Tips til Billig kabler som er like god som dyre HI-END.

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Dire Wolf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.10.2016
    Innlegg
    3.369
    Antall liker
    9.389
    Sted
    Viken
    Torget vurderinger
    1
    Når tråden likevel har sporet av og gått over i VK1 elektro og klokketro på at fremtiden er børstende apper og programmerbar Lego:

    Selvbedragets høysang lyder atter en gang over Sanatoriet. Hjemmelagede kjøttkaker smaker bedre enn syv retter hos Stiansen og DSP er den nye vinen.

    Det å lage sitt eget behandlingsutstyr er selvsagt en form for lidelse det også. En øvelse. En botsøvelse. Der kan man, som barnet på Helsestasjonen putter klosser med forskjellige geometriske former, uten bruk av hammer, inn i det rette hullet, til glede eller frustrasjon for pårørende og helsetjeneste, utfordre sine motoriske og intellektuelle grenser ved å utføre målinger, studere frekvensgang, skru, lodde, bøye plater, dra på Gubbdagis og delvsagt sette på bikja til Waters.

    Hva med å høre et stykke musikk?

    Du bruker mange ord på og innrømme din egen inkompetanse !!! Fantastisk ;)
    Og med samme ord så sier du og at du ikke har den ringeste peil på hvilken kompetanse som er, selv her i landet, innen for DIY/CUSTOM.
    Alle produkter som er til salgs har på enn eller annen måte startet som DIY

    Lenge leve oss som forstår og bygge Lego :p
    Åååå, barn. Leggetid sussebasser.
     

    Dire Wolf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.10.2016
    Innlegg
    3.369
    Antall liker
    9.389
    Sted
    Viken
    Torget vurderinger
    1
    Imponerende lesning. Mye rart kommer ut av generell studiespesialisering, men ikke visdom. Lære gjennom gjenkjennelse, ikke forståelse, ja -se - det er dagens melodi.
     

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.627
    Antall liker
    103.217
    Torget vurderinger
    23
    Husk at når du retter en pekefinger mot folk så er det minst tre fingre som peker på deg selv...
     
    2

    2xJ

    Gjest
    Imponerende lesning. Mye rart kommer ut av generell studiespesialisering, men ikke visdom. Lære gjennom gjenkjennelse, ikke forståelse, ja -se - det er dagens melodi.
    Allikevel så spiller det falskt :cool:

    DIY / CUSTOM kommer allikevel med dem feteste løsningene, nettopp fordi enn kan tilpasse på helt andre måter enn det enn kommersiell aktør kan gjøre.
    Med forståelse av MUSIKK og TEKNIKK.
     

    Audiodidakt

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    24.08.2004
    Innlegg
    1.419
    Antall liker
    622
    Torget vurderinger
    6

    JENO

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    08.07.2003
    Innlegg
    2.598
    Antall liker
    1.378
    Sted
    Saksvik - Trøndelag
    Det har vel aldri vært optimalt å plassere elektronikk, i dette tilfellet forsterkere der vibrasjonene er størst. Altså inne i en høyttaler. Jeg kan ikke huske å ha sett en aktiv høyttaler med forsterkerne plassert utenfor selve høyttaleren, men jeg har ikke sett alle.

    Men de aller fleste større og dyrere systemer jeg kjenner til en passive, tror ikke det er helt tilfeldig. Man ønsker best mulig lyd, helt enkelt.
    Her er noen eksempler på vellykkede aktive høyttalere med eksterne forsterkere:

    Wisdom Audio LS4, Kåret Best in show CES 2012 av Stereotimes.

    (eksternt digitalt aktivt delefilter, valgfrie effektforsterkere)

    CES-2012-669.gif


    Wisdom Audio. Lamm Wilson Audio.

    Alcons Audio, Kåret til Best Audio demo Cedia 2016 av rAve Publications

    CR3-1-228x500.jpg


    Prosessor og forsterker-rack:

    CEDIA2016-SentinelTrinnov-web.jpg


    Alcons' Award-Winning CEDIA Show - Alcons Audio

    Genelec 1236A SAM, Resolution Awards Winner, 2016. Har ekstern 4-kanals forsterker per høyttaler.

    tumblr_ohwzhdpQAs1spcic0o1_1280.jpg


    https://www.genelec.com/studio-monitors/sam-studio-monitors/1236a-sam-studio-monitor
     
    Sist redigert:

    Janpe

    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    13.08.2015
    Innlegg
    679
    Antall liker
    758
    Du er så bastant i dine påstander og så til de grader selvutnevnt guru på disse områdene at diskusjoner ikke nytter. Så du mener virkelig at stort sett alle produsenter av "high end høyttalere" (ja, ofte de dyrere systemene) ikke vet hva de driver med? I deres søken etter å oppnå best mulig lyd? Jeg ser at Linn og B&O ble nevnt i tråden, disse produsentene er etter min mening milevis fra andre produsenter av dyre høyttalere mht lydkvalitet.
    Nei, jeg mener ikke at produsentene "ikke vet hva de driver med". Noen av dem er åpenbart på bærtur, men det er også mye kompetanse der ute. Men det er ikke sånn at enhver høyttaler er konstruert for ultimat lydkvalitet. En kommersiell produsent må forholde seg til et gitt prispunkt i markedet, til passe stor WAF til å få solgt greiene, og til etablerte forventninger og preferanser i kundesegmentet man sikter etter. Blant kundeforventningene er også ideen om at mange bokser er bra. Det er lettere å ta godt betalt for synlige imponatorbokser enn skjulte kretskort, uansett hvor mye utviklingsarbeid som ligger bak. Ettersom mye av fortjenesten ligger i å selge aksessorier som kabler og underlagsdingser er det også større mulighet for mersalg hvis man maksimerer antall bokser. Joda, bransjen vet ganske godt hva den holder på med, men det er ikke nødvendigvis å maksimere lydkvalitet på ethvert prispunkt.

    Min erfaring er at å sette opp et aktivt system med samme filterprofiler som et passivt system gjør minimal forskjell. OK, man får litt mindre intermodulasjonsforvrengning og dynamisk kompresjon, men det er ikke spesielt skjellsettende. Grunnen til at jeg oppriktig mener at det er aktive systemer med digital signalprosessering som gjelder hvis man vil ha best mulig lyd er alt det andre man kan gjøre når dette først er på plass. Noen eksempler:

    - Kalibrere høyttalerelementer til bedre enn 0,1 dB i frekvensgang og 0,1 ms gruppeforsinkelse, for å få vekk smårusk og matche elementer bedre enn noen serieprodusent av passive høyttalere noensinne vil ha mulighet til å gjøre, og med tilsvarende betydning for stereoperspektiv og tredimensjonalitet.

    - Sette opp delefiltre med flankesteilheter og faselinearitet som ikke kan realiseres i noe passivt delefilter, f eks 96 dB/oktav og lineær fase (konstant gruppeforsinkelse for å klippe vekk oppbrytningsfenomener i "vanskelige" elementer som Seas Excel magnesiummembraner.

    - Sette delefrekvenser som tilpasser spredningsmønster og "floor bounce" til det aktuelle rommet og lytteavstanden. Dette er hardkodet i en passiv høyttaler, enten det passer eller ikke.

    - Korrigere for stående bølger og moder i lytterommet med parametrisk eq og romkorreksjon. Et passivt delefilter har en eller annen equalizingprofil innebygget, men det forutsetter en hel mengde antagelser om plassering, romstørrelse, lytteavstand, graden av demping i rommet, etc. Så hvis kjøpehøyttaleren med fastloddede delefiltre ikke passer, får man selge den på bruktmarkedet med tap og forsøke en annen. And repeat. Eller håpe at et kabelbytte gjør noen som helst hørbar forbedring.

    Tilsammen gjør dette at man har utrolig mange fler frihetsgrader med en aktiv høyttaler til å forme og optimere lyden til lytterom og preferanser med en presisjon som bare ikke kan realiseres med passive komponenter. Det er rett og slett ikke mulig. Men man skal også ha respekt for at det medfører en betydelig brukerterskel og store muligheter for å rote det til totalt. Selv har jeg brent et antall mellomtoner og diskanter på uheldige valg av delefrekvenser. Det fikk gå på budsjettet for læring. Med overhengende risiko for å forsterke ditt inntrykk av arroganse: Det er litt forskjell på å sitte i cockpit og å sitte i sete 26A.

    Nei, jeg har ikke hørt ditt anlegg (?) og det har heller ingen interesse. Ta ikke det siste personlig, andres anlegg har liten interesse for meg. Jeg sier ikke at DSP og aktiv drift ikke kan bli bra, men det er neppe sannheten, veien og livet for alle slik du hevder. En viss ydmykhet er ofte kledelig.
    Ingen vits med en invitasjon da, forstår jeg. :) Jeg er ydmyk og trivelig, jeg, men nå diskuterer vi noe jeg faktisk kan litt om og har brukt noen år på å finne ut av. Ser ingen grunn til å late som om jeg er nybegynner heller.
    Nei ydmyk er du definitivt ikke, om du er trivelig eller ikke vet jeg ikke. Men det spiller liten rolle. Nei du skal ikke innta novisens rolle i dette, men du fremstår som en besserwisser som har svar på stort sett alt her. Og har funnet den rette vei. Og den fremstår som den eneste rette på veien mot god lyd.

    Det faller deg ikke inn at det er litt pussig at produsenter av cost no object høyttalere ikke lager dem aktive? Jeg har slike høyttaler og jeg vil anta at konstruktøren har like god greie på dette som deg. De er produsert uten tanke på kostnader og det er mye inne i disse som koster flesk, men som ikke synes. Så alt lages ikke for at potensielle kunder skal bli imponerte av " bling", det er faktisk tatt hensyn til at de skal lyde best mulig. Noe de også gjør.

    At du har stabler med klasse D forsterkere utenfor høyttalerne er sikkert fint, men så lenge det måler bra så er vel alt på stell ikke sant? Det kan hende at du også har ett og annet å lære vet du, alle andre er ikke idioter. Eller high end selgere hvis oppgave er å lure mest mulig ut av sine kunder.

    Det finne faktisk dedikerte og genuint musikkinteresserte produsenter av hifi utstyr som er hederlige og interesserte i å flytte grenser for hva som er mulig innenfor lydreproduksjon. Jeg kjenner flere, fremragende hyggelige er de også. Men ingen av dem hevder å vite den hele og fulle sannhet, de gjør så godt de kan.
     
    Sist redigert:

    Sluket

    Sivilaudiofil og Master Baiter
    Ble medlem
    11.08.2006
    Innlegg
    55.627
    Antall liker
    103.217
    Torget vurderinger
    23
    Det faller det ikke inn at det er litt pussig at produsenter av cost no object høyttalere ikke lager dem aktive?
    Magico The Ultimate tør være et slikt cost no Object system... til seks-syv mill. Kompresjonsdriverne som sitter i dette systemet kjenner jeg meget godt og vet også hva de koster. De er verdens dyreste i sitt slag, men egentlig ikke så dyre at det gjør noe.
     

    Balle Clorin

    Æresmedlem
    Ble medlem
    19.06.2012
    Innlegg
    10.343
    Antall liker
    9.575
    Torget vurderinger
    2
    Har en tendens til å være veldig enig med Asbjørn her.

    Følger man resonemanget om at riktig gode, store, og dyre systemer altid er passsive må det feks. eksludere Linn sitt Klimax system som har innebygde forsterkere og DSP til den nette sum 58700 pund i hjemlandet. For all del det finnes større og dyrere systemer, og ettersom jeg har tatt en annen vei ifbm høytalere er Linn ikke noe jeg drømmer om, er det alikevel i min bok en hel del penger og det fra en tradisjons rik produsent.

    H
    Jeg ville ikke brukt Linn som eksempel på vellykket aktivt system.Har hørt topp anlegg fra dem flere ganger også med produsent tilstede, for meg og flere hørtes det helt feil ut. Tynt og flatt lydbilde. tar høyde for et det var satt feil opp, men når det var satt opp av produsent,regner men jo med at det er i orden. Ser mange fordeler med aktivt system, men har ennå tilgode å bli begeistret av Linn, dessverre.
     

    IvarT

    Fløyelsgutten
    Ble medlem
    19.02.2015
    Innlegg
    2.065
    Antall liker
    4.955
    Sted
    Haugesund
    Torget vurderinger
    2
    Dette har blitt en ganske pussig diskusjon; en slags pissekonkurranse om hva som er best av hhv. passiv og aktiv løsning. Det er vel ikke en kjeft her inne som ikke er klar over at det finnes knallgode passive høyttalere som låter fantastisk. Men ser man på potensialet som ligger i de ulike prinsippene er det ikke til å stikke under en stol at passive høyttalere er 'låst fast' i et fabrikkoppsett, mens aktive høyttalere er langt mer fleksible og lettere å få til å låte optimalt, om man forstår seg på justeringsmulighetene.

    En parallell: Hvor mange passive subwoofere finnes det i markedet i dag?
     

    IvarT

    Fløyelsgutten
    Ble medlem
    19.02.2015
    Innlegg
    2.065
    Antall liker
    4.955
    Sted
    Haugesund
    Torget vurderinger
    2
    ^ Hehe, du må virkelig elske å kverulere ;)
     

    habicht

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.04.2005
    Innlegg
    2.806
    Antall liker
    3.451
    Sted
    Oslo
    Torget vurderinger
    7
    Til Balle Clorin.

    Jeg nevnte ikke Linn for at jeg mener noe om deres gejengivelse, kjenner ikke til den.
    Trakk Linn frem som en annerkjent produsent, for der er de uansett, som over lang tid har brukt aktiv deling i sine største systemer.
    Analoge filtre før og DSP i sener tid. Synes selv at deres tilnærming er litt spesiell men enkel å implementere for de fleste.
    Regnet med at noen skulle trekke frem Magico ultimate og holdt meg derfor til en noe rimiligere klasse.

    Finner netop Magico Ultimate interresant i denne sammenhengen etter som den er både hornbestykket og aktivt delt samtidig som mange mener den er det ultimate. Konseptet er ikke helt ukjent i DIY sammenheng her på sentralen. Dyr er den uansett.

    H
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Nei, jeg mener ikke at produsentene "ikke vet hva de driver med". Noen av dem er åpenbart på bærtur, men det er også mye kompetanse der ute. Men det er ikke sånn at enhver høyttaler er konstruert for ultimat lydkvalitet. En kommersiell produsent må forholde seg til et gitt prispunkt i markedet, til passe stor WAF til å få solgt greiene, og til etablerte forventninger og preferanser i kundesegmentet man sikter etter. Blant kundeforventningene er også ideen om at mange bokser er bra. Det er lettere å ta godt betalt for synlige imponatorbokser enn skjulte kretskort, uansett hvor mye utviklingsarbeid som ligger bak. Ettersom mye av fortjenesten ligger i å selge aksessorier som kabler og underlagsdingser er det også større mulighet for mersalg hvis man maksimerer antall bokser. Joda, bransjen vet ganske godt hva den holder på med, men det er ikke nødvendigvis å maksimere lydkvalitet på ethvert prispunkt.
    Dette mantraet har vi hørt før. Det må enten være en forutinntatt forventning eller en erfaring du måtte ha som du nå generaliserer rundt. Jeg kjenner meg ihvertfall ikke igjen i at leverandørene av mine høyttalere pusher kabler og aksessorier, overhodet.
    Mhp. markedspris og WAF kan derimot deler av overnevnte stemme bra, men det må aksepteres at 'må ha' følelsen hos noen faktisk har en pris selv om mange nok kan leve med forsterkere uten topplokk fordi det ikke er plass til de ombygde siloene av noen ladelytter ombord. Dette er også en del av hobbyen vår og det virker blant noen som det er null forståelse (forrakt passer nok bedre) for pengebruk-andelen knyttet til dette. Det er nødvendigvis ikke kostbar bling/posh fordi om det ikke er DIY eller fra proff-segmentet.
    En kabel til NOK 500,- kan for noen fortone seg dyr og for andre billig. Ingen fasitsvar her.
     
    Sist redigert:

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    ^ Hehe, du må virkelig elske å kverulere ;)
    Jeg trodde at kverulanter per definisjon er folk som påstår ting til det kjedsommelige, men tar feil.
    Noen av oss, derimot, messer ut våre selvvalgte sannheter til glede for den gemene hop, og da kan vel neppe dette kalles for kverulering? :confused: :p :cool:
     
    Sist redigert:

    thohaug

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.02.2014
    Innlegg
    2.983
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Fetsund
    Kan ikke se at det er noen som hevder at det ikke finnes veldig gode passive høyttalere? For det gjør det da så absolutt.

    Men at aktiv system har mer potensiale og muligheter en et passivt system. Sånn er det jo bare.
    En aktiv delt høyttaler kan gjøre absolutt alt det en passiv delt høyttaler kan.
    En passiv delt høyttaler kan ikke gjøre alt det en aktiv delt høyttaler kan.
    Det sier seg jo selv at mulighetene er større med det aktive systemet.
     

    IvarT

    Fløyelsgutten
    Ble medlem
    19.02.2015
    Innlegg
    2.065
    Antall liker
    4.955
    Sted
    Haugesund
    Torget vurderinger
    2
    ^ Hehe, du må virkelig elske å kverulere ;)
    Jeg trodde at kverulanter per definisjon er folk som påstår ting til det kjedsommelige, men tar feil.
    Noen av oss, derimot, messer ut våre selvvalgte sannheter til glede for den gemene hop, og da kan vel neppe dette kalles for kverulering? :confused: :p :cool:
    Du fant noe å pirke på du også, ja ;D Om du setter dette inn i en sammenheng vil du se at tidligere innlegg i tråden har handlet om en loddrett læringskurve i forhold til bruk av DSP og lignende; altså at det er ganske komplisert og lite plug & play.

    Det var dette jeg mente da jeg brukte formuleringen "om man forstår seg på justeringsmulighetene". Deretter kom Opeth trekkende med gudegaven. Det kan være at jeg overvurderer Opeth, men jeg antar at han forstod godt hva jeg mente. Men siden vi nå er inne på ordkløveri er nok "sarkasme" et mer dekkende begrep for denne typen kommentarer :)
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Just pulling your leg.
    Ser ut som vi mangler noen flere emoticons å velge blant.
    Kanskje ett som heter Ironi, ett som heter Sarkasme og ett som rett og slett sier advarsel - dårlig humor og dermed kandidat til sletting.....(?)
     

    lovemusikk

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    22.11.2009
    Innlegg
    9.577
    Antall liker
    2.935
    Torget vurderinger
    8
    Hvis noen mener andre ikke bør skrive det og det, så overse de så blir de lei. Hjelper ikke å skrive tilbake.

    Forsett tråden..
     

    Asbjørn

    Rubinmedlem
    Ble medlem
    26.03.2006
    Innlegg
    36.639
    Antall liker
    35.600
    Sted
    Vingulmǫrk
    Torget vurderinger
    2
    Sist redigert:

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Jeg kan nok toppe denne glisne lista med passive systemer temmelig enkelt uten særlig stor innsats :eek:
    Utbredelsen er jo også et moment. Noen lager statement produkter for nettopp - statement - men dette gjelder ikke bare Aktive typer, selvsagt.
     

    Asbjørn

    Rubinmedlem
    Ble medlem
    26.03.2006
    Innlegg
    36.639
    Antall liker
    35.600
    Sted
    Vingulmǫrk
    Torget vurderinger
    2
    Tja, kanskje de viktigste to høyttalerne på min "glisne" liste var B&W Nautilus og B&O Beolab 90, begge seriøse forsøk på å flytte frem høyttalerteknologien. Begge er aktive. Hvorfor det, mon tro? Eller er de for billige til å regnes som "cost no object"?
     

    KJ

    Æresmedlem
    Ble medlem
    10.10.2004
    Innlegg
    11.179
    Antall liker
    4.388
    Torget vurderinger
    1
    Noen tror tydeligvis at "cost no object" bare handler om "cost", editd:dvs gjøre tingen så dyrt som mulig. Det er muligens den samme forvirringen som leder til at produktet er prisen og prisen er produktet, den usigelige forestillingen om at en "alltid" får det en betaler for.

    Mvh
    KJ
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Cost no object betyr bare at fabrikant ikke kompromisser basert på kostnad for materialvalg, design, mm. og sluttkunde er villig til å tolerere en høy anskaffelsespris, altså 'kost er ikke en issue'.
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Tja, kanskje de viktigste to høyttalerne på min "glisne" liste var B&W Nautilus og B&O Beolab 90, begge seriøse forsøk på å flytte frem høyttalerteknologien. Begge er aktive. Hvorfor det, mon tro? Eller er de for billige til å regnes som "cost no object"?
    Eller man kan gå på Munchen messa og finne 10 tilsvarende passive systemer, så utbredelsen er foreløpig liten.
    Jeg påstår ikke at passive systemer er best for alle, men enkelte mener at aktive systemer er best for alle (er inntrykket).
     

    thohaug

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.02.2014
    Innlegg
    2.983
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Fetsund
    Tja, kanskje de viktigste to høyttalerne på min "glisne" liste var B&W Nautilus og B&O Beolab 90, begge seriøse forsøk på å flytte frem høyttalerteknologien. Begge er aktive. Hvorfor det, mon tro? Eller er de for billige til å regnes som "cost no object"?
    Eller man kan gå på Munchen messa og finne 10 tilsvarende passive systemer, så utbredelsen er foreløpig liten.
    Jeg påstår ikke at passive systemer er best for alle, men enkelte mener at aktive systemer er best for alle (er inntrykket).
    Er vel ingen her som har sagt det? Det som blir sagt er at potensialet i et aktivt system er større. Noe argument mot det?
     

    Asbjørn

    Rubinmedlem
    Ble medlem
    26.03.2006
    Innlegg
    36.639
    Antall liker
    35.600
    Sted
    Vingulmǫrk
    Torget vurderinger
    2
    Vis meg gjerne et passivt system "tilsvarende" Beolab 90. Noe slikt kan bare ikke realiseres med passive delefiltere. Ja, det finnes sikkert andre høyttalere i samme prisklasse (~700 kNOK), men det reelle teknologiinnholdet er nokså varierende.

    Enig i at det fortsatt er (for) liten utbredelse, men det kommer. Mitt poeng er fortsatt at et aktivt system åpner opp muligheter som ikke kan realiseres i passive, og at de fordelene er absurd mye større enn noe man kan gjøre med "bra kabler".
     

    Distinctive

    Æresmedlem
    Ble medlem
    04.12.2006
    Innlegg
    11.063
    Antall liker
    3.589
    Sted
    Stavanger
    Mitt poeng er fortsatt at et aktivt system åpner opp muligheter som ikke kan realiseres i passive, og at de fordelene er absurd mye større enn noe man kan gjøre med "bra kabler".
    Sistnevnte (forskjeller) er det vel få som bestrider, men man kan ikke skru seg bort med en kabel eller bruke endeløs med tid på kabelen for å få ting riktig. Så muligheten for å ødelegge noe med en kabel er mindre enn med et aktivt system.
    Ikke noe rart kabler er dyrt sett i denne sammenhengen :p
     

    Dire Wolf

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    29.10.2016
    Innlegg
    3.369
    Antall liker
    9.389
    Sted
    Viken
    Torget vurderinger
    1
    Verden står ikke til påske. Motefabrikanten iB&O listes nå opp som statementprodusenter. Russebileffekten er på hele 8200Watt pr høyttaler (som ser ut som en møllpose gjenglemt på loftet i moromors sveitservilla).- Det er bare idioter med kremmerånd som kan lage en slik vanskapning. 8200Watt? Seriøst. Selvsagt er det mulig med ICE sine Mikke-Mus moduler i bøttevis. Det er herlig billig og det appellerer til Bruspulveradel og andre med halvkriminelle Kinaagentur og hang tiil diodelys. At blingbling produsenten B&W trekkes frem overrasker ingen. Høyttalerprodusentenes svar på Audi (som på samme vis, engang for lenge, lenge siden laget noe godt) har folkelig appell blant ny-rike som har venner som gjengkjenner det dyreste fra folkets hi-fi kjede. Dermed høstes rosende ord fra barndomsvennene nå man nyter sin Vodka-Battery ved varmepumpen mens jentene diskuterer det siste i liksom-gammelt fra Home&Cottage.
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Verden står ikke til påske. Motefabrikanten iB&O listes nå opp som statementprodusenter. Russebileffekten er på hele 8200Watt pr høyttaler (som ser ut som en møllpose gjenglemt på loftet i moromors sveitservilla).- Det er bare idioter med kremmerånd som kan lage en slik vanskapning. 8200Watt? Seriøst. Selvsagt er det mulig med ICE sine Mikke-Mus moduler i bøttevis. Det er herlig billig og det appellerer til Bruspulveradel og andre med halvkriminelle Kinaagentur og hang tiil diodelys. At blingbling produsenten B&W trekkes frem overrasker ingen. Høyttalerprodusentenes svar på Audi (som på samme vis, engang for lenge, lenge siden laget noe godt) har folkelig appell blant ny-rike som har venner som gjengkjenner det dyreste fra folkets hi-fi kjede. Dermed høstes rosende ord fra barndomsvennene nå man nyter sin Vodka-Battery ved varmepumpen mens jentene diskuterer det siste i liksom-gammelt fra Home&Cottage.
    tenor.gif
     

    Trondmeg

    Æresmedlem
    Ble medlem
    28.12.2003
    Innlegg
    13.073
    Antall liker
    7.976
    Torget vurderinger
    12
    Verden står ikke til påske. Motefabrikanten iB&O listes nå opp som statementprodusenter. Russebileffekten er på hele 8200Watt pr høyttaler (som ser ut som en møllpose gjenglemt på loftet i moromors sveitservilla).- Det er bare idioter med kremmerånd som kan lage en slik vanskapning. 8200Watt? Seriøst. Selvsagt er det mulig med ICE sine Mikke-Mus moduler i bøttevis. Det er herlig billig og det appellerer til Bruspulveradel og andre med halvkriminelle Kinaagentur og hang tiil diodelys. At blingbling produsenten B&W trekkes frem overrasker ingen. Høyttalerprodusentenes svar på Audi (som på samme vis, engang for lenge, lenge siden laget noe godt) har folkelig appell blant ny-rike som har venner som gjengkjenner det dyreste fra folkets hi-fi kjede. Dermed høstes rosende ord fra barndomsvennene nå man nyter sin Vodka-Battery ved varmepumpen mens jentene diskuterer det siste i liksom-gammelt fra Home&Cottage.
    Mens forfatteren lirer av seg patetiske floskler næret av eget bryst om igjen og om igjen, men det var ikke lenger noen som trodde det var en ulv der ;)
     

    Crusty

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    09.09.2012
    Innlegg
    3.110
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Horten
    Forfatteren imponerer ikke så veldig. Mer fårete enn ulvelik.
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn