Nylig innhold av Minutten

 1. Minutten

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Får man det det best ut av cd (44/16) med slike dacer som støtter alle mulige format og hundrevis av khz og 32 bit? Dette er vel en Gustard? Regner med den støtter Project sin IIS utgang?
 2. Minutten

  Naim

  Kikk litt i noen av de mest populære trådene med platespillere og du vil se spillere som er mye mer kostbare en denne pakken. Nyeste versjon av Supercap som jeg nettopp solgte koster ny 75K og det er bare psu så trenger du kabler og riaa også! Prisen på nytt analog utstyr har jo tatt helt av...
 3. Minutten

  Naim

  Tenke også at det var dyrt, men det er vel logisk å sammenligne med en topp Linn LP12 som mange Naimister bruker og den ligger nå veil på NOK 230K. En ny Superline + Supercap m/kabler koster over 120K så pakken virker ikke så hinsidig priset, men sammenlignet med en Rega P3 så er det jo svindyrt!
 4. Minutten

  Roon - årets høydepunkt innen hifi?

  Har en Transporter som jeg tester ut som ren streamer nå, men saver ikke noe av det du nevner så jeg tror jeg dropper å teste LMS og fortsetter med Roon. Når Spotify hifi kommer så har jeg connect i forsterkeren og kommer til å teste det en periode.
 5. Minutten

  Roon - årets høydepunkt innen hifi?

  Kan du si noe om hvorfor du foretrekker LMS? Aldri prøvd, men vurderte den for 10-12 år siden men valgte Sonos da.
 6. Minutten

  Jazz; hva hører du på nå?

  Har 2.0 som vel var et eksperiment for å se om det var 100 "tullinger" ville gi kr.850 for et album på vinyl.
 7. Minutten

  Stover`s Verden

  Klager endel på Naim forum over Qoubus integrasjonen i Naim appen (vurderer svakt en Atom HE).Fungerer det greit hos deg?
 8. Minutten

  Minutten's tråd.

  Må være over 5 år siden jeg avspilt lper analogt (ikke brukt Devialet) så fikk lyste teste det igjen. Naim superline ligger fortsatt nedpakket i kjelleren hos min mor så da ble det børstet støv av min Audiolab 8000PPA. Byggekvaliteten ser OK ut. To innganger og 2 utganger og greit med...
 9. Minutten

  Nettverk utav 4G (hytta)

  Flere år siden jeg sjekket sist men siden vi har oligopol som Telenor/Telia utnytter så må du kanskje kjøpte dette. (I de andre nordiske land så har Tela hatt ubegrenset data på de fleste abb i lang tid.) Om ikke Telia har satt inn begrensinger så burde du kunne få et ekstra datakort på det abb...
 10. Minutten

  Nettverk utav 4G (hytta)

  Ville prøvd en av Telias 4G rutere (siden du har Telia abb), enkel løsning å teste først.
 11. Minutten

  Apple Music announces Spatial Audio with Dolby Atmos; will bring Lossless Audio to entire catalog

  Leste at Naim hadde prøvd å kontakte Apple for å sjekke mulighet for support, men hadde ikke fått noe svart enda. Om de ikke gir andre tilgang så er det fritt frem for Spotify (imo), jeg gidder ikke å styre slik det er nå. Men det kan jo være de har en plan?
 12. Minutten

  Devialet og Apple music hi rez lossless?

  Det burde gå å avspille Apple music lossless gjennom Devialet Air (Ikke Apple Airplay). På min gamle D200 fikk jeg best lyd avspilt over Air så tenkte å prøve det nå, men en Apple sikkerhet oppdatering to ironisk nok knekken på SSD disken i min mac mini og fant nå ut at Devialet ikke har...
 13. Minutten

  Apple Music announces Spatial Audio with Dolby Atmos; will bring Lossless Audio to entire catalog

  Prøv + rett ved siden av ... + forsvant på et album og da virket "liker". Men nå så legger album seg i biblioteket ved +.
 14. Minutten

  Apple Music announces Spatial Audio with Dolby Atmos; will bring Lossless Audio to entire catalog

  På iPhone klikk på ... oppe i høyre hjørne og så "liker".
Topp Bunn