Side 1 av 6 123 ... SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 111
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast druntblunt's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2014
  Sted
  Jar
  Innlegg
  155
  Tagget i
  0 Innlegg

  Den himmelske lyds plass

  Nå har jeg sittet et par dager og lest igjennom anlegg- og billedtråder til øyet har blitt stort og vått. Folk har jo så mye griselekkert hjemme hos seg, og dere er dyktige på å formidle ‘reisen’ deres. Jeg har faktisk lært enormt mye om hifi av å lese disse trådene, og ble selvfølgelig inspirert til å starte min egen lille beskjedne tråd.

  Jeg har rundet et halvt århundre og har vært musikkelsker i de aller fleste av dem. Det begynte med en sånn koffert-platespiller som jeg fikk av en onkel med en håndfull singler av Beatles, Stones, Beach Boys osv. Husker jeg lå om kvelden som ni-åring og hørte Magical Mystery Tour, og virkelig reiste. Ahh, barnesinnet. Utover søttitallet tok det form og jeg ble ihuga fan av Sabbath, Purple, Zeppelin og dess like. Kompisen min hadde velbeslåtte foreldre og Tandberg-anlegg, og vi kunne sitte kveld etter kveld og bare høre. Stakkars unga i dag som tror musikk er noe man ser på.

  Så ble det prog, psykedelika, jazz, klassisk, pønk osv. Musikken er reise uten ende, og holder man øregangene åpne er det noe nytt og deilig å oppdage hver eneste dag. Anlegg fikk jeg sjøl da hadde tjent meg noen kroner og troppet opp på Audioscan (Hi-Fi klubben i dag). Tror det var noe Denon og noen Jamo høyttalere det begynte med. Og en Rega platespiller selvfølgelig.

  Har alltid satt pris på god lyd, men tok aldri helt av slik som brorparten av det ærverdige selskap her på sentralen. Det er så mye å bruke penger på når man vimser rundt som jeg har gjort i alle år, så anlegg er noe jeg har lagt meg på sånn cirka ‘brukbart’ nivå på. Kjørte dette oppsettet i de siste 6 åra og var i det store hele godt fornøyd:

  Navn:   DMC-FZ50 20090711-1300.jpg
Visninger: 2194
Størrelse: 605.9 Kb

  XTZ 99.36 høyttalere, Meridian 557 effekt, Denon DCD s10, Yamaha rx-v3900 receiver og en Benchmark DAC-1.
  Så ble det slutt på et langt samboerskap, og noen dager senere kjøpte jeg meg et teppe…
  Kilder: Oppo BDP 103 / Clearaudio Concept m. Concept MC PU RIAA: Claraudio Basic Plus
  DSP/DAC/Pre: Ground Sound DCN28 Effekt: Parasound A21 / Meridian 557 / EC AW-120
  Høyttalere: XTZ Divine 100.49 (aktiv drift) Kabling: XTZ Star Quad / Kimber Kable Timbre (XLR) / XTZ Pearl White (RCA)
  Hjemme hos meg

 2. #2
  Æresmedlem motoren's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2007
  Sted
  Flekkefjord
  Innlegg
  11,468
  Tagget i
  9 Innlegg
  Flott oppsett

  mvh
  JMLab Electra 920.1<br />Audio Research LS 3 pre<br />Monarchy Audio NM 24 tube DAC<br />Denon DCD 1650AR<br />biamper med Pass F5 Power amp/Hypex UCD 180<br //Clearaudio Concept/Mcru power supply/LM Audio LP33 Tube riaa/ Audio Technica 33EV <br /Tributaries serie 8 speaker cables>/Audioquest K2 Ht cables<br />In.Akustik Reference digital<br />In-Akustik Reference ic<br />Marantz DV 8003 Multispiller/ Nos Mullard

 3. #3
  Hifi-entusiast druntblunt's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2014
  Sted
  Jar
  Innlegg
  155
  Tagget i
  0 Innlegg
  Merkelig hva litt ull på gølvet kan gjøre. Jeg var jo ikke ukjent med betydningen av akustiske tiltak i lytterommet, men dette nye teppet fikk altså helt utilsiktede konsekvenser. Plutselig ble det flere hakk mer morsomt med musikk i stua – og det skyldtes ikke bare at et visst fruentimmer hadde tatt pikkpakket sitt med seg og latt meg gjenoppdage gleden av å guffe på litt. Det magiske teppet gjorde noe med lyden, noe som satte i gang en kjedereaksjon i undertegnedes skalle. «Hadde det ikke vært artig å sprenge kredittkortet i fillebiter og få noen kilo med ordentlig lyd stua? Josåpokker…» Og så kastet jeg loss og bega meg ut på lydhavet. Har fortsatt land i sikte, og kun en sval bris i seilene, men jeg ser for meg at jeg vil kunne oppleve både stormer, pirater skipsforlis og skattefunn i tiden som kommer.

  Jeg visste egentlig godt hvilke høyttalere jeg ville ha. Jeg har vært knakende godt fornøyd med XTZ 99.36 som kostet en relativt billig penge da jeg kjøpte dem tidlig i 2008. Jeg er litt typisk prosjekt-menneske, så da jeg bestemte meg for å handle lyd den gangen gjorde jeg masse research for å finne det som kunne passe meg best innenfor budsjettet. XTZ fikk gode skussmål, mye lyd for penga osv. Jeg tok en tur til Skedsmokorset, lyttet og kjøpte. Koblet dem først opp på min gamle ECI-1 og syntes det låt høvelig, men kanskje noe uforløst selv etter 100+ timers innspilling. Folk skrev at disse trivdes med krefter så jeg endte opp med å kjøpe en Meridian 557 på brukten. Det ga umiddelbart resultat – høyttalerne våknet ordentlig til liv, og jeg var riktig fornøyd med å ha skaffet meg godlyd til en grei pris.

  Jeg er kanskje en sånn type som blir merkelojal, så da XTZ kom med Divine-beista et par år senere visste jeg hva jeg en gang kunne finne på å kjøpe. Og nå, med nytt ullteppe og bittersøt ungkarstilværelse å se fram mot gikk startskuddet. Kjempene skulle i hus! Ny tur til Skedsmokorset…

  Navn:   140603-24916.jpg
Visninger: 1682
Størrelse: 363.1 Kb

  To ganger 70 kilo velvære. Prisen er som på en kjørbar bruktbil, men jeg oppfatter det slik at de i manges øyne sees på som ‘billig-produkt’. Og det er vel nettopp slik XTZ markedsfører seg selv – på typisk svensk sparsommelig vis: «XTZ ville visa att det är möjligt att bygga högtalare som inte kostar en förmögenhet, även om de är utrustade med dyra komponenter.» Passer meg utmerket da jeg er ute etter maksimal ‘bang for the buck’.

  Navn:   140603-24923.jpg
Visninger: 1698
Størrelse: 357.6 Kb

  Her med en flik av det magiske teppet (Hmmm, for øvrig kjøpt på IKEA – anes det en trend her?) Vel, jeg gikk for valnøtt-finishen denne gang. Godt med følelsen av trær i stua liksom. Ellers er jo kabinettet en solid MDF-konstruksjon med varierende tykkelser mellom 28 og 90 mm.

  Et område det er bred enighet om at disse ‘bjässene’ utmerker på seg er ved valg av elementer:

  Navn:   140603-24925.jpg
Visninger: 1697
Størrelse: 309.9 Kb

  Øverst i toppen av treet sitter ikke julestjerna men KE 25 SC, vel ansett tweeter fra tyske Visaton. Mitt inntrykk nå etter et par måneder er litt blandet, men i all vesentlighet positiv. De bidrar til det store åpne rommet som disse høyttalerne skaper, de takler alt som blir servert på overbevisende måte. Mitt lille aber er at de kanskje kan bli en smule harde i lyden på enkelte innspillinger. Men dette er ting som det kanskje kan endres på med tid og stund. Hodet er fullt av tanker. :-)

  Navn:   140603-24928.jpg
Visninger: 1702
Størrelse: 468.8 Kb

  SEAS er velkjent for de fleste her på sentralen vil jeg tro. To stk 10 tommers Excel woofers flytter fjell uten vanskeligheter. Men på en kontrollert, stram og melodiøs måte slik jeg vil ha det. Det tok meg ca fire sekunder å beslutte at subwoofern jeg hadde stående aldri kom til å bli brukt mer.

  Navn:   140603-24926.jpg
Visninger: 1677
Størrelse: 499.6 Kb

  Og så var det rosinen i pølsa da. Den eventyrlige mellomtonen som bokstavelig talt har gitt meg tårer i øynene ved opptil flere anledninger. Jeg trodde ikke det var mulig å skru på et par brytere og faktisk få bandet, eller hele symfoniorkesteret, hjem i stua. Men det er det altså. Bevare meg vel så god lyd det kommer ut av denne buede skiva. Thiel & Partner C173-T6-90 er navnet på herligheten, og svenskene sier det var rundt dette elementet de utformet hele Divine høyttaleren. Jeg tror dem så gjerne på det. Champagne til bruspris som herr Vadseth uttrykte det. Og for en som bare har råd til brus blir det ikke mye bedre enn det.

  Navn:   140603-24914.jpg
Visninger: 1676
Størrelse: 350.1 Kb

  Hver av Excel elementene har pustehull bak som valgfritt kan proppes med medfølgende plugger hvis man ønsker å tune litt på lyden. Det eksperimenterte jeg mye med på 99.36 som hadde hele fire høl. Og det blir merkbar forskjell, det er sikkert. For tiden (beklageligvis bare midlertidig) har jeg så stor stue at jeg kan slippe alt løs uten plugger.

  Navn:   140603-24908.jpg
Visninger: 1723
Størrelse: 446.3 Kb

  Og så er det denne valgfriheten som XTZ gir oss som jeg er så begeistra for. I tillegg til nevnte plugger finnes det også muligheten for å påvirke lydbildet ved å trekke ut eller sette inn bøyler (øverst) som senker eller hever de forskjellige elementenes output med 2-3 db. Så er det det vanlige settet med tre terminalpar for passiv drift. Nederst er det tre par terminalsett for aktiv drift. Ved å trekke ut bøylene som ligger imellom disse vil man kunne åpne for aktiv drift av et eller flere elementer. Her åpner det seg muligheter som jeg har seriøse tanker om å utnytte meg av på sikt.

  Jobb kaller så jeg får komme tilbake med mer bilder av resten av utstyret etter hvert.
  Kilder: Oppo BDP 103 / Clearaudio Concept m. Concept MC PU RIAA: Claraudio Basic Plus
  DSP/DAC/Pre: Ground Sound DCN28 Effekt: Parasound A21 / Meridian 557 / EC AW-120
  Høyttalere: XTZ Divine 100.49 (aktiv drift) Kabling: XTZ Star Quad / Kimber Kable Timbre (XLR) / XTZ Pearl White (RCA)
  Hjemme hos meg

 4. #4
  Rubinmedlem Sluket's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2006
  Innlegg
  39,665
  Tagget i
  9 Innlegg
  Torget
  3
  Fin tråd - bra med "gamlinger" som kommer ut av racket!

 5. #5
  Æresmedlem HCS's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2007
  Sted
  Nesten Gjøvik..
  Innlegg
  19,184
  Tagget i
  12 Innlegg
  Fin tråd, godt skrevet og gode bilder. Stas !
  “Music expresses that which cannot be put into words and that which cannot remain silent”

 6. #6
  Æresmedlem Karmana's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2008
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  13,144
  Tagget i
  2 Innlegg
  Gøyalt å lese! Skader ikke med en ny feel good tråd med lave skuldre
  Auralic Aries/ Micro Seiki DQX 1000/ Jelco SA-750LB/ Dynavector DV-505/ Denon DL-103R/ Ortofon Rohmann/ Aura MK2/ Cambridge CXC/ Bricasti M1/ Karan KA-L Reference MKII/ Karan KA S 400/ Vienna The Kiss/ REL G2/ Sense Ekvator

 7. #7
  Overivrig entusiast Lynvingen's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2010
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  877
  Tagget i
  0 Innlegg
  Gratulerer!
  Håper på flere bilder!
  Kjør på dette er gøy lesing

 8. #8
  Hifi Freak Spissoy's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2009
  Sted
  Hordaland Stord
  Innlegg
  1,575
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Kjekt at flere står frem med egen tråd her inne

  Veldig flotte høyttalere! Vurderte de lenge selv i den finishen!
  Anlegg 1: LM Audio LM-3 | Norma IPA-70 | Chord 2qute DAC | Marantz Model 6300 m/Ortofon Quintet Black | Primare R32 RIAA | Furutech | Dillenhöfer
  Anlegg 2: Infinity Kappa 9 | Krell KSA250 | Trafomatic Reference One | | Ayon Skylla DAC m/Audiobyte Hydra Z |


 9. #9
  Hifi-entusiast druntblunt's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2014
  Sted
  Jar
  Innlegg
  155
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for oppmuntrende tilbakemeldinger folkens. «Ut av racket», «lave skuldre» = flotte beskrivelser . For å fortsette der jeg slapp med vårens vakreste eventyr så var det klart som blekk at nye høyttalere måtte matches med nytt forsterkeri. All musikkavspilling hos undertegnede har de siste par, tre desennier hatt sitt utspring i binær kode så den hendige lille Benchmark DAC’en har tjenestegjort som forforsterker siden den ble kjøpt i 2008. Koblet opp på Meridian 557 og ut av XTZ 99.36 var dette en løsning jeg levde godt med. Men så begynte Meridianen å hoste (er hos doktoren nå) og (eks-)dama å støye, så det ble stusselige tider med få musikalske høydepunkt.

  Men så ble det opprør på den himmelske lyds plass og maktskiftet var et faktum. In for a penny, in for a pound – skulle husholdningsøkonomien trashes kunne det like gjerne gjøres skikkelig tenkte gutten. Pre, power og hvorfor ikke like godt en ny avspiller i samme slengen. Parasound var et merke jeg hadde vurdert tidligere da det forekom meg at de holder spiselig kvalitet til overkommelig pris. Da jeg mer eller mindre tilfeldig kom til å lese en hyllende omtale av den ganske nye Halo P5 begynte jeg å stille siktet i den retningen. Så (ikke fullt så tilfeldig) leste jeg om Fidelity’s forsøk på å sette sammen det optimale 100k-anlegget og skjønte raskt at jeg var på veldig riktig spor. Her var det Parasound og XTZ Divine for (nesten) alle penga. Dette må da bare bli bra tenkte jeg, og fortet meg å bestille før den vidunderlige mangelen på bakkekontakt kunne finne på å avta.

  Navn:   140603-24951_2_3_4_5.jpg
Visninger: 1490
Størrelse: 288.0 Kb

  I tillegg ble det altså en Oppo mediaspiller. Denne gjør jo det den skal og har visstnok også noen framifrå bilde-upsamplings greier som jeg ikke har hatt inspirasjon til å kikke nærmere på enda. Men sånne TV-apps har den, og det er jo kjekt for å se på Netflix og Youtube osv.

  DAC’en i P5 er i mine ører svært god, og jeg har testet i det vide og brede om den kunne erstatte Benchmarken. Jeg har koblet Oppo’en direkte til P5 via optisk, og til Bencmark via Coax som sender videre til P5 på balansert inngang. Så justerte jeg volumet på Benchmarken slik at det ga samme output styrke som DAC’en i P5. På denne måten har jeg kunnet sittet med fjernkontroll og svitsje frem og tilbake mellom de to DAC’ene under avspilling. Konklusjonen er at det hårfint lite forskjell i mine ører. Benchmarken har en ørlittegrann mørkere og mykere punch, mens P5 håndterer kompleks oppløsning, for eksempel symfoniorkestre i fullt firsprang en smule bedre. Benchmarken står – og blir brukt det alle meste av tiden.

  Navn:   140603-24971_2_3_4_5.jpg
Visninger: 1464
Størrelse: 278.3 Kb

  Så var det kraftverket da. 30 kg med velprøvd transistordesign, men den mørke huden er ny på A 21. Før var den bare å få i sølvhvit. På grunn av vanskelige motlysforhold tegnes fargene i lysdioder litt galt herpå bildet, og jeg har ikke giddet å photoshoppe det på plass. Det er altså rød lampe i P’en på topp og blått lys på rekka nederst. Tar seg godt ut i nattemørket. Og kreftene er tilstrekkelige til å få Divine høyttalerne til å synge av hjertens lyst. Men på sikt blir det nok bi- og kanskje tri-amping her i huset og da tenker jeg A 21 skal få jobbe i kjelleren som fyrbøter.

  Navn:   140603-24957.jpg
Visninger: 1524
Størrelse: 289.7 Kb

  Det er jo et kombi-anlegg jeg kjører her, og da hører det med å ha en receiver. Denne Yamaha RX-V3900’en har tjenestegjort i en årrekke nå, og er et solid stykke maskineri som kan tusen ting. Det ble meg fortalt av en langt mer kyndig herremann enn jeg at ettersom det selges enormt mye større volum av multikanal enn to-kanal forsterkere i disse dager er prisene langt hardere presset her. Så for en person som vurderer mid-range forsterkeri kan det kanskje være vel så fornuftig å kjøpe multikanal uansett tiltenkt bruk. Ikke mine ord, men det hørtes fornuftig ut da det ble sagt. Jeg så nettopp Yamahas flaggskip Z11 ligge på torget til 10 lapper. Ingen tvil om at du får mye for penga da.

  TV-lyden til fronter går fra pre-out på denne til bypass på P5 og videre til A21. I tillegg driver Yamahaen en XTZ 99.25 senter og de gamle 99.36’ene som bakhøyttalere. Jeg hadde en sub, men som sagt ble den overflødiggjort av ti-tommerne i Divine.

  Navn:   140603-25004.jpg
Visninger: 1479
Størrelse: 418.1 Kb

  Det er jo helt overkill med fullrange bakhøyttalere selvfølgelig. Jeg får se om jeg tar dem til torgs for å hanke inn noen kroner til neste investering. For den har jeg allerede bestilt. Nå skal far børste støv av vinylen igjen…
  Kilder: Oppo BDP 103 / Clearaudio Concept m. Concept MC PU RIAA: Claraudio Basic Plus
  DSP/DAC/Pre: Ground Sound DCN28 Effekt: Parasound A21 / Meridian 557 / EC AW-120
  Høyttalere: XTZ Divine 100.49 (aktiv drift) Kabling: XTZ Star Quad / Kimber Kable Timbre (XLR) / XTZ Pearl White (RCA)
  Hjemme hos meg

 10. #10
  Hifi Freak Torolan's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2010
  Innlegg
  2,175
  Tagget i
  0 Innlegg
  Flott tråd med fine bilder og en god beskrivelse av hva slags tanker du har rundt oppsettet ditt - stå på
  Flotte komponenter også - skulle ønske jeg hadde plass til Divine her også
  ELEKTRONIKK : Marantz AV7704 , McIntosh MC-501 , 2xRotel RB-1565 , Minidsp 2x4 Balanced og Minidsp Nanodigi , Bluesound Node2.
  HØYTTALERE : Arendal Sound 1723 Tower , 2 X Arendal Sub 2 , AS Surround S THX , MA Apex A-10 og MA Apex-40 .
  BILDE : LG 65 Oled B7 , Sony UBP-X8000 , Dreambox HD-8000 , Nuc HT-pc , Apple-TV 4K.

 11. #11
  Æresmedlem united's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2009
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  18,813
  Tagget i
  1 Innlegg
  "Vidunderlig mangel på bakkekontakt"
  .
  Keep the red flag flying high

 12. #12
  Æresmedlem Townes's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2009
  Sted
  www.skranglefantene.com
  Innlegg
  15,562
  Tagget i
  0 Innlegg
  Flott tråd!

  Fin lesning og fine bilder. Men du har glemt å ta bilde av platesnurra og platene foreløpig...
  Brukbar forsterker | Bra platespiller | Morsomme gøyttalere| SBT | Greie hodetelefonar | Noen skiver
  "Anlegget" & Slaga & Leitinga

  www.skranglefantene.com

 13. #13
  Æresmedlem bluesbreaker's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2009
  Sted
  Blåskogen
  Innlegg
  13,773
  Tagget i
  1 Innlegg
  Fine greier.
  Takk for at du deler.

  Mvh
  PASSION IS NO ORDINARY WORD
  Graham Parker


  Magnepan 3.7-REL R 528-Octave V80-+ Octave Super Black Box
  TWAcustic Raven One + Raven 10.5" Ortofon ST80se-Ortofon Cadenza Black.
  -NAD M51 Black- Bluesound Vault. S-Booster.
  Vertere, Furutech.


 14. #14
  Hifi-entusiast druntblunt's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2014
  Sted
  Jar
  Innlegg
  155
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Townes Se Innlegg
  Flott tråd!

  Fin lesning og fine bilder. Men du har glemt å ta bilde av platesnurra og platene foreløpig...
  Bilder kommer. Men først må snurra i hus. Er lovet levering i løpet av uke 25. Og platene, tja... vet ikke hvor fotogen akkurat den samlinga er for å si det sånn. Nå har jeg børstet et tommetjukt lag med støv av dem, men fysj så frynsete og lurvete den gamle samlinga fortoner seg nå i dagslys. Og ved nærmere ettersyn fortoner det seg som om vi brukte disse skivene til mangt annet enn musikkavspilling i hin hårde dager. Hmmm... ser nok for meg at mye må kjøpes inn på nytt. Og kanskje plastcovere og skikkelige innercovere er noe jeg skal satse på ja. Og det blir med sikkerhet ikke så mye utagerende festing nå som man har kommet til skjels år og alder.
  Kilder: Oppo BDP 103 / Clearaudio Concept m. Concept MC PU RIAA: Claraudio Basic Plus
  DSP/DAC/Pre: Ground Sound DCN28 Effekt: Parasound A21 / Meridian 557 / EC AW-120
  Høyttalere: XTZ Divine 100.49 (aktiv drift) Kabling: XTZ Star Quad / Kimber Kable Timbre (XLR) / XTZ Pearl White (RCA)
  Hjemme hos meg

 15. #15
  Hifi Freak The Gunner's Avatar
  Ble medlem
  May 2010
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  6,636
  Tagget i
  4 Innlegg
  Torget
  2
  Kjør på, husk at god hørsel varer ikke evig. Så nyt mens man kan!

 16. #16
  Hifi-entusiast druntblunt's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2014
  Sted
  Jar
  Innlegg
  155
  Tagget i
  0 Innlegg
  Gøy med post:

  Navn:   140612-25225.jpg
Visninger: 1180
Størrelse: 574.3 Kb

  Har så smått begynt å kikke på DVD'en. Herr Smith messer ikke for de som måtte lide av det som i fotoverdenen kalles GAS (Gear Acquisition Syndrome), og som foretrekker å ha det slik. Her er det jordnære tips om lytterommet som gjelder. Dette blir god lesing tror jeg.
  Kilder: Oppo BDP 103 / Clearaudio Concept m. Concept MC PU RIAA: Claraudio Basic Plus
  DSP/DAC/Pre: Ground Sound DCN28 Effekt: Parasound A21 / Meridian 557 / EC AW-120
  Høyttalere: XTZ Divine 100.49 (aktiv drift) Kabling: XTZ Star Quad / Kimber Kable Timbre (XLR) / XTZ Pearl White (RCA)
  Hjemme hos meg

 17. #17
  Hifi-entusiast mega1's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2008
  Sted
  haugesund område
  Innlegg
  450
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  En herlig tråd dette, post videre :-)
  Det er et nydelig og bunnsolid oppsett du har skaffet deg her!
  Høytalere front :Montana KAS2/ senter krell LAT-C
  Sub:2 stk Earthquake MKVI-15 Grand piano
  kilde: Oppo 105eu
  Pre-amp: Yamaha CX-A5100
  effekt forsterker: Bladelius Grendel/Nuforce mch 300
  kabler: Renaissance audio Master Referance Mk2,&, Straightwire Crescendo2 biwire
  nettfilter/generator: Purepower 2000 +projektor/lerret+demping/diffusore++

 18. #18
  Hifi Freak alphamale's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2007
  Sted
  Kjeppjaga nordlending i asyl ved ring 3
  Innlegg
  2,877
  Tagget i
  3 Innlegg
  Album
  1
  Torget
  1
  Artig tråd, og dine nye "fruer" lyder sikkert smekkert med parasound.
  B&W 800D3 - B&W htm71 S2 - Trinnov Altitude 16 - Parasound Halo JC1/A51 - Paradigm Sub1 - Anthony Gallo surround - Oppo 105 - Himedia - Apple mac mini - Weiss DAC Interface - Epson projektor - Philips tv

 19. #19
  Hifi-entusiast druntblunt's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2014
  Sted
  Jar
  Innlegg
  155
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra alphamale Se Innlegg
  Artig tråd, og dine nye "fruer" lyder sikkert smekkert med parasound.
  Bekreftes. Flerkoneri, i alle fall et par stykker, er veien å gå ;-)
  Kilder: Oppo BDP 103 / Clearaudio Concept m. Concept MC PU RIAA: Claraudio Basic Plus
  DSP/DAC/Pre: Ground Sound DCN28 Effekt: Parasound A21 / Meridian 557 / EC AW-120
  Høyttalere: XTZ Divine 100.49 (aktiv drift) Kabling: XTZ Star Quad / Kimber Kable Timbre (XLR) / XTZ Pearl White (RCA)
  Hjemme hos meg

 20. #20
  Hifi Freak pellesmil's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Sted
  Skedsmokorset
  Innlegg
  1,668
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  3
  GAS.
  fort gjort å bli smittet av det syndromet,
  eller ligger det latent og sniker seg ut ved passende anledning?
  Feriepengetid, stygg sak, nye tilfeller av GAS dukker antageligvis opp ila ferien

  Kul tråd BTW

  pe
  Ps Skrivefeil kan forekomme

Side 1 av 6 123 ... SisteSiste

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed