Squeezebox problemer

Y

ymir

Gjest
Hei
Har brukt SB duett i ca.2 år.Den første varte i ca.6mnd. Fikk da ny.Nå svikter også nr.2.sender den tilbake i dag.Er det flere som har problemer med SB duett?
Feilen er at den kan ikke kobble til hverken PC eller internett radio bla.Nettverket er oppe å går,signalstyrke 80-100%.PC fungerer utmerket trådløst.Hyppigheten øker etter hvert,med stadig flere og flere "utfall".
 

Ulf-B

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2008
Innlegg
7.905
Antall liker
2.086
Sted
Oslo
Torget vurderinger
20
Duet har vært veldig stabil hos datteren min og mannen hennes - de har kjørt med Duet i to år nå - helt problemfritt.

Bare et lite spørsmål: du har ikke tilfeldigvis vært innom mysqueezebox.com med Squeezeboxen din? I så tilfelle kan det hjelpe å logge deg inn på din konto i mysqueezebox.com og koble fra ("disconnect") spilleren din. Jeg har aldri opplevd så mye tull med mine Squeezeboxer som etter at jeg var innom mysqueezebox.com. Mistet kontakt med PC, nettradio - ingenting fungerte normalt. Jeg måtte t.o.m. slette SqueezeServer fra PCen og installere på nytt.
 

erikr

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
30.01.2005
Innlegg
265
Antall liker
445
Sted
Bergen
Torget vurderinger
10
Hadde tilsvarende problemer med Duet tidligere. Jeg resatte controlleren til fabrikkinnstillinger i hovedmeny. Da skal den finne tilgjengelige nettverk og controlleren må konfigureres på ny. Fort gjort. Erfarte at Duet`n kunne ha problemer med flere pc`er samtidig på nettverket. Fant ikke musikkbiblioteket og kunne falle ut ganske ofte. Nå har jeg bare på `musikk-pc`en` på når jeg lytter til musikk.
Siden har det vært helt stabilt.
Imidlertid er det et faktum at en del har problemer med Squeezebox. Er ganske mange nettfora om spilleren, og det er vel ikke et godt tegn...

Lykke til
 
Topp Bunn