Nylig innhold av knarfar

 1. knarfar

  SOUNDSCAPES stereo-stue

  Deja vu er en plate jeg savner. Saker det. Hele ungdommen i tekst og musikk.
 2. knarfar

  Jazz; hva hører du på nå?

  Muligens bedre her: https://www.dr.dk/drtv/se/dr2-jazz_-lisa-nilsson-and-dr-big-band_142021
 3. knarfar

  Technics SL 1210

  Min erfaring er vel at 1210 fikser det meste med mindre du absolutt vil ha sære rasedyr på pickup eller riaa fronten. Jeg har endel Audio Technica i "stallen" og alt fra 95 og "up" spiller knallbra. :love:
 4. knarfar

  Technics SL 1210

  Jeg har en VM760 som spiller svært godt i min spiller.
 5. knarfar

  Technics SL 1210

  Til og med dette kan du få med en Puffin riaa som @ragwo nevnte tidligere i tråden. Både bass boost og bass-eq. :cool: Har hatt min et års tid - ikke sett meg tilbake. (y):D
 6. knarfar

  Parks Audio venner

  Har det blitt noe Bjørn?
 7. knarfar

  Parks Audio venner

  Mye nyttig i denne oppdateringen! :p Puffin Firmware V1.20 Changes: Added Magic pop and click minimizer Added Grade which is a record grading function Added DeRumble function (200Hz/12dB) Added RoomEQ function (de-mud cut filter: -6dB Q=2.6 at preset frequencies) Added new clip alerts with...
 8. knarfar

  Ragwos stue - nå på HFS

  Puffin the lundefugl synes også jeg spiller svært godt. Skal mekke på digital utgang jeg også. Lettere å plassere og en ny verden av muligheter som kan testes mens du spiller. Genialt mr Parks! :)
 9. knarfar

  Ragwos stue - nå på HFS

  Og så lurer jeg på hvordan Parks Puffin Digitalis oppfører seg i dine ører og kanskje også i sammenlikning med adskillig vassere løsninger som er observert innomhus tidligere i tråden. :)
 10. knarfar

  Rundt og rundt er like langt!

  Hvordan går det forresteb med innsamling av trekkspillmusikk? Gleder meg til å jeg hente/du bringe. :love:
 11. knarfar

  Through the looking glass @ Evo III's

  Kona er fra Randaberg så jeg vet hva du snakker om etter utallige somre på den kanten. :cool:
 12. knarfar

  Rundt og rundt er like langt!

  Veldig koselig å få besøk av deg med "minstejenta" i dag J. Setter stor pris på det! Du skulle tatt med deg @soundscape i samme slengen siden han allerede var i området med sykkel, kamera og tilhørende racingbriller. Takk for besøket, håper vi sees snart igjen. :)
 13. knarfar

  Ragwos stue - nå på HFS

  Et svært gjennomtenkt produkt. Fasinerende at han tar prinsipper og teori fra elektronikk og modellerer det inn i en liten svart boks. Sånt liker jeg. Å så får han det til å funke i tillegg. :cool:
 14. knarfar

  Parks Audio venner

  Generelt så er 47 MM og 200 MC. Han anbefaler å teste begge uansett for å sjekke hva som låter best. Ellers er det jo Puffin en Sareptas krukke for den som ønsker å tweake. Verdt å merke seg er jo muligheten for å lagre fire oppsett.
 15. knarfar

  Ragwos stue - nå på HFS

  Litt usikker på hvorfor mr. Parks har holdt igjen på den fronten? Regner med du har listen med forslag til settings av gain og last på forskjellige pickuper? Flott å kunne skru i vei mens det spiller.
Topp Bunn