Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast EirikV's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2006
  Innlegg
  264
  Tagget i
  0 Innlegg

  HIGH END SWISS Zürich 15. og 16. oktober.

  Har nylig oppdaget informasjon om denne messen. Messen arrangeres for 8. gang i Möwenpick Hotel i bydelen Regensdorf i utkanten av Zürch.

  Jeg er gift med en kvinne fra Østerrike og bor helt inntil den sveistiske grensen. Har ikke visst om denne messen før. Er ca 120 km for meg å kjøre. Skal planlegge jobbene mine i Stavanger godt slik at jeg kan få med meg denne messen.

  Etter informasjonen å dømme blir det ca 40 utstillere som demonstrerer ca 160 merker. Det ser ut til å være en avslappet stemning med god mulighet til å høre mange flotte anlegg uten for mye trengsel. 2.307 besøkende i fjor.

  Sveits har vel noen av de mest anerkjente produsentene innen High End. I farten kommer jeg på Nagra, Goldmund, Soulution, Swiss Physics, darTZeel. FM Acoustics kom jeg nettopp på. Andre merker kan dere tilføye.

  Her er muligheten til å oppleve en flott messe og også en spennende by. Det er direkte fly fra Oslo til Zürich. Ellers flyr SAS via København og KLM via Amsterdam til Zürich. Norwegian flyr til Geneve. Da kan man reise videre med tog til Zürich og det tar ca 2 timer og 45 min. Fin natut, men dyr togreise.

  Bare et tips til dere på Sentralen.

  Hilsen Eirik.
  Siste redigert av EirikV; 06.06.2016 kl. 00:21.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed