Nylig innhold av vsk

 1. V

  Sport, sykkel og trening Løping / jogging

  Kan hende er det metatarsalgi?
 2. V

  Bil, båt og motorsykkel Elbiler

  Golf GTE-spørsmål Til dere som har peiling og/eller god erfaring med Golf GTE: Antatt fulladet batteri, er det realistisk at bilen kan klare en tur på 15km med 700 høydemeter stigning i ren elektrisk modus?
 3. V

  Tråden for oss med Auralic Aries Streamer

  Romkorreksjon og EQ Ser at romkorreksjon og EQ har dukket opp under innstillinger i Lightning-appen for Aries (muligens fordi jeg har beta aktivert). Noen som har testet ut denne funksjonaliteten? I så fall, hva er erfaringene?
 4. V

  Mat, drikke og røyk Alternativ til Piggvar?

  Et tips til en neste gang hvis du ikke allerede har forsøkt: Isgalt. Finnes ofte i fiskedisken hos Coop Mega til ganske sympatisk pris. Ikke akkurat piggvarkvalitet, men har en veldig flott og fast struktur som gjør den enkel å steke. Den spiser mye reker og smaken er fantastisk bra med klare...
 5. V

  Alt til hus og bolig Vakkert Design (møbler m.m.)

  Et par innspill til OAlex: 1) Flytte peisen over til veggen hvor du har trappen opp til hems, deretter.. 2) ..erstatte den enkle døren med en dobbel (skyve)dør som gir mye mer lys og utsikt. 3) Vurdér en horisontal sprosse på vinduene og døren i 1.etg slik at de harmonerer med vinduene på...
 6. V

  Hvilken er den beste gitarsoloen du vet om?

  Holy sh..! Kunne pantsatt både hus og hytte for å være tilstede på den konserten. Utrolig fett hvordan de ligger helt «bakpå» mens det likevel driver fremover som et godstog. Litt av et stjerneensemble!
 7. V

  Hvilken er den beste gitarsoloen du vet om?

  Ikke noen veldig lang soloaffære, men John Mayer og Keith Urban spiller knakende godt på dette live-sporet. Også moro å høre hvor forskjellig de to ulike Fendergitarene låter. Svinger som pokker om man liker denslags. Jeg gjør i min enfoldighet...
 8. V

  Naim

  Fyttikatta! Det der må jo være kongerikets feteste Naim-rigg med mindre det finnes en laksemilliardær eller lottovinner som har tusket til seg Statement.. Godt å se at «min» 552 har havnet i slikt et fantastisk selskap hos en veldig hyggelig fyr! Grattis med kompletteringen!
 9. V

  Tråden for oss med Auralic Aries Streamer

  Tror det vil funke hvis du installerer f.eks MinimServer på PCen.
 10. V

  Devialet vennetråd

  Dette høres merkelig ut. Dine Kef Reference(?) er muligens litt tyngre å drive enn mine Audiovector (91db), men ikke så mye verre at det skal gi slike utslag. Antatt konfigurasjonen ikke har noen merkverdigheter, hvilket den sikkert ikke har, ville jeg sporenstreks tatt en telefon til forhandler...
 11. V

  Devialet vennetråd

  Good good! Men var jeg i dine sko, hadde jeg allerede forfattet en ganske flammende email til produsenten. Holder simpelthen ikke mål at man skal måtte knote noe så jævlig som dette. Men hvordan oppleves forskjellen fra 220 til det dobbelte rent lydmessig?
 12. V

  Devialet vennetråd

  Wifi-instillingene er generelle og går automatisk til begge enheter.
 13. V

  Devialet vennetråd

  Last ned config til master SD-kort fra 'download' ved siden av øverste enheten på bildet. Og tilsvarende for companion SD-kort fra nederste enheten på bildet hvor det også er en 'download'. Burde funke.
 14. V

  Devialet vennetråd

  Ja, begge må ha sine separate SD-kort med konfigurasjon. Husk å laste ned riktig fil til riktig kort fra online-konfiguratoren (én fra hver av enhetene du ser på skjermen; master øverst). I learned the hard way.
 15. V

  Devialet vennetråd

  Spiller nå med volum cirka bakgrunnsmusikk (kanskje litt over) og volumet viser -44. Temperatur hhv 38 og 39 grader. Stått på en times tid.
Topp Bunn