Romkorreksjon med Audiolense og Inguz på Squeezebox server under OSX?

larsfrich

Medlem
Ble medlem
17.12.2003
Innlegg
8
Antall liker
0
Sted
Oslo
Hei,

jeg har en Logitech Duet som kjører Squeezebox server versjon 7.5.3 under OSX.

Jeg vurderer å kjøpe Audiolense til bruk i dette systemet. Jeg har imidlertid problemer med å finne et oppsett som lar meg bruke filtre generert i Audiolense med Squeezebox server. Har forsøkt å installere Inguz (og Mono for OSX), men får ikke dette til å virke med Squeezebox server. Jeg får pluginen opp på fjernkontrollen på Logitech Duet, men får ingen endringer i lyd. Det kan virke som om Inguz ikke lengre utvikles og at jeg eventuelt må gå tilbake til en eldre utgave av Squeezebox server for å få Inguz opp og gå. BruteFIR virker så vidt jeg forstår ikke med Logitect Duet, bare med eldre modeller.

Finnes det noen løsning som fungerer med siste versjon av Squeezebox server under OSX? Er alternativet å kjøpe en Windows basert pc og kjøre Squeezebox server fra den? Må jeg også i det tilfellet nedgradere til tidligere versjon av Squeezebox server for å få kjørt Inguz, eller finnes det bedre løsninger?

Mvh,

Lars
 

larsfrich

Medlem
Ble medlem
17.12.2003
Innlegg
8
Antall liker
0
Sted
Oslo
Takk for svar.

Jeg har fulgt fremgangsmåten i linken du henviser til. Jeg får ikke valgt flac/Inguz DSP som "prosessor" for flac filer i Squeezebox server (siste bilde i linken du henviser til) og regner med at Inguz ikke er korrekt installert. Er det noen som kan bekrefte at fremgangsmåten som er beskrevet i linken virker på Squeezebox server 7.5.3?
 

Mbare

Hi-Fi freak
Ble medlem
25.02.2003
Innlegg
2.436
Antall liker
11
For å begynne med det som sikkert blir åpenbart etterhvert: jeg kan ikke dette fullt ut, så hvis du leser eller hører noe som høres mer fornuftig ut enn det jeg skriver her - go for it. :)

Selv bruker jeg Inguz på en Linux-installasjon av Squeezecenter ver. 7.3.3. Jeg har fått det til å funke der og har ikke orka å oppgradere Squuezecenter til Squeezebox server av den grunn (og jeg har den funksjonaliteten jeg trenger). Så vidt jeg vet er ikke Inguz lengre under utvikling, noe som har vært situasjonen siden 2009 eller så. Det betyr at etter en gitt software-versjon for Squeezebox server må du selv gjøre noen endringer for å få det til å funke (Inguz, that is). Hvis du roter rundt på Squeezebox-forumene finner du en del info om det, men jeg har ikke funnet en klar og tydelig oppskrift (dog, jeg har ikke leita på en stund fordi jeg er fornøyd med det jeg har).

Derfor tror jeg at svaret er "Ja, det går an" og "Det involverer potensielt mye lesing og en del knoting". Plug and play it ain't.
 

Veggen

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.04.2006
Innlegg
1.224
Antall liker
6
Jeg kjører Inguz på Linux Mint med SBS 7.5.1.
Tror ikke det er noen endringer som skulle tilsi at det ikke skulle fungere med 7.5.3, men har ikke testet selv.
Husker jeg hadde samme problem som deg når jeg først installerte, men jeg fikk fikset det etter litt knot.

Lurer på om det hadde med kjøring av shell scriptet:
Download the wrapper shell-script, in /usr/sbin:
cd /usr/sbin
wget http://inguzaudio.com/DSP/debian/InguzDSP
chmod +x InguzDSP
Tror det ble noe tull med filnavnet på den resulterende filen.

Det er også viktig at det er skrivetilgang til de brukte mappene.
 
Topp Bunn