Nylig innhold av Vinylsound

 1. Fusion Audio Enchanter Power Cable

  Flott strømkabel fra Fusion Audio. Et merke som ikke er så kjent, men som ihvertfall har gjort forbedringer i mitt oppsett. Denne kabelen er oppgradert med Oyaide kontakter i begge ender. Gjort på beste vis. Bilder av kabelen ligger på finn. Kabelen koster vel kr 20.000 ny i Sverige nå. Selges...
 2. ZYX R50 Bloom 3 MC pu

  Dette er low output versjonen. Les gjerne Rudis test på Audiophiles sider. Nyprisen er vel nærmere 10.000. Denne var ny høsten 2019. Selges kr 4500. Har eske og kan sendes.
 3. V

  R.I.P.

  Dette er vel en R.I.P tråd - og IKKE en tråd for de som måtte mene at noen IKKE fortjener R.I.P eller noen ord. Mange har gjort mye dumt og Phil Spector bidro med sin del. Men det er det han produserte denne tråden dreier seg om ;))
 4. V

  R.I.P.

  En av de mange som Phil Spector samarbeidet med....R.I.P
 5. V

  Sport, sykkel og trening Norsk fotball 2020

  Vi må jo sende en hilsen fra Norge til Argentina og Gratulere verden beste spiller gjennom alle tider med 60 års dagen idag !! Diego Armando Maradona :love::cool:⚽
 6. V

  Høyttalere Vienna acoustics: Beethoven baby grand.Hjelp

  Jeg har eid Baby Grand tidligere, men har og eid Beethoven Grand. Storebroren gir merkbart mer bass. Var kanskje ikke den løsningen du tenkte, men da er det nevnt ;)
 7. V

  Platevasker vs platevasker

  Jeg har hatt Audio Desk, som pumpen røk på etter ikke altfor lang tid. ca 250 lp vasket. Den slet litt før det og, men på tilslutt var det over. Pumpen er ikke lett å bytte på Audio Desk. Tror jeg hadde første versjon og at det har kommet en forbedret utgave. Uansett Degritter ble valget da jeg...
 8. V

  Politikk, religion og samfunn RIP

  Kombinasjonen av sangstemme, tekstene, være seg selv, alvor og humor - alt i sammensmelting ingen andre enn Jahn Teigen fikk til. Det gjorde han vel til den unike og folkekjære artisten og personen alle likte. Hvil i fred.
 9. V

  R.I.P.

  Den katalogen med jazzutgivelser og - høydepunkter som Jon Christensen har vært med på er helt unik. Ofte har jeg tenkt...oj var han med på den plata og....og den.… og ja han var med på det meste av våre beste jazzalbum med sitt særegne og fantastisk trommespill. Heldigvis lever musikken han har...
 10. V

  Digitale avspillere Det Ultimate CD drivverk til betalbar pris - finnes det ?

  Kjøpte et brukt CEC TL-51x for 4k for en stund tilbake - veldig fornøyd.
 11. V

  HOVLAND - Endelig tilgjengelig i Norge!

  Drøye 11 år siden siste innlegg i denne tråden. Hovland er et merke som ble borte - og det er trist. Tok frem min HP200 igjen sent ikveld. Et eller annet med dette merke som gjør at man glemmer tid og sted...…..fantastisk ;)
 12. V

  Hjelp til platespillerkjøp (Rega)

  "En god ting kan ikke gjentas for ofte". Enig at det er mye å hente på å bytte ut Rega pu på Rega spillere. Kiseki Blue (litt over manges budsjett som ny) er en fantastisk pu og matcher Rega utrolig bra. Slike mindre merker fortjener også å nevnes.
 13. V

  Musikk for Prog intereserte

  Takker for tipset. Veldig intressant nettside jeg har gått glipp av.
 14. V

  Musikk for Prog intereserte

  Har en del Prog plater fra Russland USSR. Noen her som kjenner til Russisk prog - nytt for meg.
 15. V

  Horten 2019

  Hvordan spilte Spec på Kaisers høytallere ? - noen som hørte det oppsettet.
Topp Bunn