Resultater 1 til 10 av 10
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi Freak howard_nor's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2009
    Innlegg
    2,364
    Tagget i
    0 Innlegg

    Cambridge azur 751bd - avspilling av digital musikk fra Netgear Stora NAS disk

    Hei!

    Sliter med å spille av digital musikk fra NAS disken min på min Cambridge spiller.
    Dette er noe merkelig siden jeg kan spille av filmer helt problemfritt fra samme NAS disk.
    Spilleren skal takle de fleste lydformater, fungerer fint å spille av musikk via USB disk.

    Har tatt opp problemet med Cambridge, de skjønner ikke noe av dette problemet.

    Noen erfaringer?

  2. #2
    Hifi Freak howard_nor's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2009
    Innlegg
    2,364
    Tagget i
    0 Innlegg
    Ingen som har erfaring med dette?

  3. #3
    Hifi Freak SVS Inderøy's Avatar
    Ble medlem
    Aug 2009
    Sted
    Inderøy i Nord Trøndelag
    Innlegg
    1,372
    Tagget i
    0 Innlegg
    Nope. Men så benytter bare ekstern hardisk via Usb enkelt og greit.

    Kommer mest sansynlig oppdatering på 751bd, da den har noen problemer med enkelte filmer og hakking på lyden.
    Eks : Den nyeste Total recall, Monster inc 3D, monster university 3D. Og ryktes om problemer med Hobbiten 2 også :-/ og sikkert flere som ikke har vært innom min spiller.
    Yamaha - Mye DOXA - Cambridge Audio - Pansonic - SVS - PS3 - Swans - Arendal Sound - Dynavoice - http://www.youtube.com/watch?v=v5VxX_9IfS8

  4. #4
    Hifi Freak howard_nor's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2009
    Innlegg
    2,364
    Tagget i
    0 Innlegg
    Ok, takk for info!

  5. #5
    Hifi Freak howard_nor's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2009
    Innlegg
    2,364
    Tagget i
    0 Innlegg
    Da har det kommet ny oppdatering, den hjalp ikke på mitt problem med å lese musikkfiler.

  6. #6
    Hifi Freak JohnnyH's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2013
    Sted
    Rogaland / Sandnes
    Innlegg
    3,003
    Tagget i
    0 Innlegg
    Har du testet forskjellige formater som FLAC, WAV, MP3 osv.

    Jeg har lest at enkelte spillere også kan reagere på coverart over 500X500.

  7. #7
    Hifi Freak howard_nor's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2009
    Innlegg
    2,364
    Tagget i
    0 Innlegg
    Sitat Sitat fra JohnnyH Se Innlegg
    Har du testet forskjellige formater som FLAC, WAV, MP3 osv.

    Jeg har lest at enkelte spillere også kan reagere på coverart over 500X500.
    Ja, har testet flere formater. Alt fungerer helt utmerket via en usb disk, rart det ikke skal fungere via en nas disk da.

  8. #8
    Hifi Freak JohnnyH's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2013
    Sted
    Rogaland / Sandnes
    Innlegg
    3,003
    Tagget i
    0 Innlegg
    Sitat Sitat fra howard_nor Se Innlegg
    Sitat Sitat fra JohnnyH Se Innlegg
    Har du testet forskjellige formater som FLAC, WAV, MP3 osv.

    Jeg har lest at enkelte spillere også kan reagere på coverart over 500X500.
    Ja, har testet flere formater. Alt fungerer helt utmerket via en usb disk, rart det ikke skal fungere via en nas disk da.
    Første tanke er nettverk problem, kjører du trådløst?

    En kammerat hadde mye problemer med stabilitet på musikken via wifi mellom nas og sqeesbox, kablet system fikset hans problem.

  9. #9
    Hifi Freak howard_nor's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2009
    Innlegg
    2,364
    Tagget i
    0 Innlegg
    Sitat Sitat fra JohnnyH Se Innlegg
    Sitat Sitat fra howard_nor Se Innlegg
    Sitat Sitat fra JohnnyH Se Innlegg
    Har du testet forskjellige formater som FLAC, WAV, MP3 osv.

    Jeg har lest at enkelte spillere også kan reagere på coverart over 500X500.
    Ja, har testet flere formater. Alt fungerer helt utmerket via en usb disk, rart det ikke skal fungere via en nas disk da.
    Første tanke er nettverk problem, kjører du trådløst?

    En kammerat hadde mye problemer med stabilitet på musikken via wifi mellom nas og sqeesbox, kablet system fikset hans problem.
    Kjører alt via tråd. Har testet et par forskjellige routere.

  10. #10
    Hifi Freak howard_nor's Avatar
    Ble medlem
    Jun 2009
    Innlegg
    2,364
    Tagget i
    0 Innlegg
    Da er problemet fikset. Var nas disken som var et problem. Har nå byttet til Seagate central 3tb nasdisk. Nå fungerer alt som det skal

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed