Nylig innhold av Millmaker

 1. Millmaker

  Sony

  Såpass ja. Kanskje vurdere å la den gå videre til noen som setter mer pris på den enn meg da.
 2. Millmaker

  Sony

  Hva får man for en velfungerende XA7 ES i disse dager? Har en stående i racket som ikke brukes, derfor spørsmålet. Ser de på ebay helt opp i 15k, galskap.
 3. Millmaker

  AvForum på beina igjen !!

  HÆ?????????????????????????????????????? I over en uke så har jeg kun fått dette bildet: It works!This is the default web page for this server. The web server software is running but no content has been added, yet. Hva skjer????????????????????
 4. Millmaker

  Doxa boxenes venner

  Hehe, tar du mellomlegget også så er det greit!
 5. Millmaker

  Doxa boxenes venner

  Jeg har også hørt 8.2, men det var prototypen han hadde på Horten messa i høst. Siden den gang har jeg mer eller mindre gått til legen hele tiden for å finne ut hvorfor jeg sikler konstant...........
 6. Millmaker

  Hifiguru's lange liv, delvis dokumentert med bilder

  Hva i alle dager er det du har funnet nå da mann? Det SER spennende ut ihvertfall, kjenner jeg fikk lyst på en liveopplevelse her!
 7. Millmaker

  Doxa boxenes venner

  Såpass ja...... Da er det bedre å gå for forslaget til Khanata tror jeg!
 8. Millmaker

  Doxa boxenes venner

  Ja det er nesten umulig å vite hva slags versjon man egentlig har. Det lureste kan være å finne serienummeret og ta en tlf.
 9. Millmaker

  Doxa boxenes venner

  Nei, 70B og SE ble laget samtidig. B skiftet senere navn til Signature. En trafo i SE, to trafoer i B og Signature. Det er kortversjonen. Men ingen vet jo hva Lauvland puttet i kabinettene.
 10. Millmaker

  Doxa boxenes venner

  70B ble leget samtidig med 70SE omtrent. SE er "billigversjonen" med mindre strømforsyning og 70B hadde doble trafor mot SE sin ene, sikkert noe annet forskjellig inni de også. Ikke godt å si hva Knut fant på vet du! 70B kostet omtrent det dobbelte av SE tror jeg. 70B ble senere døpt om til...
 11. Millmaker

  Grenland Lydlaug.

  Kan ikke denne dagen desverre, har julebord på jobben denne helgen.
 12. Millmaker

  Doxa boxenes venner

  2 trafoer hadde vel 70B om ikke jeg tar feil. Tror de ble levert med det.
 13. Millmaker

  Doxa boxenes venner

  Gled deg, fikk litt hakeslipp når jeg fikk mitt par i hus! Fantastiske musikkformidlere.
 14. Millmaker

  Doxa boxenes venner

  Artig å høre at Plinius virker bra sammen med Doxa, den komboen har jeg aldri hørt. Selv har jeg prøvd med passiv Doxa pre, og det ANBEFALES!!!!!! Nå om dagen bruker jeg Conrad Johnson pre, det også fungerer aldeles strålende. Moro å bytte litt på, spørs om ikke den passive 06 skal få prøve seg...
 15. Millmaker

  Horten hifi messe 2012

  Skjer ikke stort når man trykker på vedlegget Stein. Men uansett takk for flott demo av strålende produkter!! Minnene av 8.2 prototypene sitter godt i knollbarken her! Blir spennende å se sluttproduktet, ikke minst høre på det!! Og nei, jeg er fremdeles ikke på fjøsboka!
Topp Bunn