Calexico på kvarteret, Bergen

Townes

Æresmedlem
Ble medlem
03.04.2009
Innlegg
15.639
Antall liker
10.642
Sted
www.skranglefantene.com
Torget vurderinger
1
Da har jeg nettopp bivånet dette eminente orkesteret for tredje gang (førse gang var det foran rundt 20-30 mennesker på garage (1998?)), og atter en gang viste Burns & co hvilket fantastisk band de er. Sinnsjukt bra, rett og slett. Sjå dei om du kan. Vakkert herfra til evigheten, og med en lydmann som faktisk visste ka han holdt på med. Sjeldenhet!

Vidunderlig konsert, intet mindre :) :) :) :) :)
 

BurntIsland

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.02.2006
Innlegg
8.353
Antall liker
10.981
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
2
godt nytt med tanke på at jeg har billett til Byscenen i Trondheim i morgen kveld.
 

BurntIsland

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.02.2006
Innlegg
8.353
Antall liker
10.981
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
2
så har jeg vært på byscenen i Trondheim for første gang (ikke mye som er endret siden det het arbeiderforeningen...) mange godt voksne rockere med sølvstenk i håret, og ikke mange under 25. bandet har ett eller annet forhold til Trondheim som de snakket om mellom låtene, og er bl.a faddere til en båt som heter Calexico. De gjentok svært mange ganger at de likte seg her og flørtet værre enn en "norgesvenn" med det lokalpatriotiske og lydhøre publikummet. i allefall vokalisten hadde vært i Credo-Tors varetekt tidligere på kvelden og blitt dinert og fylt av gode viner. ikke mye smerte, frustrasjon eller motstand å se på scenen, et band som var mette og glade. (det samme var sikkert publikum, i alle fall jeg)
Lydmannen hadde ikke full kontroll men det var ikke så verst. Jeg koste meg og det gjorde bandet også, spilte stort sett låter som jeg ville høre, settlista kunne vært skrevet av meg. :) mye små morsomheter og bandet snek inn låter av blant annet beatles, joy division og manu chao inne i sitt eget materiale. Ikke en like stor konsertopplevelse som når jeg ved et tilfelle fikk de med meg i Sevilla i april 2004, men en fin-fin kveld
 
Topp Bunn