generelle tanker om drift av forum

-morten-

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
13.01.2005
Innlegg
384
Antall liker
7
hei,

jeg begynner å trekke litt på årene, og siden jeg har ganske sprikende hobbier, vært innom endel nettbaserte forum igjennom årene.

3 av de forumene jeg har vært jevnlig innom har lagt ned årene. det har ofte begynt litt sånn som det her:

litt småkrangling, noen har blitt utestengt, noen som ikke har noen som helst formening om hva som har skjedd har mønstret et forsvar for den utestengte personen, og ting har eskalert til eier av forumet har fått nok av gratis arbeid og lagt ned forumet.

ved en tilfeldigfeldighet traff jeg en av eierene av et av forumene som ble nedlagt, og han viste meg noen av de meilene som har blitt sendt han før han besluttet å legge ned forumet. det var ganske kraftige saker; dødstrusler mot han som person, trusler mot kone og barn, alle godt i overkant av hva man bør aksepterere.

jeg tror vi alle må tenke på at:

veldig mange føler at internett gir dem en sikkerhet/beskyttelse til å si hva som helst uten å kommer i ansvar.

det er svært lite av slik informasjon som kommer ut til brukerene av forum, og de fleste har derfor ikke har noe som helst grunnlag for å mene noe som helst.

det er riktig av eierene av forumet å ikke spre slik info videre av hensyn til at folk ofte har godt av å beskyttes mot selv.

de som er uenig i hvordan et forum driftes kan tilby å hjelpe til, det er mest sannsynlig et kjempestort behov for folk som vil bruke mesteparten av fritiden sin på å få kjeft av folk som er uenig.


det her er mine personlige tanker om andre fora, men som muligens kan overføres til dette nettstedet.

dersom noen har behov for å angripe meg som person, så er det fritt frem.

dersom noen har vettuge synspunkter så ta tar jeg gjerne en tilbakemeldig på det også.

mvh

-morten-

somerlitttleiavfolksombareklagerutenåtansvarogsomavenellerannegrunnerrelativedruogtydleligvislittliteågjøre
 
Topp Bunn