Nylig innhold av RP

 1. RP

  Musical Innovation

  Noen som har anelse hvor Malmin er? Sendte en forsterker til han for 3-4 mnd siden, den skulle vært ferdig satt sammen forlengst. Så jeg lurer på om noen av de nærmeste i denne menigheten som kunne tenke seg å purre på han for meg:)
 2. RP

  Musical Innovation

  Kan det være NLE riaa med MI utgang?
 3. RP

  Forsterkere Jeg trenger myk diskant og varm lyd.. Hva skal jeg gå for??

  Ec eller Abrahamsen er et veien å gå.Evt en Parasound 2200/3500 med en eldre US rørpre.
 4. RP

  Musical Innovation

  Nå er det laget litt forskjellige Mi8Ex.Men hvis du tenker på den som er annonsert her på sentralen,så er det en A/B på 200 watt.Blir litt varm ja, men på ingen måte som en kl A.
 5. RP

  Musical Innovation

  Er vel en Doxa, men tror faktisk det er Malmin som står bak denne konstruksjonen.
 6. RP

  Forsterkere Forsterker over 20kHz - merke/modeller?

  De fleste går nok over 20khz, det er bare produsentene som gir opp teknisk data på 20hz-20KHz. Har et sett med Optimal Acoustics Lab, der har effekttrinnet oppgitt båndbredde på DC-500 000 Hz & preamp oppgitt til 0,5 hz-1 MHz. Tror de fleste MI ampene også har høy båndbredde.
 7. RP

  Forsterkere Rimelig forsterker til Tannoy DC 10 T

  Ville gått for et rent effekttrinn først og brukt volumkontrollen til cd spilleren.For så siden kjøpe en god pre når økonomien gir rom for det. Det vil nok gi best lyd istedenfor å kjøre på en kombi til 10k.
 8. RP

  Beste transistor RIAA uansett pris?

  Sjekk ut Einstein, jeg har denne Einstein Audio "The Turntable's Choice" MC Phono Pre Amplifier | My Kind of Music Den er knallgod, solgte DPR 2.0 etter at den kom i hus.
 9. RP

  Musical Innovation

  Det veksles mellom faste motstandere av god kvalitet, da blir signalet renest mulig justert.Samt at det er laaang justering, så du finner lettere det volumet du ønsker.Dette har blitt brukt lenge på Levinson og Krell preer.Å sikkert en del andre merker der ute.
 10. RP

  Reparere Patos Basic 500

  Ikke sikkert diskant er sprengt, test den først.Har et sett b400 der jeg trodde diskant var sprengt.Det viste seg å være en gåen kondensator i delefilteret.
 11. RP

  Musical Innovation

  Har en trimma mi18 med doble trafoer, sikkert ikke så ulik den varianten du har.En kanon god amp er det, men er ikke kraftig nok til mine 802D når jeg vil dra på litt.
 12. RP

  Mark Levinsons venner

  Solgte min for ca 2 år siden,den gikk for 45k.Så en plass mellom 30 & 40 tenker jeg.
 13. RP

  Ønsker anbefaling Anlegget mangler punsh. 802d Bryston 14b sst Nad m51

  Ser du ente med å annonsere 802D, har disse selv.Å det mangler ikke bass for å slik.Her må det være galt en plass, er det sprengt et basselement? Kan være Bryston ampen også, den er heller ikke optimal til disse høyttalerne. Selv om den er på 600w så er den ikke spesielt glad i tung last.Nytter...
 14. RP

  Bil, båt og motorsykkel BMW til guttungen

  Er e39 2l diesel trist, ja så er nå e46 1,8 bensin tristere.Både komfort og kjøreglede er mye bedre på den femmeren.Men femmeren holder seg dårlig i pris i forhold til treeren.Men hvis pris ikke er altfor avgjørende og du vurdere en e46 til 70k, pluss på 30k.- Det er mulig med litt leting +...
 15. RP

  Alt til hus og bolig Taktrøbbel. Forslag mottas med takk.

  Hvor gammelt er huset og hvilken tekking var det før Decraen? Det kan hende at det er innenfor kravene, kommer litt an på alder.Da det er kravene som gjaldt da huset ble bygget som fortsatt gjelder. Men det at de ikke har gjort jobben iht avtale er jo selvsagt helt for jævlig, har man betalt...
Topp Bunn