Retep`s lytterom

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • thohaug

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.02.2014
    Innlegg
    2.983
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Fetsund
    Dette ser jo mye bedre ut. Er nok ikke så mye du får gjort med den dippen på 30hz, men det er jo ikke spesielt interessant til musikk uansett.til film vil det være mer irriterende. Ellers har jo midbassen blitt kraftig forbedret, og tipper dette høres veldig godt på trommer.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Sånn, da er det meste på plass. Her er målinger UTEN EQ på antimoden, Kun korreksjonen.
    Er målingen(REW) med ny romkorreksjon hver gang du endrer akustiske tiltak?
    Hvor stor del av rommet har du "dippen" på 30Hz?
    Hei. Neida, de fleste målingene er med EQ av, både på antimode og Pioneer. Det siste vannfallet er med, Ny kalibrering på Pioneer og med ny kalibrering av Antimode, uten noen EQ på den.

    Skal inn å se over hva Reciver har kalibrert seg til. og se litt på antimode. Har fortsatt mye å gå på på justeringer.

    Har lytta en del på musikk ikveld etter at ting kom på plass. Rommet er veldig mye lettere akustisk å. ETC er stort sett mellom -20 til - 25db heler veien. Mot tidligere rom som har lagt ca 5 til 7 db lenger ned i nivå.

    Er ikke helt sikker på om jeg er i mål der. Lyden trøkker godt, bedre enn før, men jeg synes kanskje det er iitt for mye liv i rommet. Spesiellt bak meg. Har tatt bort ca halvparten av tiltakene på bakveggen.Totalt er det ca 15 auralex plater/plasser ( 60cm x 60cm ) i rommet som ikke er behandlet som var behandlet tidligere. Noe som man merker godt når man gåt rundt i rommet og snakker. Jeg trenger ikke ta i så mye som før for å snakke med dama i etg under. Så rommet er mer livlig. Kanskje er det bare uvant, kanskje er det noe jeg ikke liker, jeg kommer nok til å bruke litt tid på småjusteringer, og prøve med platene i rommet (auralexen som ikke blir solgt) på sine plasser for å ta ned klangen i rommet.

    Den dippen på 30hz kommer av plasseringen på subbene i rommet.
     

    Flageborg

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    04.02.2005
    Innlegg
    6.600
    Antall liker
    3.138
    Torget vurderinger
    0
    Den dippen på 30hz kommer av plasseringen på subbene i rommet.
    Ok....da må de bare flyttes til en bedre posisjon.
    1. Det viktigste er få fundamentet(subbene) for musikk i stereo på plass først.
    2. Deretter Front HT og SweetSpot plassering.
    3. Så kommer akustiske tiltak
    -
    Når pkt. 1-3 er optimalisert kan man kjøre en runde med romkorreksjon....og evt. en antimode til slutt
     

    thohaug

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.02.2014
    Innlegg
    2.983
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Fetsund
    Hvis den moden på 30hz kommer av lengden på rommet, så klarer man ikke plassere seg ut av det, ettersom den den dukker opp overalt. Ellers er jo selvsagt plassering helt alfa omega for god respons :)
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Mener den kommer av lengden av rommet ja, de den alltid har ver her. er snakk om 3-4db. Jeg her brukt å senke fremfor dippen og bak dippen med eq og heller kjørt opp nivået på subben med noen db. Har i vertfall gjort det før. Deler nå RF7 på 80hz slik at de ikke skal trigge den største noden ( som kommer av HT plasseringen ) som jeg har ved 70hz.

    Synes det låter bra her nå, men skal prøve noen småtriks til. Har fortsatt en del oppsamling av bass på bakveggen helt nede ved gulvet i hjørnene. Plasserer jeg 20, 30 40cm flexi A der så skjer det ikke noe med målingene, men skal sette meg til å høre om jeg merker noe forskjell med og uten. Skal også prøve å se om jeg finner en løsning på å få opp noen plater i taket rett over vinduet, samler seg en del er også, samtidig som det er en del trøkk rett over racket/senterhlyttaleren på framveggen...

    Har prøvd å plassere plater der igår, men uten at det viser spes mye på målinger. Og når det er såpass jevnt som det er nå, så fører det ofte til at jeg får en plass, men mister noe en annen plass.

    Skal også henge opp noen plater i refleksjonspunket på surround back og surround HT.
     

    thohaug

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.02.2014
    Innlegg
    2.983
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Fetsund
    Måling, prøving og feiling.. Har en tendens til å bli mye av sånt når man holder på med slikt.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Har idag jobbet med finish på de nye tiltakene som det å tekke duk over feller, og fjernet alle tiltakene som jeg ikke hører eller ser har noe innvirkning på lyde i SP. Har dermed også blitt noen timer med musikk.

    Totalt så har jeg fjernet ca 20% av tiltakene, spes på bakveggen og frontveggen. Er godt fornøyd nå med hvordan det låter. Skal jobbe videre med det jeg hører, ikke med hva jeg måler. Skal feks heve nivået på subben som tar seg av alt under 100hz, Den delingen pass rommet mitt godt, selv om det er mulig å se på frekvens hvor delingen skjer. Føler alikevel ikke at jeg hører den dippen. Har brukt mye tid og justert reciver sin delay ved hjelp av REW sin GD og Frekvens.

    Så her der det jeg har endt op med.

    vannfall.jpg
    impulse.jpg
    gd.jpg
     

    vidarje

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    24.10.2009
    Innlegg
    5.393
    Antall liker
    3.577
    Sted
    Rasta
    Torget vurderinger
    1
    Dette ser veldig bra ut, men blir det i overkant tørt? Det meste av lyd er jo borte innen 150ms. Har du prøvd å legge inn en skarp dipp på subene ved 30Hz? Det er ikke sikker du får samme effekt som hos meg, men min 70Hz dip ble mindre ved å dra ned suben akkurat der. Hvordan låter Boz Scaggs Thanks to you, den har basstoner som ligger veldig nær 30hz.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Er nok tørt ja, men liker det slik. Liker at det trøkker, men det skal være start stopp. Jooming osv er jeg ikke noe glad i. Trøkker greit alikevel. Er en del løsere på filmdelen, siden jeg ikke kjører antimodeen i film.. Dvs skal prøve den mellom reciver og effekttrinn, slik at jeg får den i kino delen også. Blir nødt til å bruke dac i reciver en stund for å teste ut det.

    Det eneste som irriterer meg litt er dippen på 30hz og den på 100hz. 30hz har jeg hatt hele veien. Men 100hz kom nå etter de nye tiltakene. Men jeg har kamuflert den tidligere, ved å senke onrådet rundt med EQ, og så kjørt opp nivået på subbene. Den dippen ved 400hz er borte når jeg sitter i sofaen. Har målt både med meg selv i sofa og uten. Så den bryr jeg meg ikke spes mye om. og den dippen på 250 forandrer seg også når jeg sitter der noen db ekstra. Men den på rett over 400hz får en 6-7db som sofaen stikker av med.

    Har også noen topper jeg skal se om jeg skal EQ itt ned for å få en glattere stigning ned mot 20hz. og den toppen på 20 skal vi holde et øre med under fimtitting. mulig jeg drar den ned noen db.

    Den låten der har jeg ikke desverre. Men Avratz og U R so Fucked (Infected ) så trøkker det relativt godt. Og de sangene setter sofaen i bevegelse....

    Skal jobbe litt mer med nivået på subbene. da jeg ønsker enda mer trøkk, men uten at det går over til booming.
     

    Kvålsvoll

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    22.07.2010
    Innlegg
    1.601
    Antall liker
    1.696
    Sted
    Ålesund, Norge
    Har du tykk demping på bakveggen også?

    Hvis lengden på rommet er i nabolaget knapt 6m så skyldes 30hz dip romlengden, dette kan muligens ordnes med demping på bakveggen, usikkert om 20cm gjør nok, men en skal ikke utelukke muligheten uten å ha prøvd, og dette kan ha positiv effekt lenger opp i bassområdet også, samt kontrollerer refleksjon fra bak.

    Den andre måten å fjerne 30hz dip på er subwooofere i motsatt ende av rommet, altså ved bakveggen.
    Foruten det åpenbare at du må ha et par subwoofere til, så gir dette også et par interessante utfordringer mht oppsett.
    Dipen og fr generelt kan justeres eksakt til det en måtte ønske med denne løsningen.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Lengden på rommet er 740cm. På bakveggen har jeg i hjørnene med kakebiter opp til skråtak. 120cm høyde altså. Prøvde med kakestykker videre oppover mot det flate taket, men hverken målte eller høre noe forskjell.

    I førsterefleksjon på bakveggen er det 5cm rockwool akustikkplater pluss 3xm trinnlydsplater fra gulv til tak i 60cm bredde. Har en del 20cm Flexi A til overs som jeg tenkte jeg skulle prøve der. Refpunktet er på baksiden av sofaen, dvs igjennom ryggen/armlenet på sofaen. Og jeg såg ikke at det skjedde noe med 20cm plater der. Kan jo prøve å doble platene. Men nå spiller jo RF7ene fra 150hz og opp. Såg feil på reciver. Subbene tar alt fra 150hz og ned. Så det er nok en utfasing mellom subbene og vegg/tak. Den smale dippen på 100hz irriterer meg mer, selv om den bare er på 9hz.

    Har tenkt å teste ut subbene på en ny plass, Samme plassen som jeg har hatt de tidligere, litt lenger fra sideveggene og noe lenger fra frontvegg. Og også prøve med Antimoden imellom reciver og effekttrinn. Og kjøre kalibreringen andre veien. Dvs først med Antimode, og så med reciver. Men om jeg kobler på den måten så vil Antimoden kun korrigere RF7 ene og ikke ta noe hensyn til subbene. Den må da reciver gjøre.

    Men det låter greit her nå også, så jeg haster meg ikke videre for å si det slik. Mangler heller ikke trøkk på film.Såg netopp Batman ( The Dark Knight Rises) og det riser godt og trøkker greit.

    Med subbene på bakveggen så vil det jo skape noen utfordringer med tanke på fase osv. RSW har enten 0 eller 180 grader. En fordel med å ha de på bakveggen er jo at de vil komme næremere SP. ca 2meter istandfor ca 5 som de nå står. Da trenger jeg mindre guffe på subbene, som gjør at dama nede får litt mer fred når jeg virkelig skal headbange litt.
     

    vidarje

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    24.10.2009
    Innlegg
    5.393
    Antall liker
    3.577
    Sted
    Rasta
    Torget vurderinger
    1
    Jeg tror vi må få audiens i slukoteket snart, kanskje slobs er løsningen?
     

    vidarje

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    24.10.2009
    Innlegg
    5.393
    Antall liker
    3.577
    Sted
    Rasta
    Torget vurderinger
    1
    Tror du har låten blandt de jeg lastet inn på julebordet:)
     

    Kvålsvoll

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    22.07.2010
    Innlegg
    1.601
    Antall liker
    1.696
    Sted
    Ålesund, Norge
    Holder på å se TDK selv, kom omtrent midt uti i går kveld, flott lyd på denne.

    For demping av bakvegg tenkte jeg mer på å dempe hele veggflaten, ved så store bølgelengder så hjelper det nok ikke med demping i hjørnene og noen klosser her og der.

    Subwoofere bak var ment mere som et eksempel på en metode, det krever at de du har blir stående og så plassere et par i tillegg bak.
    Regner med du ikke tilfeldigvis har et par sw ekstra, men muligens noen pakker rockwool, derfor tanken om demping av bakvegg; man bruker det man har.

    Det er også en ganske moderat dip, så det spørs om det ikke lønner seg å fokusere på området rundt 100hz i stedet, slik du selv foreslår.
    Men det hadde vært interessant å se hvordan demping av bakveggen blir.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Har sånn at jeg kan klistre bakveggen full ja. Kan gjøre det imorgen før jeg vasker....

    Slukoteket tørr jeg ikke dra til, for da blir jeg aldri fornøyd her hjemme.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Nei har ikke flere subber enda, men det kommer nok. Finner vil ikke de jeg har. Men et par andre finner jeg vel etterhvert.
     

    Kvålsvoll

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    22.07.2010
    Innlegg
    1.601
    Antall liker
    1.696
    Sted
    Ålesund, Norge
    Har sånn at jeg kan klistre bakveggen full ja. Kan gjøre det imorgen før jeg vasker....

    Slukoteket tørr jeg ikke dra til, for da blir jeg aldri fornøyd her hjemme.
    Det blir interessant å se, hvis du prøver dette.

    (Det er sikkert lurest å passe på å besøke folk som har akkurat litt "dårligere" lyd, da unngår en mye jobb og arbeid og kostander med oppgraderinger og justeringer..)
     

    thohaug

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.02.2014
    Innlegg
    2.983
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Fetsund
    Subwoofere bak var ment mere som et eksempel på en metode, det krever at de du har blir stående og så plassere et par i tillegg bak.
    Regner med du ikke tilfeldigvis har et par sw ekstra, men muligens noen pakker rockwool, derfor tanken om demping av bakvegg; man bruker det man har.
    DBA prinsippet synes jeg selv er veldig spennende, og er absolutt noe jeg ville testet selv om jeg hadde hatt plass. Dette fordrer jo selvsagt at man har en dsp som kan gjøre tidskorrigeringen på baksubbene godt nok, ellers vil det jo bli relativt katastrofalt. I tillegg krever det jo mange subwoofere. Det å først lage en planbølge foran for så å kansellere den fra bakveggen er jo egentlig ganske genialt og kan eliminere veldig mange problemer om det blir gjort riktig. Om man ønsker mer trykk til film f.eks er det sikkert mulig å implementere en fasevender fx fra 30hz og ned. Det er jo også mulig å dempe planbølgen, men da bør man ihvertfall ha rundt en meter luftig isolasjon over hele bakveggen for å i det hele tatt ha sjans.
     

    thohaug

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.02.2014
    Innlegg
    2.983
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Fetsund
    ser føre meg no slikt....

    Vis vedlegget 287060

    Ligner veldig på den jeg har det. Må fort et såpass løft til om for at ting skal låte naturlig. Det kan også være en fordel å ha en ulik profil til film ettersom du trenger betraktelig mindre heving i bunn der av erfaring. Det kan også være greit med egne profilert ifht lyttevolum, selvom det kanskje er å strekke strikken litt langt.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Har mulighet for 4 profiler på Antimoden min. Samt 6profiler på reciver. De kombinert gir relativt mange muligheter for å ha lyd etter sjanger og film og t.o.m filmtype...
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Sjekket opp delay i reciver. Og er jaggu ikke sikker på hva som er det beste...
    Recivers delay
    utgangspunkt.jpg


    Etter justering mot REW
    riktig fase yom sofa.jpg


    Og med meg i sofa, mik rett over hode.
    riktig fase mrg i sofa.jpg
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Har fortsatt ikke brukt noen av EQ mulighetene jeg har. Og sitter her og funderer på hva som vil være det beste,

    Et brått hopp i nivå ved 100hz eller en mer gradvis stigning fra rundt 200 el 250hz. Ved å dra ned den toppen mellom 80-100hz med noen db. Har også litt mye mellom 600hz-900hz. men det plager meg ikke noe egentlig. Og der er det jo små forskjeller på mik plassering som utgjør mye.

    Skal teste med hel dempet bakvegg også. Eller jeg har 6plater til overs, slik at jeg nok ikke får dekket hele veggen, men får dekket relativt godt i førsterefleksjon. Skal også teste med å dra subbene litt unna hjørnet ( Skal naturligvis justere fasen også. ) og se om jeg får noen positiv effekt av det.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Føkk... Fant hvor den dippen etter 400hz kommer ifra.... Og ja, har ikke lysst på plater der. Naturligvis på gulvet, rett ved sideabsorbenten min. Som da sikkert går fra gul til skråtak til SP. Prøvd plate på skråtaket, ingen innvirkning. Men 20cm rett på gulv fungerer godt, 5db ekstra i dippen når jeg bare måler på en HT. Får også litt i dippen på 120hz også. Har plass, er ikke det, men det kommer ikke til å se spes pent ut.

    Og har samme dippen på akkurat samme plass fra den andre høyttaleren, akkurat samme nivå. DVS jeg må ha 4plater på gulvet, eller egentlig 5 da jeg trenger en for senter høyttaler også....

    Tenke tenke...
     

    thohaug

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    02.02.2014
    Innlegg
    2.983
    Antall liker
    1.840
    Sted
    Fetsund
    kan jo bygge en 2 feller med ramme som eventuelt kan flyttes når du ikke bedriver kritisk lytting. Men det blir et valg du blir nødt til å ta. Kompromisser, kompromisser.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Måtte jo teste ut å flytte sofa, da jeg ikke finner de dippene som er igjen. Den sofaen tar relativt godt for seg i frekvensgangen.

    med uten sofa.jpg


    Så vilken burde jeg se på når det er så store forskjeller.
     
    X

    X186841

    Gjest
    Uten måling men med bra hørsel på guttungen ble det 2 plater på gulvet her og akkurat under der skråtaket begynner.
    Tykt teppe i ull fra Ikea funka også greit.

    Føkk... Fant hvor den dippen etter 400hz kommer ifra.... Og ja, har ikke lysst på plater der. Naturligvis på gulvet, rett ved sideabsorbenten min. Som da sikkert går fra gul til skråtak til SP. Prøvd plate på skråtaket, ingen innvirkning. Men 20cm rett på gulv fungerer godt, 5db ekstra i dippen når jeg bare måler på en HT. Får også litt i dippen på 120hz også. Har plass, er ikke det, men det kommer ikke til å se spes pent ut.

    Og har samme dippen på akkurat samme plass fra den andre høyttaleren, akkurat samme nivå. DVS jeg må ha 4plater på gulvet, eller egentlig 5 da jeg trenger en for senter høyttaler også....

    Tenke tenke...
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Supert. Men kommer langt med god hørsel har jeg hørt..

    Har noen Auralex plater igjen, så vi får prøve å høre hva som skjer...
     

    Kvålsvoll

    Bransjeaktør
    Ble medlem
    22.07.2010
    Innlegg
    1.601
    Antall liker
    1.696
    Sted
    Ålesund, Norge
    Måtte jo teste ut å flytte sofa, da jeg ikke finner de dippene som er igjen. Den sofaen tar relativt godt for seg i frekvensgangen.

    Vis vedlegget 287177

    Så vilken burde jeg se på når det er så store forskjeller.
    Ja, si det.
    Noe å tenke på hvis en prøver å justere til +-1dB med eq.

    Det er nok mulig at uten sofa kan være det som er mest rett å justere etter og bruke som grunnlag for analyse.
    Men som du ser, de fleste større avvik er tilstede på begge målingene.
    Det betyr at målingen med sofa fremdeles er brukelig for formålet å finne problematiske refleksjoner og kanselleringer.

    Det største problemet med uten-sofa er jo rent praktisk.
    Hvis du skal måtte flytte ut sofaen hver gang noe skal måles, blir det jo helt håpløst å holde på.
    Og måler du først uten, så må jo alt måles uten, for å gi sammenlignbare målinger.

    I alle tilfelle så skal jo sofaen være der når du hører på musikk og ser film.
    Min mening er i hvertfall at om jeg må sitte på en pinnstol for å høre musikk, så kan det være det samme.
    Dette er vel også et godt eksempel på at det som tilsynelatende ser ut som enorme avvik på en frekvensmåling kanskje ikke høres ut slik i det hele tatt.
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Må jo også legge til at jeg ikke hører de toppene og dippene mellom 200hz til 400hz. Mener jeg har såpass god hørsel at det ville fanget opp det.

    Det som derimot var hørbart var å flytte HT litt nermer hverandre og med ørlite mer toe-in.
     
    Sist redigert:

    John_Harald

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    27.08.2002
    Innlegg
    4.044
    Antall liker
    1.837
    Sted
    Sørumsand
    Torget vurderinger
    5
    Min opplevelse i tidligere rom, er at en sofa kan påvirke lyden mye. Det kan også en lyttestol gjøre i nåværende rom, men ikke i samme grad. Opplevde sofaen mer som å sette opp en vegg. Har i lengre tid hatt tre lyttestoler til testing :)
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Har jo en lyttestol jeg kunne ha brukt, men liker å sitte i sofaen når musikk og film skal nytes. Tenkte å få rydda litt og vaska ned rockwool støvet idag. Men skal teste ut plater på bakvegg også. Blir en del musikklytting også, og så må man jo leke seg litt med EQ og også med muligheten for å sette antimoden inn mellom reciver og effekttrinn.

    Ser både fordeler og ulemper ved å gjøre det. Så det må jo testes.
     

    vidarje

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    24.10.2009
    Innlegg
    5.393
    Antall liker
    3.577
    Sted
    Rasta
    Torget vurderinger
    1
    Her er noen alternative lyttestoler jeg kom over i Roma i høstferien:)
    Det to første er en til deg og en til kona, de to neste er i utgangspunktet bare for en;)
    lyttestol1.jpg


    lyttestol2.jpg


    lyttestol3.jpg


    lyttestol4.jpg
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Den ene der har nok for høy rygg. Den med headsett virka fin, men kan det være behagelig å sitte/ligge slik. Og de to andre virka svært skranglete..... :rolleyes:
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Hadde jo tenkt å måle og justere litt idag, men ble sittende å lytte på musikk. Vurderer å sette på en film så jeg får testa det også.
     

    vidarje

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    24.10.2009
    Innlegg
    5.393
    Antall liker
    3.577
    Sted
    Rasta
    Torget vurderinger
    1
    Har ikke prøvd, men den er met til avslapping.
    keope-slide220140129-19409-1upqydp_540x245.png
     

    Retep

    Steine galen
    Ble medlem
    27.01.2005
    Innlegg
    23.074
    Antall liker
    20.270
    Sted
    Volda
    Torget vurderinger
    23
    Tror man skal være edru oppi den....

    Uansett så koster den sikkert mer enn anlegget mitt.
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn