Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  ymir
  Guest

  Squeezebox problemer

  Hei
  Har brukt SB duett i ca.2 år.Den første varte i ca.6mnd. Fikk da ny.Nå svikter også nr.2.sender den tilbake i dag.Er det flere som har problemer med SB duett?
  Feilen er at den kan ikke kobble til hverken PC eller internett radio bla.Nettverket er oppe å går,signalstyrke 80-100%.PC fungerer utmerket trådløst.Hyppigheten øker etter hvert,med stadig flere og flere "utfall".

 2. #2
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,786
  Tagget i
  0 Innlegg

  Squeezebox problemer

  Duet har vært veldig stabil hos datteren min og mannen hennes - de har kjørt med Duet i to år nå - helt problemfritt.

  Bare et lite spørsmål: du har ikke tilfeldigvis vært innom mysqueezebox.com med Squeezeboxen din? I så tilfelle kan det hjelpe å logge deg inn på din konto i mysqueezebox.com og koble fra ("disconnect") spilleren din. Jeg har aldri opplevd så mye tull med mine Squeezeboxer som etter at jeg var innom mysqueezebox.com. Mistet kontakt med PC, nettradio - ingenting fungerte normalt. Jeg måtte t.o.m. slette SqueezeServer fra PCen og installere på nytt.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

 3. #3
  Hifi-interessert erikr's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  71
  Tagget i
  0 Innlegg

  Squeezebox problemer

  Hadde tilsvarende problemer med Duet tidligere. Jeg resatte controlleren til fabrikkinnstillinger i hovedmeny. Da skal den finne tilgjengelige nettverk og controlleren må konfigureres på ny. Fort gjort. Erfarte at Duet`n kunne ha problemer med flere pc`er samtidig på nettverket. Fant ikke musikkbiblioteket og kunne falle ut ganske ofte. Nå har jeg bare på `musikk-pc`en` på når jeg lytter til musikk.
  Siden har det vært helt stabilt.
  Imidlertid er det et faktum at en del har problemer med Squeezebox. Er ganske mange nettfora om spilleren, og det er vel ikke et godt tegn...

  Lykke til
  ASR Mini basis lll og V, Rega Planar 3 / AT OC9, Rega Rp8 / Ortofon Cadenza Red, Parasound P6, DP A1B EBW, Stax SRS 3100, Sonos - Cullen mod.
  Diy høytt. 3-veis ( Seas-Mundorf-Eton) m. aktiv sub 15’’.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed