Nylig innhold av Kenol

 1. Kenol

  Musical Innovation

  Nå har vel beistet blitt spilt inn noen mnd? Ønskelig med bilder! :)
 2. Kenol

  Lyric-HiFi lever videre

  Jeg har også god erfaring med BO, handlet min 480 av han. Artig butikk på Sandvika med mye gammel moro i hyllene som stammer fra Tor, fikk en omvisning rundt i butikken og lager. Hadde en interessant platespiller med svevende plate husker jeg. I det jeg skulle dra fikk jeg med med 2kg hvalbiff...
 3. Kenol

  LUMINs venner

  D2 er fantastisk bra, låter tilgivende, varmt og analogt. Aldri hørt T2, men etter hva jeg har lest låter den mer "hifi", korrekt/presist. Begge meget bra..
 4. Kenol

  Digitale avspillere Spennende DAC og fin pris.

  Kanskje fordi selger har fått nyss om at det er en D90pro utgave på vei med doble dac-chipper?:rolleyes:
 5. Kenol

  Hvilken av disse to? LG OLED55C9 eller Philips OLED854?? Erfaring?

  Gratulerer med C9, noe av det beste du kan kjøpe. Jeg gikk fra en LG 55" til C9 65" nylig, det nye er ikke mye større. Anbefaler deg å gå for 65" med engang, et tv blir aldri for stort.. en blir fort vandt. Jeg hadde gått opp 10" om ikke prisforskjellen var så hinnsides. Faktisk er LG sin 65"...
 6. Kenol

  LUMINs venner

  Tipper du er minst like nysgjerrig på hva jeg bruker, så jeg svarer;D Har kun RCA inn på dac-kortet i 480, så da laget HB52 en flott slange til meg med ASE/EBU - RCA. Må jo bruke det som skal være det beste ut fra strømmern!
 7. Kenol

  LUMINs venner

  Fortsatt strålende fornøyd med min U1mini, brukervennlighet, byggekvalitet og lyd. Gratis tweak: Det anbefales å skru av alle utganger i innstillinger som ikke er i bruk, samt display.
 8. Kenol

  Finnes det noen "tweaks" som er så "over the top" at ingen går på de?

  Omtrent som innmaten i boksen til en av de dyreste kablene til Transparent Audio, bare en bytter (kondisen?) til venstre med en spole. Jeg driver med røntgen :)
 9. Kenol

  Accuphase's venner

  Godt du er fornøyd, kjenner igjen beskrivelsen. 480 er potent og låter flott. Har selv hatt DC10 engang, opplevde dem som veldig lettdrevne. En liten røramp fikk dem til å sparke hos meg :)
 10. Kenol

  Espen L sitt system.

  Bra valg av TV, Espen! Jeg og Tim kjøpte C9 som er samme TV som E9. Bare litt annet design, du er jålete! BF tilbud fra 35k til 15,9k. Ett kupp altså. :)
 11. Kenol

  Horten 2019

  Godt skrevet haraldo, less is more! Jeg fikk dessverre ikke muligheten til å reise i år, men at Andervik Audio med Respons gjør "rent bord" på messa overasker meg ikke og er heller ikke første gang.. :)
 12. Kenol

  KINKI STUDIO

  Nå også med HT/bypass, mangler bare mulighet for å slå av display nå. Tydelig at de bryr seg om hva folket ønsker. https://www.kinki-studio.com/news/announcement-ex-m1
 13. Kenol

  Ønsker anbefaling MORSOMME ANNONSER PÅ NETTET AKKURAT NÅ!

  Lurer på om det lekre teppet som også fungerer som duk følger med på kjøpet :D
 14. Kenol

  LUMINs venner

  Kan svare for min egen del, jeg sammenlignet D2 direkte mot EC DAC2 som er en anstendig dac, D2 overgikk den på alt, enkelt hørbart. D2 mot Dac50 i min Accuphase var dødt løp, klarte ikke å skille dem.. ærlig foralt! Da ble det salg og kjøp av en ren strømmer fra Lumin på meg.
 15. Kenol

  LUMINs venner

  Tror ikke du går feil med en D2 eller T2 som enboks løsning, jeg hadde D2 før jeg kjøpte forsterker med integrert dac, den hadde BurrBrown dac chip og låt analogt og flott som tidligere beskrevet. T2 har EssSabre og låter muligens ennå mer "hifi-korrekt" Denne siden er kjekk, med masse Lumin...
Topp Bunn