Nylig innhold av mnUnm

 1. mnUnm

  TA300 (Tandberg)

  Om du har TN anlegg med 400v inn i huset, så er det nok mer normalt med at du har 220v i kontakta ?? Mulig det ikke er nødvendig med omkobling for din del ? Uansett, så er noe lavere spenning bra. Det er gamle komponenter som helst ikke skal ha for MYE strøm.
 2. mnUnm

  TA300 (Tandberg)

  Den er koblet for 240 v som den vises på bilde. Sjekk om du har ca. 49 v på de blå kablene, så skal alt vere ok.
 3. mnUnm

  TL-1520 reparasjon diskant og isolasjon

  Det er vanlig med isolasjon i TLxx20 serien. Har det i alle mine.
 4. mnUnm

  Tandberg tr1000 røyk brent elektronikk

  Forsøk å holde Tr1000 original. Setter du inn for store kondiser, så kan strømforsyninga bli varm. Tr1000 synes jeg du skal holde i orden som en "veteran". Du setter vel ikke inn led lys i en klassisk bil heller ??
 5. mnUnm

  Polaritet på elektrolytter Tandberg TR2075

  Ja, jeg skiftet på en 2075 for to dager siden. Du ser de andre komponentene på kortet, dette er et "bilde" tatt ovenfra med knapperaden mot deg.
 6. mnUnm

  Polaritet på elektrolytter Tandberg TR2075

  Venstre side / + - / + - /........ / + - / + - / Høyre side...
 7. mnUnm

  Tandbergs Venner

  Takker for info. "geirendre" Ja, de ligner veldig Jeg tok sjansen på å bestille.
 8. mnUnm

  Tandbergs Venner

  Noen som har skiftet lyspærer i tcd330 taster for spoling og stopp ? Hvilken type pærer og letteste demontering ? Søkt rundt i forumene, og sett på servicemanualer. Ingen detaljer funnet. Skulle gjerne hatt et tips her.
 9. mnUnm

  Tandberg TT5000

  Original tonearm og PU, men mangler loddet til anti-skating. Får jeg vekta på loddet, så kan jeg dreie et selv.. :D
 10. mnUnm

  Tandberg TT5000

  Vet jo hvordan loddet ser ut, men vil jo gjerne ha tak i vekta på loddet som passer min spiller :)
 11. mnUnm

  Tandberg TT5000

  Hei Har fått tak i en TT5000 som mangler antiskating loddet. Noen som vet vekta på selve loddet ? Står ikke i servicemanualene jeg har.
 12. mnUnm

  ASA 3300 hifi studio trio, någon som känner till denna?

  Her er google translate en venn: ASA 3300 studiotion er en kraftig 2 x 30 W stereoforsterker. Diskspiller: Dual 481, høy standard, vestlig, reim-drevet spiller. Den automatiske og verdensberømte shure M 75 D. Spilleren har en finjustering av hastighet og på kanten av tallerkenen et aktivt...
 13. mnUnm

  Ingen bass i Tandberg TL3520

  Kan nok hende magnetene har fått seg en dunk ? Når du trykker forsiktig på pappen inn og ut, er det lett bevegelse der ?
 14. mnUnm

  Hjälp med Huldra 10

  Om du kan få spray under plasthjulet der kabler kommer inn, så kan det løse seg. Det er nok noe støv på potmeteret. Har du mange kanaler som teoretisk skulle komme inn ? Forsøk med en god antenne og med muting off.
 15. mnUnm

  Hjälp med Huldra 10

  Mulig det er støv på potmeter i stillehjulene. FM har potmeter under hjulet der snoren er festet inne bak skala. P1 P2 har potmeter helt nede på printkortet i bunnen. (ikke helt enkelt å komme til potmeterene for P1 og P2) Du kan forsøke å spraye inn under stillehjulene med electo clean eller...
Topp Bunn