spotify - logitech transporter problemer

Ronnynord

Medlem
Ble medlem
30.08.2009
Innlegg
38
Antall liker
10
noen som kan hjelpe til? får ikke til å spille av fra spotify til transporter.. når jeg trykker play på en spotify sang så kommer det opp " kan ikke spille av filen på transporteren" noen som har en oppskrift for å få dette til å fungere ?? :)
 

Terka

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.06.2007
Innlegg
1.374
Antall liker
3
Kan du skrive litt mer om hvordan du har satt opp spotify i squeezeboxserveren/løsningen?
Spotify fungerer på SB Duet/Classic, Boom og Transporter her. Kjører da SB serveren på en ReadyNAS Pro med Spotify plugin.
 

John_Harald

Hi-Fi freak
Ble medlem
27.08.2002
Innlegg
4.043
Antall liker
1.836
Sted
Sørumsand
Torget vurderinger
5
Det står:
*Only available on Squeezebox Radio and Squeezebox Touch...

Jeg kunne også tenk meg en grundig oppskrift for å få spotify på logitech transporter i høyeste kvalitet.
 

Ronnynord

Medlem
Ble medlem
30.08.2009
Innlegg
38
Antall liker
10
ja ser det.. ja det savner jeg også! hvordan kobler du opp spotify til din transporter da ? hadde vert fint om du har tid til å gji meg en oppskrift på det :):)
 

Terka

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.06.2007
Innlegg
1.374
Antall liker
3
Jeg har SB server versjon 7.5.1 for Linux (kjører på en ReadyNAS PRO), og Spotify plugin versjon 1.0.9. Fungerer superdupert på Transporter og de andre boksene jeg nevnte tidligere. (Mulig jeg er litt "gammeldags" siden jeg ikke har de siste versjoner, men ser ikke nytten av å oppgradere til nyere versjoner når jeg har den funksjonaliteten jeg ønsker). Spotify er også greit integrert i iPeng/
& iPengHD for iPhone/iPod Touch & iPad.
 

marsboer

Hi-Fi freak
Ble medlem
04.04.2010
Innlegg
4.356
Antall liker
1.701
Sted
Phobos
Jeg har nyeste versjon av alt på Debian Linux 64-bit og spotify fungerer uproblematisk på min Transporter via den uoffisielle pluginen. Det er ikke så mye guide å snakke om egentlig siden alt fungerer som planlagt. Det vil si installere squeezeboxserver pakken, installere plugin, definere spotify innstillingene.

Det eneste som jeg ikke har fått til å fungere når det gjelder den uoffisielle spotify-pluginen er å benytte en manuelt definert remote squeezebox server over internett. Det ser ut til at den blir forvirret av at serveren står på en internett-adresse mens selve avspilleren står på en annen.

En ting forresten. Det er vel slik at om du er innlogget med spotify premium-brukeren din et annet sted så fungerer det ikke. Du kan kun ha en innlogging samtidig.
Med andre ord må du logge ut fra spotify på PCen din f.eks. I hvertfall var det slik før.
 

toca

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
26.10.2004
Innlegg
136
Antall liker
1
Torget vurderinger
1
Hei, du må ikke bruke spotify som ligger i logitech softwaren, du må bruke 3 part plugin fra Triode se http://forums.slimdevices.com/showthread.php?t=79706

Husk avinnstallere (huke bort Spotify som ligget default avkrysset i siste software update fra Logitech for Transporteren, vet forøvrig ikke hvorfor de har valgt å huke av denne da den ikke funker for Transporter.

Ps du må ha Premium abonnement på Spotify, mao 99,- pr mnd.

Når du har innstalert plugin så går du inn innstillinger og legger inn ditt Spotify passord og brukernavn.

Forøvrig er Triode sin 3 part pluginn vesentlig bedre brukergrensesnitt en den originale fra Logitech. Det beste av alt den fungerer helt genialt med eks iPeng for iPhone,

Lykke til

Mvh Toca
 
Topp Bunn