Nylig innhold av Dumbo

 1. Dumbo

  Ny TV: QLED eller OLED?

  Tipper den kan bli enda litt rimeligere på Black Friday.
 2. Dumbo

  ATI -" all american muscle"

  Dette gjelder i alle fall ikke for ATI.
 3. Dumbo

  OLED-tråden - Spørsmål/svar og erfaringer

  Jeg ofrer gjerne marginalt bedre sortnivå til fordel for 3D på 2016 modellene. 3D på disse tv'ene er bedre enn på kino :rolleyes:
 4. Dumbo

  OLED-tråden - Spørsmål/svar og erfaringer

  Nå er kanskje 3D-formatet døende. Men etter å ha sett hvor bra det fungerer på fjorårets modell, er det helt uforståelig for meg at 2017-modellene ikke lenger har 3D. Muligens det som har imponert meg mest med hele tv'en.
 5. Dumbo

  OLED-tråden - Spørsmål/svar og erfaringer

  Jeg har lest tilbakemeldinger fra flere som har hatt både Kuro og OLED, og enn så lenge kan jeg ikke huske at noen har ment at Kuro har vært best på de fleste områder. Snarere tvert i mot.
 6. Dumbo

  OLED-tråden - Spørsmål/svar og erfaringer

  Etter min mening er både blu-ray og 3D fantastisk bra på OLED-skjermene. Har sett litt på en Attenborough naturfilm i 3D i kveld, og det er som å se ut av et vindu eller inn i et akvarium. Helt rått.
 7. Dumbo

  Bilstereo

  Nautiluz Creation AS på Rolvsøy er vel et bra alternativ.
 8. Dumbo

  Nye hodetelefoner til jul?

  Det er vel nærliggende å tro at de fleste som har kommet til frem til den slutningen, har testet begge modellene selv og ikke baserer seg på testen til Rockwell. Det finnes flere tester på nettet hvor T90 og T1 blir sammenlignet.
 9. Dumbo

  Digitale avspillere Auralic Aries Mini - noen erfaringer?

  Eventuelt ser det ut som du kan gå til Oslo Hificenter og kjøpe den. https://www.facebook.com/oslohificenter/
 10. Dumbo

  Nye hodetelefoner til jul?

  X2 er forøvrig på tilbud i dag; http://www.hifisentralen.no/forumet/hi-fi-generelt/71057-gode-kja-p-pa-nettet-akkurat-na-178.html
 11. Dumbo

  Nye hodetelefoner til jul?

  Selv har jeg ikke lyttet til DT1770, så en sammenligning av de to modellene må du få av noen andre enn meg. Hodetelefoner er mye smak og behag, så jeg anbefaler deg å forsøke å svinge innom en forretning og lytte før du handler. Selv har jeg Sennheiser HD600 (jeg ser du vurderer HD650), og for...
 12. Dumbo

  Nye hodetelefoner til jul?

  Beyerdynamic T90. Et kupp til prisen (ca. 3500 kr)
 13. Dumbo

  Høyttalere Trenger litt hjelp. Revel Salon2 eller ny Proac D-48R...

  Selv har jeg aldri angret på kjøpet av Salon 2. Imidlertid har jeg aldri hørt Proac, så sammenligning kan jeg ikke hjelpe til med.
 14. Dumbo

  Sony

  I helgen har jeg lyttet til mine surroundhøyttalere - Sony ss-na5es - i et stereooppsett. Og jeg må si disse relativt små høyttalerne virkelig imponerer. Bortsett fra fravær av dyp bass, er de helt topp på alle andre områder. Allikevel mistenker jeg at disse høyttalerne finnes i veldig få norske...
 15. Dumbo

  Forslag til ny/brukt forsterker

  Selv har jeg kombinasjonen Marantz hd-dac1 og Beyer T90. Kan virkelig anbefales! :)
Topp Bunn