Resultater 1 til 7 av 7
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast Album Eier Mala's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2012
  Sted
  Haugesund
  Innlegg
  1,031
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Mala sitt nye og gamle


  Mitt nåværende oppsett består av både ny og gammel morro.

  Gå til albumet her
  Sony TA-F830ES - Sony CDP-X707ES - Technics SL-1210MK2 m.Ortofon 2M Black - ASR Mini Basis MKIII - Project Ground-it Deluxe - Hegel HD11 - JBL 4319 - Blue Jeans Cable


 2. #2
  Hifi-entusiast FHoven's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2012
  Sted
  Nes i ådal
  Innlegg
  120
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  4
  Litt av en platerig duhar, åssen er egentlig lyden på JBL ut ifra gamle JBL, Er favoriten Linn eller?

 3. #3
  Overivrig entusiast Album Eier Mala's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2012
  Sted
  Haugesund
  Innlegg
  1,031
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Ja de gamle snurrerene står foreløpig stand-by. Hadde nok hatt godt av at en eller annen fingernem kar overhalte de skikkelig her og der for å få de helt 100% Men du verden slike gamle snurrere er virkelig noe for seg selv altså!

  Når det kommer til disse JBL`en er de strengt tatt i innspillingsperioden sin enda, da Yamahaene kom i hus kort tid etter og ble da flittig brukt. Men JBL`ene slik de låter nå er ikke like "frempå" og gir ikke same "live" opplevelsen som Yamaha godsakene, sistnevnte leverer en utrolig klar og tilstedeværende opplevelse, helt knall rett og slett. Men førsteintrykket til JBL er helt klart godt, og jeg har det i grunn ganske morro med å lytte til musikk og switche raskt frem og tilbake mellom de forskjellige høytallerene nå og da De ryker ikke ut av stua med det samme ihvertfall! Gammel JBL har jeg ikke hørt, så der kan jeg ikke si så mye. Men intrykket fra andre her inne tilsier at om JBL skal låte godt så må det være dyrt, slik som med så mye annen HIFI...men mye svada rundt HIFI generellt da sånn sett :P

  Uansett er det ett morro oppsett, og ganske artig å hele veien ha gått tilbake i tid på utstyret Skal bli morro med hus ihvertfall, få litt mere plass og bedre lytteforhold for utstyret...men det kommer vel en gang det også. Står jo ett sett Patos Symphonic 3 på gjesterommet pr. i dag også, foreløpig standby etter å ha blitt byttet ut med nevnte utstyr over.

  Akk og ve!

 4. #4
  Helt fersk FredBerg's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2014
  Sted
  Brumunddal
  Innlegg
  9
  Tagget i
  0 Innlegg
  Gamle høyttalere og elektronikk ser utrolig tøft ut når det er så velholdt som det her er!
  --- Bowers & Wilkins CWM8.3 --- Devialet 400 --- Bluesound Node2 ---

 5. #5
  Overivrig entusiast Album Eier Mala's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2012
  Sted
  Haugesund
  Innlegg
  1,031
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Takk takk

  Ikke bare SER det godt ut, men det låter jo jaggu meg ikke så verst i tillegg Men ikke minst er det en utrolig behagelig eierglede i det også!

 6. #6
  Overivrig entusiast Novus's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2011
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  707
  Tagget i
  0 Innlegg
  Blir teit om man skal mene at det må være dyrt for å låte skikkelig bra. Mine relativt billige JBL'r spiller med større musikkglede enn noen annen høyttalere jeg har eid eller lyttet til siste tiden. Kjekt å se at det er flere som har lurt inn en stor skjerm i mellom høyttalerne. Hvorfor skal man bare ha lyd? Det lille en skjerm i mellom ødelegger er uansett ødelagt av rack og komponenter i mellom og med tanke på hvor mye man vinner når det kommer til eye-candy i form av høykvalitets-film og spill, er ikke jeg i tvil! Med mindre man har den luksusen at man kan ha to oppsett i to forskjellige rom da selvfølgelig. Fornøyd med PS4? Noen virkelig gode argumenter for hvorfor man burde kjøpe den? Vurderer litt fram og tilbake om jeg skal kjøpe den, men er usikker på om den vil bli brukt noe særlig. Skuffende multimedia-muligheter, men dette kommer kanskje etterhvert?

  Gromt anlegg estetisk og garantert også lydmessig!
  Adam T7V (til testing) - IOTAV AVX1 (AV-prosessor/pre) - XTZ 99 W8.16 sub - Pro Ject Rpm 5.1/ Phonobox S - XTZ 8" sub - Okki Nokki platevasker - HeadFi: Sony MDR 1000X

  Det går i vinyl for tiden, mer enn noe annet

 7. #7
  Overivrig entusiast Album Eier Mala's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2012
  Sted
  Haugesund
  Innlegg
  1,031
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Ja må si det ble kjempebra når jeg fikk TV på veggen, plutselig mer plass og flere muligheter Må gjøre det beste ut av det lille jeg har til rådighet, og eget lytterom er plent ute av bilde foreløpig. PS4 har gidd meg en del artige timer, men det er ikke SÅ mange må-ha spill enda. Multimediemulighetene er så som så, og ikke en av grunnen til kjøp sånn sett. Streamer stort sett film og kjøper en håndfull BD-filmer i året, og det er jaggu meg maks! Men håndkontrollen er ett stort steg i riktig retning i forhold til PS3. Om du ikke brenner for PS4 NÅ, ville jeg rett og slett holdt meg litt på gjerdet inntil videre. Prisene begynner å nærme seg de opprinnelige 3500,- også nå.
  Står forøvrig en PS3,360 og en Wii nede bak døren til høgre også :P Alltid beredt om spillelysten tar over!

  Fikk forøvrig satt opp min Dual 1219 i dag, og plassert denne på vegghyllen på en annen vegg, så nå er den også i drift og koblet til gitt! Litt mellomhjulglede gjør seg vettu!

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed