Audio Research - fundamentalistar

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • bjornendrestad

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    03.05.2007
    Innlegg
    239
    Antall liker
    7
    Et bilde men litt dårligt camera. må få lånt meg noe bedre, Ferdigt oppsatt i dag..

    Ref 5
    Ref 110
    Dac 8
    Ph5
    Emc1
    Stello drev
    Tannoy g 15
    Jr Trans Rotor
     

    Vedlegg

    Pesquera

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2005
    Innlegg
    1.381
    Antall liker
    75
    Torget vurderinger
    11
    Regner med at det var en åpenbaring å få DAC 8 i hus. Har du sammenlignet den med andre CD/DAC?
     

    bjornendrestad

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    03.05.2007
    Innlegg
    239
    Antall liker
    7
    Har kun Emc 1 og samenligne meg, og det blei et betydeligt løft, Har nå et stello driv verk også, Prøver og teste Stello mot emc 1 som driv verk. Det er vanskeligt og høre noe forskjel i grunnen når en bruker Dac 8, Det er et fantastisk produkt som resten av det de lager :)
     

    høytalerkabel

    Fersking
    Ble medlem
    15.07.2010
    Innlegg
    1
    Antall liker
    0
    Hei.
    Jeg har ett audio research vt200... Er det noen her som sitter på info om bias nivåer? Gjerne så mye teknisk info som mulig :) Det er nyoverhalt hos motron, men kjekt å ha noe å gå etter ang bias justering...

    Mvh per ola.
     

    staker

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    02.06.2004
    Innlegg
    475
    Antall liker
    26
    Har noen her noen erfaringer med audio research hd220?
     

    wizard

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    17.04.2002
    Innlegg
    3.726
    Antall liker
    3.321
    Nye Reference produkter kommer snart - Ref 150 effekt, også kanskje Ref 250 og 650.
     
    F

    fjellvåk

    Gjest
    Ny phono PH 8 kommer visstnok også....trodde PH 7 nettopp hadde kommet jeg..

    De beholder ikke modellene veldig lenge disse ARC folka.
     

    Pesquera

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2005
    Innlegg
    1.381
    Antall liker
    75
    Torget vurderinger
    11
    Har dere noen referanser? Ikke mye å hente på hjemmesidene.
     

    wizard

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    17.04.2002
    Innlegg
    3.726
    Antall liker
    3.321
    fjellvåk skrev:
    Ny phono PH 8 kommer visstnok også....trodde PH 7 nettopp hadde kommet jeg..

    De beholder ikke modellene veldig lenge disse ARC folka.
    PH8 kom i 2010, PH7 kom i 2005 så de bytter ikke modeller ofte.
     

    soa

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    16.04.2006
    Innlegg
    2.453
    Antall liker
    982
    Torget vurderinger
    18
    wizard skrev:
    Nye Reference produkter kommer snart - Ref 150 effekt, også kanskje Ref 250 og 650.
    Da har det begynt å komme noen opplysninger om Ref 150, om enn noe sparsomt...

    Ser ut som ARC går bort fra 6550 rørene og erstatter disse med de mer wattsterke KT120. Spennende å følge fortsettelsen med den nye Ref serien effektforsterkere blir det ihvertfall.

    www.arcdb.ws
     

    bjornendrestad

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    03.05.2007
    Innlegg
    239
    Antall liker
    7
    Testen av LS-27
    ingenting skulle være enklere enn å sammenligne en ny versjon av et eksisterende produkt til sin forgjenger, som det gjør "alle andre ting likt" regelen lek å følge. Audio Research LS27 linje scenen er bare ett siffer fjernet fra den ekstremt vellykkede LS26, som jeg brukte i systemet mitt i to år - inntil Reference 5 fant sin plass. Jeg er ikke negativ til enkle oppgaver når menyen inkluderer noe så velsmakende som en Audio Research linje scenen. En komponent som er ren plug-in-and-play, uten toe-in eller planering eller innbrudd, går bare utøvelsen av å skrive anmeldelsen som et ork. Med LS27, ble alt før dem tastetrykk ren nytelse.


    Pris: $ 6995
    Garanti: Tre års deler og arbeid.

    Audio Research Corporation
    3900 Annapolis Lane North
    Plymouth, Minnesota 55447
    (763) 577-9700
    www.audioresearch.com


    The LS27 er Audio Research midt-range line scenen, sitter mellom $ 3995 LS17 og $ 11 995 Reference fem. (The $ 24,995 Reference Anniversary er en spesialutgave for et lite antall kulekjøring og lotteri vinnere. Det er snart å gå ut av produksjon, så la oss teller ikke det som en del av linjen.) På $ 6995, er LS27 en alvorlig komponent som en regelmessige audiofile kan håpe på å eie uten å rane en bank. Oppdateres det kosmetiske utseende LS26 frontpanel, bytte ut svart på sølv håndtak (men den svarte er fortsatt tilgjengelig) Det finnes også en Darth Vader versjon: sort i alle unntatt knappene. The LS27 erstatter også de eldre firkantede-knappen array med et nytt sett med runde knapper, en kosmetisk touch først sett på Reference Anniversary.

    Under panseret, ting ser veldig lik den LS26, til øynene Stray til baksiden av kretskortet og merker du at enheten har blitt nesten en tomme og en halv dypere. Dette er ikke overraskende, da LS26 allerede var pakket full av komponenter, og LS27's oppgraderte delene som kreves ytterligere pusterom. Bulk strømforsyning lagring har blitt økt. En ny transformator sammen med nye produksjon og bypass kobling kondensatorer står for den ekstra eiendomsmegling. Til tross for disse endringene, veier LS27 i noen få gram lettere enn sin forgjenger. De oppgitte spesifikasjonene for LS27, med unntak av vekt og dimensjoner, er identiske med de av LS26.

    I likhet med LS26, forblir en erstattning en ren klasse A-design med null tilbakemeldinger. Den har et fullt regulert solid-state strømforsyning og en hybrid JFET / tube lyd krets ved hjelp av to 6H30 dual-triodes i analoge scenen. Som med LS26, har det tre valgbare nivå innstillinger for hver inngang, med en anbefaling om at den høyeste innstillingen brukes for best ytelse. Jeg fant dette å være for høy for noen av patronene jeg bruker, men de lavere innstillinger justere for eventuelle phono scene / kassett kombinasjon.

    The LS27 idrett også et utvalg av balansert eller enkel endte innganger og utganger, med totalt åtte input valg. I motsetning til de fleste linje etapper, en høyre-venstre-balanse kontroll, en fase inversjon bryter, en mono / stereo-bryteren, og et rør-timers disken er også inkludert. For meg er en balanse kontroll viktig, og jeg mistenker de fleste lydentusiaster har ikke tilpasset bygget lytterom som trenger ingen tweaking av høyre-venstre-balanse.

    Alle disse funksjonene kan styres med den allestedsnærværende Audio Research fjernkontrollen. The LS27 inkluderer også en prosessor pass-through for hjemme-teater bruk. Audio Research sier at alle disse funksjonene er kontrollert av en ny mikroprosessor, selv om jeg ikke kunne oppdage noen forskjell i søknaden. Faktisk, med unntak av rør-timers counter, kunne jeg styre alle andre funksjoner om jeg var bruker LS26, LS27 eller Reference 5 fjernkontrollen. Det vil si at de alle jobbet feilfritt og intuitivt.

    Audio Research lenge siden unnlates tilkoblede strømledningene, og LS27 har en 15-amp IEC innløpet. En høy kvalitet strømledningen leveres med enheten for de som ikke tilbøyelig til å kjøpe et tillegg på strømledningen.

    Linjen scenen kom fra Audio Research med ca 200 timer logget på. Før lytte til det, løp jeg den i en annen 50 timer eller så med en burn-in CD. Audio Research pakker nå alle sine rør elektronikk med et varsel om at enheten fortsetter å bryte inn til et sted rundt 600-timers mark. Jeg mistenker at dette varierer fra enhet, med de dyrere modellene og deres større kondensatorer bryte i saktere. Jeg har lyttet til andre Audio Research modeller fra scratch og vet at de største endringene skjer i de første par hundre timer, så jeg mente at denne enheten var god å gå på 250 timer. Etter flere innbrudd i tid, lyttet jeg til et bredt spekter av musikk før sammenligne LS27 til sin forgjenger.


    udio Forskning line etapper alle en veldig sterk familie soniske likheten. De er også produkter av en av bransjens mest konsekvente trickle-down-programmer. Hver nye Reference linje scenen er slutt etterfulgt av en ny versjon av LS linje scenen, med de fremskritt fra toppmodellen bygget ned og innlemmes i mid-nivå modell. Så de lydentusiaster som lot være å pantsette sine hjem i løpet av real-estate boble til våren for en Referanse 3 ventet på utgivelsen av LS26. Nå LS27 holder ut love at Reference 5 fremskritt har trillet ned til den, innskjæring den opp i nærheten av ytelsen til Reference 3 (det var ingen 4, som det er ansett som et uheldig tall i Fjerne Østen).

    Blant deres konsekvent sterke sider, Audio Research linje stadier har en forbløffende evne til å organisere musikalske informasjon i en dyp, bred lydbilde, spesielt med det beste av både stereo og mono opptak. Soliditet og "er du der" kvaliteter av instrumenter innenfor det stadiet er like bemerkelsesverdig, og de har gjort noe men får bedre både innenfor Audio Research spekter av produkter og sett over tid som hver ny generasjon av en bestemt modell vises. Den LS27 er intet unntak fra denne regelen. Enten det er gjengivelse store orkesterverk som Stravinskijs Firebird på Mercury [Mercury SR90226] eller små-skala jazz ensemble eksemplifisert av det fantastiske mono utsending av Kenny Dorham's Afro-Cuban [Blue Note / Music Matters MMBLP-1535], den preamp vil kaste så store og realistiske ett lydbilde som patron og phono scenen kan gi videre til den.

    Det er den soliditet og fokus på bilder i det lydbilde, men som virkelig skiller svært dyre enheter, med massive strømforsyning deler og ultra-spendy kondensatorer, fra rimeligere linje etapper. The LS27 stemmer ikke med hva Reference 5 oppnår i denne forbindelse, og heller ikke noen annen forforsterker i denne prisklassen. Den aller beste enhetene kan kaste ekstremt overbevisende tredimensjonale bilder, på samme måte som å justere dybdeskarpheten i et kamera søkeren vil få bildet til å "pop" og ta på en tre-dimensjonal kvalitet. Du kan ikke lage så bra et bilde med en billig Tokina objektiv som du kan med topp Leica glasskunst, og de samme begrensningene gjelde for preamplification. Audio Research gjør ikke noe Tokina-nivå produkter, og LS27 er som en god Leica-objektiv, men ikke den raskeste blenderåpning versjon av en bestemt størrelse. Det kan gi svært stabile bilder i lydbildet, om ikke oppnå det guddommelige resultater som en Reference 5 kan trekke sammen. Imidlertid gir LS27 du en forferdelig tett tilnærming av hva som Audio Research er mye dyrere Referanse line stadiet kan gjøre under de fleste forhold. På mindre kompleks innspilt materiale, kan forskjellene være subtile faktisk.

    Den LS27 utført vakkert i frekvensområdet av strengeinstrumenter. Jeg brukte en god del tid på å lytte til den nye Coup d'Archet sett med fiolinisten Johanna Martzy innspillinger, The EMI Recordings [Serviser 16-23], og LS27 utførte briljant. Det gjengis Martzy unike tone, som er på den kjølige siden, uten å høres streng. Det fanges at coolness mens på samme tid plassert nok luft rundt instrumentet å gjøre disse renoverte tidlig EMI opptak lyd nesten moderne. Jeg spilte noe av denne musikken til en venn og ikke fortelle ham at han hørte på LS27 i stedet for Reference fem. Han var agog på skjønnheten av innspillingen og ga ikke tenkt til utstyret.

    The LS27 var også dyktig på avslørende små eller store endringer i annet utstyr i kjeden. Det nøyaktig fanget forskjellene i strengen lyd mellom Lyra og Koetsu patroner, og jeg brukte den til å skjelne og vurdere forskjellene mellom VPI's Super Platter og standard-utgave aluminium tallerken, og deretter forskjellene mellom aluminium tallerken nakne, med en gummi matte og med et papir matte. The LS27 ikke skjule på noen måte forskjellene mellom disse variasjonene.

    Det var også en mester til å reprodusere seg det beste fra Rudy Van Gelder's Blue Note innspillinger. De tidligste av disse er i mono, og en eksepsjonell linje stadium kan presentere en nesten stereo-lignende bilde med ingen av ulempene for tidlig stereo. Kenny Dorham's Afro-Cuban hørtes skremmende ekte. I likhet med Dorham 45rpm satt, Lyder Akustisk 'remake av Nat King Cole's store mono albumet After Midnight [Capitol Records / Analogue Productions AAPP 782-45] også kastet en utrolig mono lyden som manglet ingenting med LS27. Det er ikke å si at det ikke viser opp ubalanser av dårlig stereo. Det absolutt ikke glans over disse detaljene, og det samme ikke tamp dem ned, som noen mindre-stellar line etapper kan gjøre.


    ompared til LS26 ($ 5995), er LS27 definitivt et trekk opp spekteret, noe som gjør at tusen-dollar økning i pris, sammen med bedre strømforsyning og dyrere deler, helt forsvarlig. Jeg forventet bedring i soundstaging soliditet, men jeg var ikke forberedt på et hopp i tonal kvalitet og bass definisjon. Men, bare minutter fra en side-by-side-sammenligning av de to enhetene, var min lyttet panel som en gruppe av OL dommere, erklærte en klar seier for LS27 grunn av disse forbedringene. Shelby Lynne's "Just a Little Lovin '," fra CD med det navnet [Lost Highway 1744825], gjorde det klart at LS27 hadde strammet opp LS26's bass og forbedret sin diskant. Jeg har aldri vurdert LS26 mangler i disse områdene før denne sammenligningen. Utvidet lytter til de to enhetene bekreftet dette funnet, men viste det var mer uttalt med noen innspillinger, som jeg ikke kunne gjengi signifikante forskjeller med de fleste materialer. På en av mine favoritt test LPer for kvaliteten på de øvre frekvenser, Salvatore Accardo sine Diabolus I Musica [Deutsche Grammophon DGG 477 6492], forskjellene mellom hvordan de to enhetene tolket fiolin, cymbaler og triangel var subtile, som bekrefter at den LS26 var ingen slouch i denne avdelingen. Men med noen få moderne digitale opptak, slik som Shelby Lynne, var forbedringene i den nye enheten åpenbare.

    Lignende subtile forbedringer ble oppdaget i områder der LS26 var allerede ganske sterk. Begge enhetene har et svært lavt støynivå, og dette gir opphav til akutte gjenfinning av lavt nivå detalj og kjente klarhet. Som den tidligere modellen, blåste i LS27 utvungen og leverte en naturlig forrett til flyt av innspilt musikk - en uvanlig evne for alle unntatt noen få linje stadier i denne prisklassen. Mens jeg hadde fordelen av audition i LS27 med en mye dyrere phono stadium, mistenker jeg at LS27 sammen med Audio Research nye PH8 vil bli en kamp laget i himmelen.


    o hvis du ikke har råd til å investere mer penger i hi-fi-system enn du har bundet opp i Maserati, kan LS27 godt være det ideelle hjertet av et system du kan leve med i lang tid. Det er en ekstremt allsidig og musikalsk linje stadium det er sikkert en å slå i sin prisklasse. Audio Research fortsetter å trekke en kanin opp av hatten etter den andre.

    Associated Equipment

    Analog: VPI TNT-6 platespiller med rim stasjonen og SDS hastighet kontrolleren, VPI 12.7 tonearm, Lyra Skala og Titan Mono patroner, Koetsu Coral kassett, Audio Research Reference Phono to phono scenen.

    Digital: Audio Research Reference CD7 CD-spiller.

    Forforsterker: Audio Research Reference fem.

    Effektforsterker: Audio Research Reference 110.

    Høytalere: Kharma 3.2 med Enigma filter og kabling oppgradering.

    Sammenkoblinger: Nordost Valhalla.

    Høyttaler kabler: Nordost Frey.

    Power conditioners: Quantum QBase 8 og QX4.

    Strømledninger: Nordost Valhalla.

    Redskapsbeholder, plattformer og tilbehør: Billy Vesker redskapsbeholder modifisert med 4 "maple plattformen, Stillpoints Ultra isolatorene, Stillpoints Component Stands, Furutec GTX D-Rhodium stikkontakten.
     

    FZ

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    24.04.2002
    Innlegg
    3.795
    Antall liker
    349
    Torget vurderinger
    3
    sn skrev:
    Hei.

    Da fikk jeg noen nye ARC komponenter inn i stuen... mon tro hva dette er?


    mvh
    sn
    Det er den første ARC preampen siden SP-10, -11 og -15 med separat PSU. Men den mangler RIAA ;)
     

    sn

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    29.01.2008
    Innlegg
    173
    Antall liker
    13
    Litt flere bilder av innmaten.
    Det er størrelser på dette, trodde ikke den var så stor i virkeligheten. Det er fantastisk byggekvalitet :D

    her er bilde inni PSU.

    mvh
    sn
     

    Vedlegg

    sn

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    29.01.2008
    Innlegg
    173
    Antall liker
    13
    Og her er bilde av innmaten i linjetrinnet.

    Fullstendig dual mono hele veien fra psu og linjetrinn.

    mvh
    sn
     

    Vedlegg

    JK

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2002
    Innlegg
    2.592
    Antall liker
    762
    Torget vurderinger
    8
    Grattulerer sn! Er virkelig drømmekomponenter det der!
     

    Designeren

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    02.10.2006
    Innlegg
    240
    Antall liker
    54
    Torget vurderinger
    1
    GRATTIS SN 8)

    Jeg drister meg til å si at det er kjøpt hos Renaissance Audio som er ny ARC forhandler i Bergen, og at det låt helt fantastisk når vi spilte på det i butikken.

    Det er den råeste preampen jeg har hatt i hus..... :) , og CD8 var også helt fantastisk!

    Får etterhvert legge ut et bilde eller to....

    Nyt det SN.

    Roald.
     

    James

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    16.06.2006
    Innlegg
    726
    Antall liker
    70
    Sted
    Stord
    Torget vurderinger
    8
    Og jeg fikk også sett herligheten under utpakking. Det var heftig. :eek: Gratulerer!
     

    mag

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    02.05.2004
    Innlegg
    432
    Antall liker
    44
    Gratulerer med det beste og fineste av det ARC har laget.

    Håper du får mye musikkglede av dette.

    mag
     

    soa

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    16.04.2006
    Innlegg
    2.453
    Antall liker
    982
    Torget vurderinger
    18
    Gratulerer med ekstremt flotte ARC komponenter, sn.

    Også en hyggelig overraskelse at det er Roald som er ny ARC forhandler i Bergen...

    mvh
     

    sn

    Hi-Fi entusiast
    Ble medlem
    29.01.2008
    Innlegg
    173
    Antall liker
    13
    Jeg får løsrive meg litt fra musikken, og skrive noen ord om mine foreløpige inntrykk.
    En litt kort beskrivelse:

    Først og fremst vil jeg trekke frem en nesten skremmende holografi og et fantastisk dypt og stort rom i musikken.
    Instrumentklang og stemmer gjengis troverdig både i klang og størrelse.
    Bassen gjengis kjellerstøpt og med en flott nyansering langt der nede.
    Totaliteten i musikken er en fantastisk orden og kontroll.

    Nå er den også rett fra esken :eek:


    mvh
    sn
     

    Ramses

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    12.02.2007
    Innlegg
    629
    Antall liker
    22
    Høy siklefaktor, sn. Grattis med verdens beste forforsterker!
    Vurderte selv en 40 Anniversary edition, men så hadde jeg nylig gått
    til anskaffelse av en Ref.5 og fornuften tilsa at verdens nest beste
    forforsterker får holde mål. Men jeg skal innrømme at det var tilfeller og
    stunder da en telefon til Frode på Ac. Tuning ikke var helt utenkelig.

    Uansett; håper og tror du vil få mange flotte opplevelser med disse boksene
    i hus, sn.
     

    jokris

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    07.12.2006
    Innlegg
    6.412
    Antall liker
    2.603
    Torget vurderinger
    7
    Jeg vurderer kjøp av ny pre og på listen står det to ar som kan være interesange, skal brukes ilag med mcintosh mc2102 forøvrig. kandidatene er ls27 og ref5. Har erfaring med en tidligere modell, som kostet rundt 55 k, kan ha vært ls26 ? det er en av de absolutt beste pre jeg har hørt over lengre tid, hva kan jeg forvente av disse nyere ?

    mvh
    jk
     

    Voff

    Æresmedlem
    Ble medlem
    03.11.2006
    Innlegg
    10.994
    Antall liker
    8.165
    Torget vurderinger
    1
    Det sa BOOOM!

    Da eksploderte VT100'en for tredje gang mens jeg spilte Slade (av alt i verden)! Denne gangen er det noe annet enn det vanlige; dvs driver rør som går med eksploderende motstand + transistor + to utgangsrør som følgeskade. Her er det en annen komponent som tydeligvis har brent av (se bilde). Noen som vet hva som har skjedd? ??? Får vel ringe Motron i morra.... :(
     

    Vedlegg

    Voff

    Æresmedlem
    Ble medlem
    03.11.2006
    Innlegg
    10.994
    Antall liker
    8.165
    Torget vurderinger
    1
    ...og da har Motron stengt til 16. Juni. Det blir stille i heimen... :'( :'(
     

    JK

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    18.02.2002
    Innlegg
    2.592
    Antall liker
    762
    Torget vurderinger
    8
    Det der ser ut som det er ene "banen" på printet som er smeltet. Det er vel ca. 400V på denne så det smeller! Jeg fikk samme skade ved biasjustering da jeg kom borti med ene pinnen på multimeteret..... ;D

    Merkelig at dette skulle skje uten at noe har tatt borti å lagd kortslutning..... Er det ikke noe annet galt så er det greitt å reparere ved å lodde "banen" igjen!
     

    Pesquera

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    25.08.2005
    Innlegg
    1.381
    Antall liker
    75
    Torget vurderinger
    11
    Tror jeg hadde gitt forsterkeren en skikkelig undersøkelse, synes det var litt i overkant med den printbanen. ARC sin praksis med å bruke komponenter som “sikringer” er velkjent men ikke helt brukervennlig.
     

    Voff

    Æresmedlem
    Ble medlem
    03.11.2006
    Innlegg
    10.994
    Antall liker
    8.165
    Torget vurderinger
    1
    JK skrev:
    Merkelig at dette skulle skje uten at noe har tatt borti å lagd kortslutning..... Er det ikke noe annet galt så er det greitt å reparere ved å lodde "banen" igjen!
    Printbanene er litt brente men ser ikke ut til å være smeltet bort. Kan det være støv som har ligget her og gitt kortslutning?
    Sikringen på forsterkeren har ikke gått men sikringa i huset gikk øyeblikkelig.

    Jeg tør fan ikke å slå den på i tilfelle det sier boff igjen.... :-\ :eek:
     

    Voff

    Æresmedlem
    Ble medlem
    03.11.2006
    Innlegg
    10.994
    Antall liker
    8.165
    Torget vurderinger
    1
    Voff skrev:
    Printbanene er litt brente men ser ikke ut til å være smeltet bort. Kan det være støv som har ligget her og gitt kortslutning?
    Sikringen på forsterkeren har ikke gått men sikringa i huset gikk øyeblikkelig.

    Jeg tør fan ikke å slå den på i tilfelle det sier boff igjen.... :-\ :eek:
    Nå har turt å slå den på! Alt fungerer! ;D Det må ha vært støv som har forårsaket kortslutning. Forsterkeren ser ikke ut til å ha tatt skade. Så folkens, vær forsiktig med støv i (rør)forsterkerne deres. Det er ikke bare gamle TV'er som kan eksplodere. ;D
     

    pedal

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.02.2007
    Innlegg
    5.403
    Antall liker
    3.172
    Torget vurderinger
    1
    Voff skrev:
    Det sa BOOOM!

    Da eksploderte VT100'en for tredje gang mens jeg spilte Slade (av alt i verden)! Denne gangen er det noe annet enn det vanlige; dvs driver rør som går med eksploderende motstand + transistor + to utgangsrør som følgeskade. Her er det en annen komponent som tydeligvis har brent av (se bilde).
    Slade in Flame?  ;D
     

    Vedlegg

  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn