Orginal App til iPhone/iPod som kontrollerer iTunes-biblioteket

Vegardaase

Hi-Fi freak
Ble medlem
08.07.2005
Innlegg
1.963
Antall liker
2
http://www.appleinsider.com/article...ls_itunes_remote_app_for_iphone_and_ipod.html

Endelig et ordentelig native program! Tipper vi nå snart har den perfekte multimediafjernkontroll!! :)

Grunnen til at jeg ikke bryr meg om de proprietære løsningene til Apple er nettopp at Apple leverer de løsningene jeg ønsker. Jeg kunne ikke tenke meg et mer logisk og brukervennlig musikkspiller enn iTunes og når nå mulighetene stadig utvides for å imøtegå mine behov, er det jo helt perfekt! :)

Den dagen jeg blir skuffet/låst til løsninger jeg ikke liker blir nok hele biblioteket konvertert til en åpen standard og jeg går over til et bedre (?) program...
 

otare

Æresmedlem
Ble medlem
04.04.2007
Innlegg
13.722
Antall liker
9.345
Sted
Trondheim
Nå er jo AAC en åpen standard (forutsatt at det er AAC du bruker).
 

Vegardaase

Hi-Fi freak
Ble medlem
08.07.2005
Innlegg
1.963
Antall liker
2
Tenker ikke på filformatet, men det at Apple forsøker å låse brukere til en "total Apple-løsning". Som sagt er ikke dette noe problem da disse løsningene er perfekt for meg. Den dagen de ikke er det, har jeg ingen invendinger for å konvertere hele Apple Lossless om til et åpent format å evt gå over til Windows.
 

otare

Æresmedlem
Ble medlem
04.04.2007
Innlegg
13.722
Antall liker
9.345
Sted
Trondheim
Nå er jo hele MacOS bygd omkring åpne datastandarder, i motsetning til et konkurrerende system. Og dette at Apple låser brukerne til en total Appleløsning har jeg aldri skjønt. Jeg har kjøpt datamaskin fra Apple og en iPod fra Apple. På disse bruker jeg akkurat hva jeg vil. RAM, disk, optisk disk, videokort, skriver etc... har jeg aldri kjøpt hos Apple, og kommer sikkert ikke til å gjøre det heller. Musikk har jeg heller aldri kjøpt fra Apple.
Jeg skjønner heller ikke at det er et problem at en iPod jobber sammen med et program på datamaskinen. Det gir meg som bruker frihet til å slippe å forholde meg til filsystemer, filtyper, bla.bla.bla... Når jeg spiller musikk og legger musikk over på mp3-spilleren min er jeg skjeleglad for at jeg har et verktøy som gjør dette for meg slik at jeg slipper å gjøre dette manuelt.
 
K

KindOfBlue

Gjest
Det er vrøvl å snakke om at brukere blir låst inne med Apple.

Jeg har Linux, Windows og Mac OS på mine Mac'er - jeg kan koble til hva jeg vil av hardware, og kjører en rekke ulike typer software. Jeg kan avspille hva det måtte være av musikk og filmformater - så hva går denne innlåsingen ut på?

Selv når det gjelder kjøp av drm-beskyttet innhold fra iTunes Store er det lett å legge dette over på andre formater, uten drm.

For å komme tilbake til topic: an ajax-remote funksjon som den Apple nå slipper vil kunne styre alt som er av hardware som mottar impulser, via IR, bluetooth eller wireless. Det blir ganske spesielt.
 

Bach_Man

Hi-Fi freak
Ble medlem
12.04.2005
Innlegg
4.390
Antall liker
316
Torget vurderinger
3
Hvis bare Apple kunne spille flac. Jeg har rippet hele cd-samlingen i flac siden dette er det mest aktuelle formatet for nettverksspilere i et stereoanlegg. Men ipod og itunes spiller ikke flac, så da må jeg eventuelt ha en separat kopi av musikkbiblioteket i ALAC-format (= stress).
 

otare

Æresmedlem
Ble medlem
04.04.2007
Innlegg
13.722
Antall liker
9.345
Sted
Trondheim
Enig - de kunne godt støtte FLAC. Men det ser ut som om de har bestemt seg for å støtte ISO-standarder, og FLAC er ikke ISO-sertifisert. Hvilke lossless lydkomprimeringer er det? Meridian?
 
Topp Bunn