Nylig innhold av rotecop

 1. rotecop

  Århus ved dag

  Takk for tips for Århus. Da ble det Badstue Rock i dag. Litt mer platebule. Platene var ikke så bra organisert og betjening litt fraværende. Mye flere kunder og stor andel fjortisser. Gav ikke så mye kjøpelyst for min del. Så klarte holde på de svake norske kronene jeg har på kontoen. Imusik var...
 2. rotecop

  Århus ved dag

  Var innom Reverbvinyl i dag. Mye bra tittel for nye plater (også ny pess av gamle) Titler som jeg vanligvis ikke har sett i de norske butikkene. Handlet noen plater. Ikke nødvendigvis fordi det var billig eller skjeldene titler. Mest fordi jeg stod der med dem i hånden:) Meget hyggelig og...
 3. rotecop

  En lydmanns bekjennelser - i stua til atlerovik

  Det er noe av utfordringen med disse høytalerene. Hvordan kan man få fred før alt er i sølv og gull:) Har inntrykk av at Atle ikke gir seg med noe halvgjort.
 4. rotecop

  Århus ved dag

  Ja det er en ulempe med alt som er utenfor sentrum. Litt større tiltak å overtale reisefølget til å henge rundt i ingenmannsland:)
 5. rotecop

  Århus ved dag

  Takk for mange gode tips. Tror ikke jeg kommer innom Ålborg denne gangen. Men skal legge meg butikken på minnet.
 6. rotecop

  Århus ved dag

  Er det noen som har tips til platebutikker for vinyl og hifi i Århus som jeg kan besøke denne uka. Er noen dager i byen denne uka. Tips etter corona modtas med takk.
 7. rotecop

  En lydmanns bekjennelser - i stua til atlerovik

  Hørte et sett i Horten for et par år siden. Husker ikke hvilken modell, men utrolig imponerende høyalerene ut i fra størrelsen. Husker jeg tenkte det var løsningen hvis jeg flyttet i leilighet.
 8. rotecop

  The Wall

  Hei Final Håper det er ok at jeg kommenterer her. Så at du spurte Mala om justering av platespilleren din. Jeg er imponert over at de gikk løs løs på oppgaven, og at de i tillegg fikk det til bra. Det sier mye om hvor dyktige folk Mala har på jobben. Fikk lyst til å sende min gamle Well...
 9. rotecop

  Fantastiske Cayin`s vennetråd

  Hei Cash 63. Jeg har sneket meg inn i denne venne tråden. Sitter å venter på din raport om førsteinntrykk av CS-6PH? Hilsen en som går og lurer
 10. rotecop

  Starter ny analog/vinyltråd. Alt kan diskuteres.

  Fender hadde vært Ok for meg. Synn de er utsolgt. Men kan noen forhandler i Norge likevel ha best noen hit?
 11. rotecop

  HiFi-messen i Horten 6 og 7 november 2021

  Spent på å se hvem som kommer til å stille ut?
 12. rotecop

  Tims venner... EAR-Yoshino

  Jeg benytter 834P sammen med en preamp. Kiseki purpleheart har 0,48mV nivå ut. Jeg benytter 834P med den interne volumkontrollen sag til ca kl 2-halv 3. Synes det gir mindre forvrengning, samtidig er det fortsatt nok nivå for å skru på pre hos meg. Er forøvrig meget fornøyd med denne RIAAen.
 13. rotecop

  Tims venner... EAR-Yoshino

  Spørs hva som menes med low. Jeg benytter en helt vanlig MC pickup på MC inngangen (Kiseki Purpleheart) Det er ikke noe problem med nivå hos meg.
 14. rotecop

  royervins anlegg

  Hei Roy Har akkurat begynt følge reisen din. Kan hende du har nevnt noe om det før?Siden du har handlet med Andevik, hva med Ratio Auream?
 15. rotecop

  Mobile Fidelity One-Step 45rpm

  UHQR er Biblen når de angår DSOM. :)
Topp Bunn