Tidlig julegave - Beatles klar for strømming

pstraums

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2007
Innlegg
1.413
Antall liker
118
Sted
Flateby
Torget vurderinger
1
Dette har jeg savnet veldig så for meg er dette virkelig gode nyheter! :D Skal også bli spennende å se hvordan Tidal løser "The Beatles Experience" som de snakker om i toppbanneret i Tidalappen nå. (Noe de skal lansere i natt og videreutvikle i tiden som kommer)

"Fra og med midnatt til 24. desember kan du høre hele deres komplette albumkatalog, inkludert alle deres 13 studioalbum fra Please Please Me til Let It Be – i tillegg til Past Masters: Volume One & Two, samt samlealbumene 1962 – 1966 (Rød), 1967 – 1970 (Blå) og 1. TIDAL tilbyr som eneste streamingtjeneste katalogen i full HiFi-kvalitet til sine TIDAL HiFi-kunder.Og ikke nok med det: TIDAL er ekstremt stolte over å lansere The Beatles Experience – en dyptpløyende presentasjon av The Beatles og deres musikk.Denne interaktive siden gir nye og gamle fans et dypt innblikk i bandets enestående diskografi. Med The Beatles Experiencekan du høre hvert enkelt studioalbum og samtidig utforske ulike fakta, spillelister, videoer og biografier som forteller bandets historie.Nyt dette historiske tillegget i TIDALs musikkbibliotek, og følg med utover på nyåret da vi fortsetter å markere den eviggrønne magien til The Fab Four."
 

Hedde

Førr evig!
Ble medlem
20.04.2009
Innlegg
6.665
Antall liker
3.366
Strømming med så fin kvalitet på produktet er fantastisk. Det ER godlyd disse nye remastrene. Jeg er ikke den store Beatles tilhengeren (for ung faktisk!!), men med slikt tilfang av album og låter, så finner man mange skatter. Hey...vokser på meg jo etter alle disse årene.
 

pstraums

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2007
Innlegg
1.413
Antall liker
118
Sted
Flateby
Torget vurderinger
1
Jeg synes de (Tidal) har løst The Beatles Experience veldig bra! (For meg så er dette første gangen jeg ser en slik påkostet / gjennomført interaktiv musikkløsning) for oss som har sett alt av film og lest alt av bøker og hørt platene en milliard ganger så er det seff ikke noe nytt der, men all respekt til Tidal for dette! Dette synes jeg var FLOTT (man må logge på i browseren (og dermed sikkert i chrome hvis HiFi er av interesse)) for å få dette 100% men det er MYE gromt for "strømmepenga" her og dette må være midt i blinken for alle som er litt til middels opptatt av gruppa men som ønsker litt mer insight. (Det er også mye mer annet Beatles stoff i Tidal enn dette også som virker interessant men som jeg ikke har rukket å sjekke ut enda) (og det er jo gøy for oss som elsker dem)

Bruk en halvtime (minst) på dette folkz

SGT.jpg
 
Sist redigert:
Topp Bunn