Nylig innhold av DoB

 1. D

  Hvilke grunne 10" elementer til in-wall subwoofer

  God kveld. Jeg har et par Adyton iMagic 1.6. Har lyst til å bygge 2 in-wall subwoofere med 3-4 stk 10" på hver side. Jeg er mest glad i trykkammerløsninger. Dybde er en utfordring, men har i hvert fall funnet 2 kandidater. Noen kommentarer på disse? Eventuelt andre kandidater som ikke bygger...
 2. D

  Bil, båt og motorsykkel Bittelitt snø på østlandet og det er kaos, hvorfor?

  Er nok ikke dybden på snøen som gjør det, men at det ofte danner seg våt is under her i Oslo i hvert fall. Da blir det glatt🙂 Mye snø eller mange minus er ikke spesielt glatt i det hele tatt. Våt is med litt snø oppå er det.
 3. D

  Konserter - Livestreams

  Barberen i Sevilla gratis fra operaen nå🙂 https://www.operaen.no/forestillinger/barberen-i-sevilla/
 4. D

  Ønsker anbefaling GODE KJØP PÅ NETTET AKKURAT NÅ!

  Vågalt å legge ut en Wankman på torget Sluket😬
 5. D

  INFINITY`s venner

  Infinity Epsilon fungerer utmerket på kontoret mitt også gitt:)
 6. D

  Ønsker anbefaling GODE KJØP PÅ NETTET AKKURAT NÅ!

  Er jo relativt rimelige nye også får man si: https://www.aliexpress.com/i/32827429070.html
 7. D

  Ønsker anbefaling GODE KJØP PÅ NETTET AKKURAT NÅ!

  Ja prisen er nok noe stiv. Lå et par ute i evigheter for et par år siden og det til en helt annen pris som man ser. Dog med enklere finish.
 8. D

  Hjemme hos Fosse

  Gratulerer med flott bil! Med en god instruksjonsbok og noen å spørre om råd så klarer man de utroligste ting selv ganske så raskt. Veteranbil er en fin hobby med fint samhold der alle hjelper hverandre. I mine snart 9 år som Citroen DS eier og like lenge på diverse forum har jeg heller aldri...
 9. D

  Reparere spole høyttalerelement?

  Hei. Jeg har et par Infinity Epsilon på kontoret. De spiller veldig flott, men på det ene basselementet kan jeg høre en forsiktig skrapelyd fra det jeg innbiller meg er spolen. Ikke hørbart hvis man ikke hører nøye og tett, men siden det er servo på bassene på disse gjør dette at den oppfører...
 10. D

  Velodyne DD-serien: innvendig kobling

  Ja normalt, men ikke her. Flere som går om hverandre. Har sjekket bildene på google, men de fleste gjelder DD+ som kom etterpå. Bildene fra DD serien fra rundt 2010 er enten av forsterkere som er koblet av eller med veldig dårlig oppløsning.
 11. D

  Velodyne DD-serien: innvendig kobling

  Hei dere. Har en DD18 i deler som jeg gjerne skulle fikset opp. Forsterkermodulen er tatt ut. Noen som har et bilde av amp fra baksiden så man ser hvor alle multikontaktene sitter? Eller en tegning? Eller som husker godt og kan fortelle?
 12. D

  Ønsker anbefaling GODE KJØP PÅ NETTET AKKURAT NÅ!

  Som et samlerobjekt er de jo morsomme. Jeg hadde lillebroren Silver Signature 25 en stund når de var nye. De låt veldig pent, pyntelig og kjedelig. Ikke noe å trakte etter. Mulig SS 30 er bedre.
 13. D

  INFINITY`s venner

  Lekkert! Har et par Epsilon stående jeg også. Knallgode høyttalere selv i dag, men ble litt for mye greier(delefilter, 2 x store effektforsterker og 3 kabler til hver høyttaler) å ha stående i stua synes jeg så nå lever de avslappet pensjonistliv på på jobben. Kontorhøyttalere det står respekt av:)
 14. D

  Forsell Air Reference platespiller

  :) Ja får se hva jeg gjør med den. Har tilgang til både cnc-fres og andre flotte maskiner og lurte litt på å lage en godt støydempet boks i samme design som spilleren med integrerte tanker, pumpe og strømforsyning. Det blir nok et vinterprosjekt i tilfelle.
Topp Bunn