Nylig innhold av TGB

 1. TGB

  Diverse WAF og oppgraderinger ....

  Har også vært veldig heldig på denne fronten. 😇
 2. TGB

  Trinnov Surround

  Anbefaler å måle deg frem til volum på de 2 valgene; volum-forskjell på 0.5 til 1dB (kan også være mye mer) kan være forskjellen du hører. For å bekrefte at du faktisk hører en reell forskjell må nivået være identisk når du sammenligner (analog-utgangene til Trinnov er helt garantert ikke...
 3. TGB

  Trinnov Surround

  Det store spørsmålet er selvsagt om magien du hører er reell eller bare i hodet ditt (slapp av, har også gått på denne smellen et par ganger selv).
 4. TGB

  Trinnov Surround

  Spennende, kjørte litt testlyder mellom 2 og 20Hz (for å luke bort vibrasjoner i rommet) på systemet her og motoren på side-by-side kjøleskapet på kjøkken endret frekvens (avhengig av output fra subbene) :eek:
 5. TGB

  Trinnov Surround

  https://hometheaterhifi.com/reviews/receiver-processor/processors/trinnov-audio-altitude16-preamplifier-processor-review/ Noen klager på web-interface ikke har støtte for alt, men det stemmer faktisk ikke helt. Man kan bruke webbrowser http://ip_for_altitude/vnc.html for å få den innebygde vnc...
 6. TGB

  Roon - årets høydepunkt innen hifi?

  3 måneder er en mer passe tid å finne ut om dette fungerer; man har ikke mulighet til å bli kjent med systemet på 30 dager.
 7. TGB

  Roons venner.

  Hovedalbum er min valgte oversettelse; vet ikke hvem som har lagt inn Viktigste album, det er helt åpenbart feil. Skal prøve å få rettet opp i dette.
 8. TGB

  Trinnov Surround

  Trinnov sier de har Altitude32 på lager (akkurat nå! samt det er normalt å ha lager på produktene. kilde: Antoine@Trinnov). Så noe er veldig galt her Birger. Mistenker problemet ligger et annet sted enn Trinnov.
 9. TGB

  Trinnov Surround

  2 mnd er da ingenting; ventet mye lengre på Altitude32.
 10. TGB

  Roon (ROCK) på Intel NUC

  Jeg bygde også en NUC8i7 med ROCK for noen år siden; har fungert uten problem siden. Anbefaler å installere SSD for musikk på NUC; scanning av filer skjer umiddelbart og automatisk. Samt hele opplevelsen blir bedre og raskere. Har selv en 8TB SSD for musikk montert i NUC-boksen.
 11. TGB

  Trinnov Surround

  Det er jo lov å spørre Trinnov support om det finnes noen muligheter; kanskje de kan gjøre jobben for deg? :)
 12. TGB

  Trinnov Surround

  Trenden blant kunder hjemme utrolig nok. IMAX er litt mer spennende enn du tror; tilgjengelig i dag :)
 13. TGB

  Trinnov Surround

  Snakket litt med Trinnov tidligere i dag. Ny trend er 12-16 subber i et oppsett (så flere gikk for 48Ext utvidelsen til Altitude32) - da snakker vi :cool: Usikker på hvordan fruen vil se på 16 subber skviset inn i stua (det er jo bare 12 flere enn jeg har!)? Samt Amplitude16 blir tilgjengelig i...
 14. TGB

  Trinnov Surround

  Tror ikke Duet har dette som lagervare, men kan være den Nordiske distributøren har. Så langt jeg kjenner til så produserer de for harde livet, alt blir solgt. Altitude32 blir vanligvis produsert på bestilling pga alle valgene man har ved bestilling. Viften skal ikke lage lyd som høres med...
 15. TGB

  Trinnov Surround

  Vi pleier da å være behjelpelige her på tråden :unsure:
Topp Bunn