Nylig innhold av Etterklang

 1. Isotek EVO3 Premiere 1,5 m

  Hel og god strømkabel. Har brukt denne inn på et Isotek strømfilter som jeg ikke har lengre. C19 kontakt.
 2. Transparent Musicwave Ultra MM2, 2x4.5m spade-spade

  Har flyttet og kan nå plassere racket mellom høyttalerene. Har derfor kjøpt kortere kabler. Kabel diameter er 2,8 cm og boksene er 18 cm lange og 10 cm på det bredeste. Har hatt Reference utgaven, men synes disse låter mer musikk slik det oppleves live. Prisen er ferdig prutet.
 3. Graham Chartwell LS3/5 m/skade og def. basser

  3 år gamle. Det ene kabinettet har fått en liten trøkk. Bassene er defekte. Låter meget bra denne spesielle LS3/5 utgaven. Nypris 25995 for paret. Det er B110 Sp1003 basser.
 4. SoundArtist LS3/5a

  Relativt nye og lite brukte. Meget pen stand. Disse har en noe mer avrundet diskant og en litt kraftigere bass enn Rogers LS3/5a. Særdeles behagelig lyd som absolutt kan måle seg med Rogers. Har selv hatt Rogers LS3/5a i en del år. Har snart 10 par høyttalere og vil kvitte meg med noen av parene.
 5. Nuforce DAC 9/Pre

  Meget pent eksemplar. Fjernkontroll medfølger. Kan brukes som pre/DAC. Har også hodetelefoninngang.
 6. Cary 303/300 HDCD-spiller

  Spilleren ble kjøpt "ny" for få år siden. Dvs ubrukt i uåpnet emballasje. Den er brukt i snaut 3 år og fremstår som ny. Kostet 40000 i 2006, som er produksjonsåret. Fjernkontroll medfølger. Dette er den beste spilleren jeg har hatt. Til og med bedre enn Mark Levinson No 39, som jeg hadde i mange...
 7. Audio Synthesis Passion V

  Dette er en passiv preamp med 2 volumenpotentiometre, en til hver kanal! Kjøpt nokså nylig litt på impuls. Fant ikke plass til den anlegget, da det hadde blitt smør på flesk. Den er ubrukt av meg og selges videre.
 8. PooMobilhøyttaler Mudo Concept Acoustics

  Knapt brukt håndlaget mobilhøyttaler. Denne er så forseggjort og flott at den fortjener en bedre plass enn de vi hadde anledning til å gi den grunnet små barnebarn og store hunder. Den har fått stått helt i fred og fremstår som ny. Overraskende fyldig lyd når mobilen plasseres oppi sporet. Ingen...
 9. Scala Lp kasse. Rolf Hesland

  Nydelig palisander. Kan ikke se noen riper eller skader på denne, så i mint condition. Modell: Scala Designer: Rolf Hesland Produsent: Bagn Møbelindustri Periode: 1966-67
 10. Ixos Ixotica RCA 60 cm

  Disse skal ha vært Ixos sin toppmodell på tidlig 2000-tall. Ifølge sertifikat står det 50 cm, men de måler 60 cm. Oppleves som meget, meget nøytral. Veldig god kabel. Til denne prisen får du virkelig mye for pengene.
 11. Monster Cable M Series M2.2S, 170cm spader

  Skikkelig god kabel. Har hatt fordommer mot dette merke, men latt meg virkelig imponere. Blir for korte for nåværende oppsett.
Topp Bunn