Nylig innhold av coolio

 1. coolio

  Minidsp SHD oppsett + kalibrering stavanger området

  SHD erstatter både pre og dac, så kilde -> SHD -> forsterker vil være beste signalvei.
 2. coolio

  Purifi, det mest interessante jeg har sett på lenge!?

  Gode komponenter isolert sett utgjør altså ikke automatisk en fantastisk høyttaler. Tryggest å bruke radiatorene, kanskje? Da begynner det å bli fryktelig dyrt med Purifi..
 3. coolio

  Høyttalere Kino høytalere til hi fi

  Bruker DIY variant av JBL studio/kinohøyttalere i stuen, funker fint. @ArneM har som regel massevis av slike komponenter til salgs på torget som enkelt kan settes sammen til fortreffelige høyttalere uten å koste en arm og en legg.
 4. coolio

  En 15" bassdriver blir til

  Takker for svært utfyllende svar, Snickers! Lærer stadig noe nytt når du på elegant vis svinger pennen! Mest spennende synes jeg det er å lese om konkrete subjektive erfaringer med spesifikke tekniske data, så dette med QMS og IMD vs THD er særs interessant.
 5. coolio

  En 15" bassdriver blir til

  https://audioxpress.com/news/scan-speak-announces-new-large-size-ellipticor-woofer-38we-8582t00 https://www.scan-speak.dk/datasheet/pdf/38we-8582t00.pdf Til 2-3 gangen av prisen på dine drivere bør disse gjøre noe som er helt spesielt. Men gjør de det? Fokus på lavere forvrengning av høyere...
 6. coolio

  Toskens Tukkel

  Om jeg har forstått det riktig, så handler det i korte trekk at det man opplever som rask bass egentlig handler om resonanser i rommet og ikke om bass-elementene i seg selv. Et 6" element og 15" element som spiller 50 hz (innenfor komfort-sonen) på samme spl plassert samme sted vil låte...
 7. coolio

  Toskens Tukkel

  Nei, gutten spøker.
 8. coolio

  Toskens Tukkel

  Fra revolver til spøk, jeg er spent på om du føler du hører noe forskjell i dypet og om det har sammenheng med "bedre" bass eller bare fordelene flere akustiske kilder bringer med seg... Når er du ferdig med prosjektet? Jeg dør av nysgjerrighet og hater å vente! :mad:
 9. coolio

  Toskens Tukkel

  Ja, hva i helvete skal du med 80 kvm med membran for å få ned forvrengning i dypbass når det eksisterende greiene uansett spiller på tomgang/ikke hørbar vreng? Må være en audiofil eller noe, du! :LOL:
 10. coolio

  8x12_TOM's anlegg

  Den så ut som et herlig eventyr for ømfintlige mannestumper! Gratulerer!
 11. coolio

  Toskens Tukkel

  Du har jo mer eller mindre uendelige muligheter til å underholde oss med alle former for bass-prinsipper fremover, så jeg forventer detaljerte rapporter om Geddes multisub (asymmetrisk) vs Harman/Welti multi-sub (symmetrisk) vs source-sink vs etc etc. Du kommer til å spare meg for masse arbeid...
 12. coolio

  Toskens Tukkel

  Haha, dæven tyte! Her skjer det ting som gjør en tafatt sjel svært misunnelig! Kjedelig å lese om helseproblemer, så god bedring der! Gratulerer med svært sexy'e brumlebøtter! 😃 Kan ikke tråkke feil med mer areal, tenker jeg. Skal du plassere disse helt inntil vegg?
 13. coolio

  Forsterkere Viftestøy? Crown XLS 2502

  Så lite skal til for at et skjørt hjerte kan sove godt i natt! Basser? Nye? Hva fanden, jeg må titte!
 14. coolio

  Forsterkere Viftestøy? Crown XLS 2502

  Ang støy og pro-amper; jeg har Crown cdi 4/1200 med et påstått 107 dB snr. Jeg hører greit den hvite støyen i diskanten fra sitteposisjonen ca 3,5 meter unna med ampen på laveste gain-innstilling som er 21 dB (tror jeg). Du hører den støyen greit selv om musikk spiller på lavt volum (60 dB)...
Topp Bunn