Side 1 av 4 123 ... SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 79
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg

  Costanza76 - går under jorda i musikkens tjeneste

  Da er tiden endelig kommet til at også jeg kan legge ut en billedtråd i denne eksibisjonistiske delen av hifisentralens irrganger Noen vil kanskje hevde at innlegget kommer noe prematurt, siden jeg pt. har hverken lytterommet klart eller anlegget oppe å gå, men veien blir til mens man går, og kommentarer og innspill mottas med takk.

  Pr august så det fremtidige lytterommet slik ut:
  Navn:   IMG_2826.JPG
Visninger: 1028
Størrelse: 74.5 Kb
  Grovkjeller pluss tidligere soverom = ny kjellerstue/lytterom/lekestue/mancave (alt etter hvem du spør) på ca 25 kvm i den klassiske L-formen. Foreløpig er det kun gjennomført avretting av gulv, men i løpet av den nærmeste måneden skal både gulvvarme, parkett, vegger (delvis dobbel gips og delvis kvistfri panel), og egen kurs for anlegget være på plass. Hvis tiden tillater det skal jeg holde tråden oppdatert ift. fremdrift på byggingen.

  Pr idag er beholdningen av brunevare som beskrevet i min signatur. Det går mest i headfi på hjemmebane - men selv om jeg er strålende fornøyd med Schiit/Project Sunrise/HE-500-komboen, savner jeg den fysiske påvirkningen som lytting via høyttalere gir. Og når jeg nå etter mange år endelig får muligheten for å etablere et relativt uforstyrret lytterom, griper jeg den med begge hender

  I stua står det som pr nå er "hovedanlegget" i huset: Apple-tv, Marantz UD-5007 multispiller, Marantz NR-1504 reciever (kun i stereo) samt Scandyna MiniPod høyttalere. Estetisk småpent og helt ok til bakgrunnslyd, film (og fest) - men det mangler "noe" - og dette "noe" søker jeg nå i det nye anlegget i kjelleren.

  Stueanlegget:
  Navn:   IMG_2735.JPG
Visninger: 1013
Størrelse: 84.5 KbNavn:   IMG_2736.JPG
Visninger: 1013
Størrelse: 67.7 KbNavn:   IMG_2737.JPG
Visninger: 1024
Størrelse: 54.7 Kb

  Så hva er planene fremover!?
  Deler av det nye anlegget er allerede klart:
  Hjertet i anlegget blir nyanskaffet Lyngdorf TDAI 2170 med alle tilleggsmodulene installert. Videre er også platespiller på plass: Fikk Pro-ject Essential 2 i bursdagsgave nylig og lar denne bli inngangsbilletten min til et nytt liv med vinyl (som er ukjent grunn for meg så lang). Riaa'en kom også på plass i dag: Pro-ject Tubebox S skal sørge for "rørende" vellyd fra budsjettspilleren.

  På kildesiden skal jeg anskaffe en Bluesound Node 2 (eller tilsvarende) for streaming av Spotify og Tidal. Pc-en min får stå for den rippede musikksamlingen, og så er det noe usikkerhet knyttet til hvordan jeg skal håndtere cd'er. Jeg kommer sannsynligvis til å starte med min Sony-ES-spiller som transport, og så får vi se hva som skjer. Kabler? Det jeg har liggende fra før supplert med BJC, tenker jeg... (Vi lar kabeldiskusjonen ligge foreløpig).

  Goldenear Triton Two+ er det djerve valget på høyttalersiden. Dette er et skikkelig skudd i blinde, da jeg ikke har hørt de (ja, jeg vet - det er sånt man bare ikke gjør), men anmeldelsene av Triton-serien er mildt sagt imponerende lesning - og jeg er for nysgjerrig til å la være. En løsning hvor bassene er aktive gir optimale arbeidsvilkår for Lyngdorf'en, som har relativt begrenset effekt på egen hånd. Jeg tror (med vekt på "tror") at dette kan være en kombinasjon som kan gi meg en fullrange musikkopplevelse på et relativt moderat budsjett. Det første partiet til Norge lar imidlertid vente på seg (importør sier september), så her kan det muligens være behov for "ventehøyttalere" for en utålmodig sjel

  Det nærmer seg nattatid for en sliten småbarnsfar, så et skråblikk på egen hifi-erfaring og en utdyping av de valg som allerede er tatt kommer i drypp i den nærmeste fremtid.

  Uansett - dermed er den virtuelle grunnsteinen lagt for dette prosjektet. Jeg har den dypeste respekt for den kunnskap og de meninger medlemmene på forumet har, og håper å kunne dra nytte av innspill og kommentarer underveis.
  Siste redigert av Costanza76; 05.12.2016 kl. 10:39.
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 2. #2
  Hifi Freak HoJ's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2006
  Sted
  Stavanger
  Innlegg
  5,050
  Tagget i
  0 Innlegg
  Gratulerer med egen bygge/hifi tråd. Synes prosjekt kjeller ser spennende ut. Håper alt blir som du ønsker. Vinyl var ukjent for meg også for noen år siden, men nå nyter jeg lyden og synet som lp bringer.

 3. #3
  Hifi Freak Griffenfeldt's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2008
  Sted
  I en kjeller
  Innlegg
  7,414
  Tagget i
  1 Innlegg
  Dette blir spennende å følge med på!
  Holder på selv å bygge et kjellerrom fra bunn av.
  Line magnetic 34ia / Lowther Acousta / Pioneer plx 1000 / rega dac

  Everybody calls her puta ‘cause nobody really knows her name..

 4. #4
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg

  Kul

  Med snekkeren på en ukes ferie (!) blir det byggestans - og tid til å dvele ved fortiden, og undertegnedes hifi-"erfaringer".

  "I begynnelsen var mørket" - eller i mitt tilfelle en dobbel kassettspiller fra Philips (kjøpt for premiepenger fra en arkitektkonkurranse for barn). Denne ble brukt til å bryte alle mulige opphavsrettigheter på det glade åttitall (les: kassettkopiering). Det eneste jeg savner fra den tiden er den nitidige planleggingen av en samlekassett for å få god variasjon og å utnytte spilletid maksimalt. Ingen sammenraskede spillelister anno 2016 her nei.

  Det første skrittet i retning av lyset og go'lyd var anskaffelsen av et JVC midirack av ok kvalitet (MX-77, om jeg ikke husker feil) - kostet vel rundt titusen (som var mye for et sånt anlegg den gangen). Det spilte cd-er og det spilte dem relativt høyt, og det var det viktigste

  Det neste skrittet gikk nok mer i riktig retning. Med et relativt romslig budsjett gikk ferden til Hifi-klubben, og etter å ha fått massert ørene kraftig med "The Wall" i diverse utgaver kom jeg hjem med et høyst brukbart anlegg etter mine (ringende) ører. Denon DCD-1015, Denon PMA-1315R og Dali 450 spilte bra på mitt gutterom - men man ble jo uglesett i kameratgjengen når man klarte å komme hjem med noe annet enn Cerwin Vega AT-100 (den hellige bass-gral på den tiden) Sett i ettertid var dette et anlegg med mange gode kvaliteter - og med en lyd jeg (sikkert i nostalgiens lys) har savnet. Det spilte frisk og kraftfullt og med en behagelig topp og bunn.

  Studietiden innebar hybelliv i Bergen (en fantastisk by på alle måter!) og behov for å skalere ned anlegget i størrelse. Men ambisjonene om Hi-Fidelity hadde vokst, så veien var kort til Bergen Hifi-center med oppsparte midler og et rykende ferskt studielån i lomma. Resultatet av noen timers lytting ble et riktig så hyggelig hybelanlegg: Arcam Alpha 6, Densen Beat-100 og System-Audio 5010 Signature spilte (på tross av lite optimal plassering) meget godt og oppløst og med nok trøkk til at naboene klaget.

  Dette anlegget skulle/kunne jeg godt ha beholdt og spilt på den dag i dag, men en tullete impulshandel med øynene på Akers Mic førte til nedskalering til et Pioneer 2.1 "Designanlegg" - XC-L7-mini, for de som er kjent med disse. TABBE! Men det er resultatet av manglende impulskontroll... Anlegget står for øvrig nedpakket et sted - til ettertanke. Hifien røyk på Finn til spottpris - nok en tabbe fra en etter hvert pengelens student.

  Med samboerskap og tidkrevende studier ble hifi-interessen lagt på is noen år. Konas konfirmantanlegg (Denon/Paradigm Atom) fylte stua med tilstrekkelig lyd til at oppgradering ikke var et tema. Jeg begynte i stedet et broket ferd i head-fiens verden som fra billige Sony-propper via Shure SH-840 og Sennheiser HD650 i dag har endt med et headfi-anlegg jeg er meeeeget fornøyd med (se signatur).

  "Konemors konfirmantanlegget" ble tilslutt byttet ut med dagens Marantz/ScanDyna-løsning - et rimelig oppsett som representerer et slags kompromiss mellom lydkvalitet, funksjon og design. Det spiller bra, bevares, men jeg har siden vi flyttet inn vår nåværende bolig for litt over tre år siden gått svanger med en ide om et lytterom i kjelleren. Muligheten til å sette sammen et nytt oppsett uten for mange kompromisser ift. plassering og hensyn til andres aktiviteter frister veldig. At andre velger å kalle det "kjellerstue" eller "lekerom" er en sak for seg - så lenge jeg får en vegg til disposisjon å plassere anlegget ved er jeg i utgangspunktet fornøyd. Så får akustikktiltak mv. komme som en overraskelse - "som bassfella på kjerringa".

  Skal prøve å grave opp noen bilder av komponentene nevnt ovenfor etter hvert.


  PS! Ble aldri arkitekt - verden er i stedet blitt beriket med (nok en) jurist
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 5. #5
  ANM
  Guest
  Utvilsomt den viktigste investeringen man gjør i denne hobbyen, er et eget rom med full frihet. Må anlegget konkurrere med spisestue, salong og konens estetiske krav er egentlig leken over.

 6. #6
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg
  Og akkurat i det ting begynte å gå fremover stopper det opp igjen. Sliter med en bitteliten vannlekkasje ved et rømningsvindu i kjelleren - og hverken jeg eller mureren vet helt hvor vannet kommer fra p.t. Det er ikke mange dråpene, men fukt i kjelleren er det ingen som vil ha... Dagene går, nye forsøk gjøres på å lokalisere problemet. Det eneste "positive" er at naturen bidrar med betydelige mengder væske for å teste hva som (ikke) fungerer. Og kronene ruller...

  I mellomtiden driver jeg og "Googler" meg frem til et nytt rack/møbel. Estetisk komite har lagt føringer for utseende, så fulldempet rack i klassisk forstand er uansett uaktuelt. Innledningsvis tenkte jeg å ta i bruk en Krobo-benk fra Bruksbo til anlegget, men jeg ser nå at jeg neppe kan ha anlegget eksponert på den måten så lenge ungene er små. Et eller annet lukket (helst med skyvedører eller nedfellbare luker) er aktuelt. Har funnet noen alternativer - hvorav en løsning fra USM Haller står klokkeklart som førstevalg. Relativt kostbart, men kombinasjonen av pent utseende, god kvalitet og modulær oppbygning bør kunne trumfes gjennom i komiteen
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 7. #7
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg
  Rev panelet i kjelleren og fant det man helst ikke bør finne, nemlig fukt. Plast direkte mot yttermur var slettes ikke en god ide da huset ble bygd - og resultatet er gitt. Uansett - driten er ute av huset og en byggtørrer skal få bruke noen dager på å få tørket opp.

  Skjær i sjøen er det tydeligvis nok av, men stoler (foreløpig) på at snekker Mads har kart over farvannet.

  Lekkasjen ved vinduet er ihvertfall ordnet opp i - one down, unknown to go...

 8. #8
  Hifi Freak Stover's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  1,325
  Tagget i
  1 Innlegg
  Der er du godt igang
  Veldig spennende lesning som jeg oppdaget først i kveld, historikk, progress både på rom- og utstyrssiden og at fuktproblemer løser seg.
  Smart å ta sånt på alvor, fra starten av. Stå på.....
  Julian Vereker founded Naim Audio Visual in 1969. Its first product was a unit capable of switching 30 KW of lighting on and off in time to music.

 9. #9
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Stover Se Innlegg
  Der er du godt igang
  Veldig spennende lesning som jeg oppdaget først i kveld, historikk, progress både på rom- og utstyrssiden og at fuktproblemer løser seg.
  Smart å ta sånt på alvor, fra starten av. Stå på.....
  Takk takk, Stover. Det kommer nok til å bli oppdateringer fra byggeprosessen i noen uker fremover, men så...

  Har det meste av komponenter stående klart - mangler foreløpig leveringsdato på høyttalerne, og så får jeg raske sammen noen midlertidige kabler til jeg vet hvor lange strekk jeg trenger. Så fort jeg har lyd i kjelleren blir du invitert ned - trenger noen godt skolerte ører for å ratte lyd og prøve akustiske tiltak utover det åpenbare.

  Spennende tider er det uansett
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 10. #10
  Hifi Freak Stover's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  1,325
  Tagget i
  1 Innlegg
  Takk for kommende invitasjon, spennende Har høyttalere stående til overs akkurat nå, så dersom behov for ventehøyttalere er det muligheter.

  Har av ulike årsaker flyttet anlegget rundt i huset de siste dagene og det er en ting som slår meg. Dersom det ikke funger sånn noenlunde umiddelbart akustisk sett, er det noe alvorlig galt. Det tok lang tid før jeg tok innover meg akkurat dette rådet (gitt i Naim tråden), ift egen kjeller. Som du vet er rommet kledd med gips, masse glatte flater som krever tid og kompetanse å kompensere for.
  Julian Vereker founded Naim Audio Visual in 1969. Its first product was a unit capable of switching 30 KW of lighting on and off in time to music.

 11. #11
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Stover Se Innlegg
  Takk for kommende invitasjon, spennende Har høyttalere stående til overs akkurat nå, så dersom behov for ventehøyttalere er det muligheter.

  Har av ulike årsaker flyttet anlegget rundt i huset de siste dagene og det er en ting som slår meg. Dersom det ikke funger sånn noenlunde umiddelbart akustisk sett, er det noe alvorlig galt. Det tok lang tid før jeg tok innover meg akkurat dette rådet (gitt i Naim tråden), ift egen kjeller. Som du vet er rommet kledd med gips, masse glatte flater som krever tid og kompetanse å kompensere for.
  Blir en del glatte flater her også (Gips). "Estetisk komite" vil ha det sånn. Bakvegg er slett, mens frontvegg blir trepanel. Spent på hvordan dette slår ut, men håper at ganske betydelig møblering samt forsiktig demping av førsterefleksjon kombinert med bidrag fra Lyngdorfs RoomPerfect rom-korreksjon skal ta "det grøvste". Så får fin-tuningen komme etter hvert (dumt å bli helt ferdig med en gang - vi må ha noe å pusle med). Håper å ikke måtte sette RP-modulen på for mange prøver - ryktene sier at RP kan gi litt "sjøsyk" lyd dersom den blir tvunget til å kompensere for mye.

  Vi kan snakkes om ventehøyttaler. Jeg har etpar Paradigm Atom v3 pakket ned som kan duge til nøds, men du har sikkert noe mer spenstig
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 12. #12
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg

  USM Haller

  Komitè-behandling gjennomført: Sobert "Hifi-møbel" fra USM Haller er i bestilling Og solen skinner utenfor kontorvinduet.
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 13. #13
  Hifi Freak Skipnes's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2013
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,089
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  2
  Navn:   960.jpg
Visninger: 679
Størrelse: 49.6 Kb
  Luxman Lx 380. Bryston 4bsst2/diskan/mellomtone.Bryston 28b/Basser Heed obelisk Dac. Atc Scm 40 . Grace 707. Technics sl 110. Grace ruby f9 . Wireworld Oasis 7 RCA . Wireworld Stratus 7 Power Conditioning Cord . Diy høyttaler kabler.

 14. #14
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Trikkern89 Se Innlegg
  Navn:   960.jpg
Visninger: 679
Størrelse: 49.6 Kb
  I know
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 15. #15
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg

  Ventetid....

  Fikk mail fra importør i dag: Goldenear Triton Two+ kan ventes inn i månedsskiftet oktober/november. Det er leeeeenge å vente, nå som byggingen er kommet i gang igjen ...Blir litt av en overgang fra små (og nette) ventehøyttalerne (Paradigm Atom) til relativt svære Tritons.

  Men den som venter på noe godt osv. Så skal vi da se å få litt liv i Goldenear-tråden etterhvert!

  Fikk for øvrig en forsinket 40-årsgave av en god nabo i går: "Abbey Road" på vinyl. Sånt settes pris på! Så var det bare å få ferdig rommet og satt opp anlegget da slik at andektig avspilling kan finne sted.
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 16. #16
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg
  Navn:   IMG_2864.jpg
Visninger: 640
Størrelse: 74.0 Kb

  Fristelsen (og abstinensene) ble for stor(e) - vinyl måtte provisorisk kobles opp for en "funksjonstest"
  Vinylspinneriet med tilhørende Riia fikk selskap av SunriseII-ampen og Hifiman HE-500 med en gammel kamfertrekiste som rack.

  Rakk bare et par plater (og en liten tilhørende alkoholenhet) i går kveld, men hadde skikkelig "kosestund på loftet" (det er det vel neppe lov å si).

  Mulig dette er entry-level vinyl-avspilling, men det funker for meg!

  (Beklager en noe begrenset billedkvalitet - vi skyldner på Apple...)
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 17. #17
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg

  Saaaakte saaaakte....

  Byggingen av lytterom går sakte fortiden. Behovet for re-gipsing av eksisterende tak satte oss tilbake ift tidsplanen - men nå ser det lysere ut, om enn på bekostning av saldo på konto Folk i arbeid betyr fremgang, men det koster når man har satt bort jobben og det gjøres hvitt og etter boka.

  Som trøst har jeg derfor brukt enda mer penger - en Bluesound Node 2 handlet på torget her inne er snart på vei i posten og skal gjøre tjeneste som streamer i anlegget. Så blir det vel å få satt opp en (enkel) NAS i nettverket som kan ta seg av musikksamlingen (ALAC og noe FLAC).

  NAS er jeg grønn på, tross tidligere antikvarisk datainteresse. Har sett på en løsning med en WD MyCloud koblet i routeren - virket både enkelt i oppsett og drift. Men jeg hører gjerne på erfarne "NAS-ister" (DET er det i hvert fall ikke lov å si!!!). Skal oppgradere modem/router også, tror jeg. P.t. er det en halvgammel Zykel(?) fra Get som gjør jobben via div repeatere. Ikke all verdens fornøyd, når sant skal sies. Mulig det bedres med ny plassering.

  Men streamer på plass nærmer anlegget seg komplett, i hvert fall på papiret. Jeg leser i mellomtiden kabellektyre opp, ned og i mente - men har begrenset erfaring og sunn skepsis. Har en ide om at BJC er tilstrekkelig, men så hadde jeg gode erfaringer med "Budsjett-Nordost" tidligere (de gjorde i hvert fall ikke noe galt), så jeg er foreløpig i prøve-og-feile-modus. Har en del Qed-kabler på signalsiden jeg er fornøyd med, så disse migrerer nok over fra head-fi-anlegget, i hvert fall i første omgang.

  Koser meg med vinyl på headfi-en inntil videre. Opplever stadig små oppturer med vinyl som kilde - anlegget avslører nådeløst alt av knitring og støy, men du verden for et luftig og engasjerende lydbilde. Foten går så en allerede hoven ankel (halvmaraton) hovner ytterligere. Hvilket i sin tur innebærer behov for mer hvile og enda mer tid i go'stolen. Ond/god sirkel!? You be the judge
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 18. #18
  Medlem
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Sør-Trøndelag
  Innlegg
  29
  Tagget i
  0 Innlegg
  Det gleder mitt usle hjerte å se at Vinylen stiger i kurs hos deg og liker også å se glødende rør. Forøvrig er det vel nå like før selveste Triton banker løs på trommehinnene dine. Ser frem til å lese dine lytteinntrykk.

 19. #19
  Hifi-entusiast Costanza76's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  169
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Midtsian Se Innlegg
  Det gleder mitt usle hjerte å se at Vinylen stiger i kurs hos deg og liker også å se glødende rør. Forøvrig er det vel nå like før selveste Triton banker løs på trommehinnene dine. Ser frem til å lese dine lytteinntrykk.
  Ja, det nærmer seg, men containeren bruker sin tilmålte tid over dammen, så jeg rekker å opparbeide et skyhøyt forventningsnivå.

  Forventningsnivået er pr nu ikke like høyt ift. mine snekkervenner som glimrer med sitt fravær i sluttfasen av oppdraget. Sånn er det når man er så dum å ikke avtale fastpris, men heller har dem gående på timelønn...

  Like fullt - trøster meg med vinylriggen (med glødende rør) - og bruker tiden til å forberede nye vinylkjøp. Har hatt kjøpestopp av fysisk format i påvente av nytt anlegg, og har dermed opparbeidet en del "restanse" av må-ha-album i Spotify/Tidal som nå kan anskaffes (da jeg nå har erfart at vinyl definitivt er noe for meg).

  Tror også at vinylbasert avspilling for meg kan holde meg borte fra oppgraderingsspøkelset på andre områder. Det er så vidt mye å pusle med på en platespiller av oppgraderinger og tweaks at det holder meg opptatt en stund. Viktig å ha noe å "nerde" med. Om jeg har selvinnsikt!? Neppe...
  ....har alltid rett!

  GoldenEar - Lyngdorf - Bluesound - Sony - ProJect - AudioQuest - Qed
  (Hifiman - Project Sunrise - Schiit - Apple)
  Scandyna - Marantz - Apple

 20. #20
  Medlem
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Sør-Trøndelag
  Innlegg
  29
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ordet oppgraderingsspøkelse virker så negativt.. Så lenge et komponentbytte gir en oppgradering er det jo udelt positivt. Håper dine venner i snekkerbukser dukker opp og har ferdigstilt prosjekt lytterom før eskene med akustiske formidlere ankommet, slik at du slipper å ha de stående uåpnet over tid, jeg vet hvordan det kjennes og det er ikke en beroligende følelse. Hva vinylinnkjøp angår har jeg erfart at butikken The Garden er et etablissement det er kjekt å ha et kundeforhold til. Særdeles god service og et meget godt utvalg. En liten spådom på tampen av innlegget: 2017 blir året du tester en god rørforsterker på dine flotte høyttalere og finner sann glede i det. (Y)

Side 1 av 4 123 ... SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed