Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  nb
  Guest

  Genialt program for Backup - DriveImageXML

  Lastes ned fra www.runtime.org

  Fint for å ta komplett backup av systemdisk f.eks etter at man har installert Windows, satt opp all programvare og alt fungerer som det skal. Tar komplett backup på en 20-30 minutter av en komplett installasjon. Klarer å ta backup av samme disk som programmet/windows kjører på. Legg imaget som blir laget på f.eks en ekstern harddisk.

  Deretter, lag en Bootable Windows-CD med programmet PEBuilder som lastes ned http://www.nu2.nu/pebuilder/ følg instruksjonene på siden. DriveImageXML kan da legges til som en modul på denne bootbare CDen.

  For restore, boot fra CDen du lagde, koble til ekstern disk og gjennoprett disken fra imaget på den eksterne harddisken.

  Med dette er du aldri mer en 30 minutter unna en jomfruelig Windows-installasjon.

  Det finnes sikkert andre programmer som gjør dette, men det funker i alle fall helt strøkent hos meg. Anbefales! Programmene som bukes er gratis.

 2. #2
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  17,815
  Tagget i
  2 Innlegg

  Genialt program for Backup - DriveImageXML

  Takk for tips. Skal testes. Nå har ikke jeg for vane å reinnstallere i tide og utide, men en nyinnstallasjon er ikke langt unna på laptopen.

  Bruker også stort sett nlite og/eller vlite dersom vista. Anbefales.
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed