Mediarover: Itunes synkronisering, et bilbiotek til flere PC'er/Mac

nma

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.12.2003
Innlegg
4.703
Antall liker
522
Torget vurderinger
1
Det har tidligere vært noen tråder angående synkronisering av itunes-bibliotek. Jeg har selv en egensnekret løsning med sentralisert lagring, men det blir hakket for komplisert for vanlige brukere. Ja, det er flere programmer som synkroniserer itunes-bibliotek på hver deres måte. Det vanligste problemet er at hele biblioteket blir synkronisert *inkludert* musikkfilene slik at det blir lite effisient om man f.eks har et et stort bibliotek som er f.eks er 1TB, mens den interne harddisken på andre maskinere man vil synkronisere til er kanskje 500GB eller mindre.
Jeg kom tilfeldigvis over et program som synkroniserer iTunes men bruker pekere til de originale filene istedet for å duplisere de samme sangene.

http://www.mediarover.com/

Helt gratis å installere og bruke:

Programmet synkroniserer iTunes på andre maskiner til å bruke pekere mot den originale plasseringen til filene istedet for å duplisere samme fil til flere harddisker.

Man kan enten lagre musikkfilene på en NAS eller konfigurere Mac/Win til å dele en share/katalog i nettverket som andre maskiner i nettverket henter musikken fra. På denne måten slipper man å lagre musikken dobbelt opp.
Ser ut som den bruker SMB/Windows File sharing (OSX brukere må altså krysse av SMB ved fildeling)

Utførlige instruksjoner for de som trenger dette finnes på forumet til Mediarover.

Jeg har ikke prøvd dette programmet selv, men det ser ut som det gjør jobben med minimalt fuzz.
 
Topp Bunn