Nylig innhold av A11PRO

 1. A

  Roon (ROCK) på Intel NUC

  Nuclues har passivkjøling, så er du var for vifter eller må plassere Intel Nucen så du hører den kan det være noe å tenke på. Bruker du ikke mye DSP osv bråker ikke NUCen veldig mye.
 2. A

  Focal Hodetelefoner

  Takk for god informasjon Multirom. Har hatt Clear MG på radaren en stund og har observert det sirkuleres forskjellig (tydeligvis ukorrekt) informasjon om utgavene. Veldig greit med en klarhet på dette.
 3. A

  Focal Hodetelefoner

  Grattis! Noen spesiell grunn til å velge Pro utgaven utenom annet tilbehør og farge?
 4. A

  75" TV for film i akseptabel kvalitet under 20.000?

  Begikk omtrent samme feil selv i fjor. Kjøpte XH80 serien til Sony og var misfornøyd med bleed også. Er rommet for lyst for OLED fungerer Sonys 90 serie langt langt bedre med Full Aray bakbelysning. Sony er knallgode på bildebehandlig og farger rett ut av eksen. Er dog usikker på om du finner en...
 5. A

  Le Grande Focal -vennetråden for de som liker Focal, så klart..!

  Hvis ikke rommet er alt for stort er min mening Sopra. Sopra 3 hos Renaissance i Bergen er noe av det bedre jeg har hørt uansett prisklasse. I dag er det vel bare Duet som har Sopra og Utopia utstilt?
 6. A

  MQA - The awakening

  Blir artig å lese denne tråden om noen år. Status på «Hi-fi» streaming pr i dag er vel slik. Qobuz - FLAC Spotify- Hi-Fi - 1411kb/s WAV i følge beta brukere Apple - ALAC (FLAC Tilsvarende) Deezer Hi-Fi - FLAC Youtube Music - 256 Kb/s AAC Tidal - FLAC/ MQA Det jeg finner intressant er at Tidal...
 7. A

  Sevalds rosablogg i en mørk hule.

  Den MÅ veggmonteres til en rigid vegg. Blåser du på den hopper den ut av sporet.
 8. A

  Naim

  Banansert og RCA Pre out på denne ser jeg. Dette hadde jeg ikke forventet fra Naim. Åpner plutslig opp for mange muligheter for å få en god streamer og forhåpenligvis pre amp inn i flere systemer. Appen/ streamerne til Naim opplever jeg som klasseledende, så dette var gode nyheter :)
 9. A

  Roon - årets høydepunkt innen hifi?

  Blir neppe det enkleste. Spotify er vel på Connect kjøret sitt og usikker på hvordan det vil kunne brukes i Roon? Leser på andre forum at Spotify samarbeider dårlig med 3 part løsninger.
 10. A

  Diverse Bilstereo priser

  Focal har alltid vært helt i toppsjiktet i bil etter min mening. Har Harman i bilen nå og det er ikke mye å skyte av.
 11. A

  Mu-so 2nd Gen Wood edition – kjent Naimteknologi får ny drakt

  Mulig du tenkte på Muso Qb? Jeg betalte 13k for min Muso rundt 2015. "Vanlig" MK2 koster ca 17 nå? Kunne tenkt meg den nye pga Roon Ready.
 12. A

  Nyhet - Focal Clear MG - Nå på lager!

  Få krysse fingrene på en Elear erstatning snart. Fornøyd med mine 3 år gamle Elear, men må innrømme at disse nye ser fantastisk flotte ut.
 13. A

  Rotel Michi nå i demo hos Mala Audio!

  Han sliter sikkert ikke. Mala har masse gromt, men Rotel leveres nok fra Neby, som er importør.
 14. A

  Sevalds rosablogg i en mørk hule.

  Det gamle rommet til Duet hadde sine utfordringer husker jeg. Ble litt betongbunker med større anlegg minnes jeg. Kan fort tenke meg at et så «voksent» anlegg kan ha overspilt det rommet.
Topp Bunn