Jeg er stadig ikke overrasket over hvilke triks og lureri som foregår angående maten vi spiser her til lands. GODT NORSK.....
FERSK kjøttdeig sa du? Nå viser det seg at det er helt vanlig å ha 20% frosset kjøtt i kverna. Det er jo som det står i artikkelen at det er mange som putter disse plasteskene i fryseren når de kommer hjem. Fryst to ganger - nei, er vel barnelærdom. I min barndoms slakterbutikk kverna de kjøttdeigen sjøl. Som de framleis gjør ute i skumle Europa.
Prøv å kjøp FERSK steinbit i fiskedisken på supern. Det er 90% sannsynlighet for at det er opptint vare, fisken fryses hel ute på feltet, og ligger på fryselager på land hvor lenge? Nobody knows. Jeg oppdaget fenomenet for mange år siden, da jeg kjente at bukfettet hadde en tydelig transmak. Hver gang! Jeg spurte i butikken, neida de fikk den inn samme dag jeg kjøpte den. Mistanken fikk jeg. Jeg gjorde noen undersøkelser, og den viste seg å stemme.
Men de i butikken visste ikke om det. Jeg var ikke overrasket, det er ingen kunnskap overhodet. Jeg klandrer ikke fjortisene som stod der. Billig arbesskraft tatt inn rett fra gata uten opplæring, for øvrig - hvem skal lære de opp? Jeg spurte om når blåskjellene var høsta, nei det visste de ikke. Jeg måtte vise dem hvor på blåskjellnettet det stod.
Hvorfor er det slik, det er bare å se oss i speilet.
Harsk fisk ! 10 meters frysedisk full av Grandiosa og 9 liter Cola på tilbud. Det er oss - det.
Kjøttdeig, Pris | Selger «fersk» kjøttdeig laget av fryst kjøtt
FERSK kjøttdeig sa du? Nå viser det seg at det er helt vanlig å ha 20% frosset kjøtt i kverna. Det er jo som det står i artikkelen at det er mange som putter disse plasteskene i fryseren når de kommer hjem. Fryst to ganger - nei, er vel barnelærdom. I min barndoms slakterbutikk kverna de kjøttdeigen sjøl. Som de framleis gjør ute i skumle Europa.
Prøv å kjøp FERSK steinbit i fiskedisken på supern. Det er 90% sannsynlighet for at det er opptint vare, fisken fryses hel ute på feltet, og ligger på fryselager på land hvor lenge? Nobody knows. Jeg oppdaget fenomenet for mange år siden, da jeg kjente at bukfettet hadde en tydelig transmak. Hver gang! Jeg spurte i butikken, neida de fikk den inn samme dag jeg kjøpte den. Mistanken fikk jeg. Jeg gjorde noen undersøkelser, og den viste seg å stemme.
Men de i butikken visste ikke om det. Jeg var ikke overrasket, det er ingen kunnskap overhodet. Jeg klandrer ikke fjortisene som stod der. Billig arbesskraft tatt inn rett fra gata uten opplæring, for øvrig - hvem skal lære de opp? Jeg spurte om når blåskjellene var høsta, nei det visste de ikke. Jeg måtte vise dem hvor på blåskjellnettet det stod.
Hvorfor er det slik, det er bare å se oss i speilet.
Harsk fisk ! 10 meters frysedisk full av Grandiosa og 9 liter Cola på tilbud. Det er oss - det.
Kjøttdeig, Pris | Selger «fersk» kjøttdeig laget av fryst kjøtt