Nylig innhold av Handsoer

 1. Hanss P-23

  Hanss PA23 selges. https://www.acoustictuning.com/project/hanss-acoustics-p-23/ Objektet er helt strøkent - uten bruksmerker. Skal selges - så det går til høystbydende. Bilder av det aktuelle objektet kan skaffes.
 2. Handsoer

  MQA - The awakening

  Høres ut som en opplagt sannhet - men når man leser rundt om dingser som gjør magi så kan man virkelig lure.
 3. Handsoer

  MQA - The awakening

  Er det slik å forstå (av ''Liker'' - tommelen opp) at Audiophile.no applauderer en slik generell konspiratorisk tanke som innlegget fremmer?
 4. Handsoer

  Finnes det noen "tweaks" som er så "over the top" at ingen går på de?

  ADD - Algorithm Digital Defined Power; harmonisk resonator som garantert vil øke ytelsen til anlegget. https://add-powr.com/shop?utm_campaign=ADDPowr_20210430&utm_content=coh_addpowr_april_resend_sale&utm_medium=email&utm_source=zaius&zm64_id=aGFuZHNvZXJAb25saW5lLm5v ;) ADD-Powr, or...
 5. Handsoer

  Hva hører du på NÅ (musikk) - Del 4

  Mer gammelt ræl som er gitt ut på nytt. Her i det som var tenkt som den originale versjonen En 'låt' - litt over en time fordelt på 3 LP'sider: Sleep: ''Dopesmoker'' (side 4 er to live-opptak). Av og til er man veldig glad for å ha hentet inn vinylen! :cool:
 6. Handsoer

  MQA - The awakening

  Er det virkelig slik at dere gir en god dag i at artistene får betalt for det de har levert så lenge noen forteller dere at kvaliteten på streamingen er litt bedre i et frekvensområde ingen av dere er i stand til å høre?
 7. Handsoer

  MQA - The awakening

  Jepp, og ''MQA got their royalty from the label'' - og det trekkes selvsagt ikke fra artistens honorar... :rolleyes:
 8. Handsoer

  Finnes det noen "tweaks" som er så "over the top" at ingen går på de?

  Er vel en grei karakteristikk på de fleste audiofile produkter? Penger inn på konto: ''Seriøse produkter'' Ingen penger inn på konto: ''parodi på audiofile'' Kan dog være vanskelig å skjelne mellom det ene og det andre :ROFLMAO:
 9. Handsoer

  Finnes det noen "tweaks" som er så "over the top" at ingen går på de?

  barryt hadde en fin vinkling i sitt innlegg fra tråden sitert over: '' After all, audio is about the illusion, and illusion is built on beliefs, faith, non-critical thinking, which is one reason we all like it so much. It is true escapism into a pseudo science fiction world and I in no way...
 10. Handsoer

  Frank Zappa

  Var selvsagt ingen vei utenom :rolleyes: :sneaky: :cool: :)
 11. Handsoer

  Finnes det noen "tweaks" som er så "over the top" at ingen går på de?

  Tenker at innovasjonsavdelingen hos Furutech har det hysterisk morsomt :ROFLMAO::LOL::ROFLMAO:
 12. Handsoer

  Diverse Er fokuset på rørlyd til hinder for teknologisk utvikling innen hifi?

  Har fulgt denne tråden fra starten, og jeg er fullstendig overbevist om at Klasse D forsterker er det eneste som gjelder om man vil høre musikken slik den var tenkt. Imidlertid får jeg større og større lyst til å prøve en rør-forsterker! Jeg kjenner igjen signaturene som oppgis som...
 13. Handsoer

  Frank Zappa

  Helt enig med deg der. Så vidt jeg husker så foretrakk jeg også ''Jazz Noise...'' foran ''The Best Band..'' Skal sjekke det ut i morgen. Fryktelig arbeid - men noen er nødt til å gjøre det :ROFLMAO:
 14. Handsoer

  Frank Zappa

  /\ .. når jeg tenkte at nå må det da være nok, Neida. Må sjekke mot ''The Best Band You Never Heard In Your Life'' først, mulig denne ikke blir hentet inn. Coverversjoner av 'Whipping Post' :cautious:, 'Stairway to heavene' :sleep: og en Beatles - medley :rolleyes: ??
 15. Handsoer

  Frank Zappa

  Skalaen min er kort og lite informativ: Dårlig - Helt ok - Bra. Men kan gi en tilbakemelding uansett :sneaky:
Topp Bunn