Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jan 2010
  Innlegg
  2,270
  Tagget i
  0 Innlegg

  Furutech oppgradering?

  Hei

  Har furutech strømkabler i mitt anlegg, i dac og forsterker, jeg har de rimeligste kontaktene og kablene furutech, disse var fin oppgradering i forhold til supra lorad 2.5, dypere bass og mye mye mer dynamikk, men noe jeg opplevde var at bassen ikke er like stram lengreog etter at jeg har gjort diverse oppgraderinger/tweaks i anlegget som førte til at bassen ble enda dypere, så begynner den manglende stramheten i bassen å bli et problem rett og slett.

  Så det jeg lurer på er, blir bassen strammere om jeg går opp i pris på kabler og kontakter fra furutech? Husker ikke hva de jeg har nå heter men det er ren kobber i både kontakter og ledninger.
  Sennheiser HD 600
  Teddy Pardo HPN
  Teddy Pardo TeddyDAC-VC
  PurePower+ 2000

 2. #2
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  17,815
  Tagget i
  2 Innlegg
  Du har mye mer å hente på HT plassering, rørbytter etc.. Evt. noen andre akustiske tiltak.
  Og også sjekke de rørene du har at de ikke begynner å bli slitt. Måle at alle spenninger er som de skal i komponentene dine.
  Men selvsagt kan du rense alle kontakter/overflater etc. for å se om du føler at et hjelper? "Tighte" høyttalerelementer, sikre godt fundament osv.
  Husk at det ikke er så veldig lenge siden AN ikke anbefalte dyre strømkabler da det ga liten til ingen gevinst Så fant de ut at det var gode penger i det og startet produksjon selv.

  Om du likevel føler at det er på strømkabelsiden det kniper så kan du sikkert låne noe forskjellige fra venner og bekjente og teste? Evt. gå tilbake til Supraene dine og se om den samme opplevelsen du hadde tidligere står seg.
  Siste redigert av bambadoo; 09.08.2014 kl. 09:21.

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jan 2010
  Innlegg
  2,270
  Tagget i
  0 Innlegg
  Vel Audio Note mener også at datamaskiner ikke kan fungere til musikkavspilling, så jeg sliter litt med å ta alt de sier seriøst, har hørt før at de mener dyre nettkabler bare er tull, men min erfaring er at med lakriskabler er lyden tilsløret at det er ikke noe jeg kan leve med.

  Skal se nærmere på de andre forslagene dine.
  Sennheiser HD 600
  Teddy Pardo HPN
  Teddy Pardo TeddyDAC-VC
  PurePower+ 2000

 4. #4
  nysjerrigper
  Guest
  ville byttet ut høyttaler lenge før kabler, forsterker eller annet. hadde de silver iris selv og makan til mislykket konstruksjon har jeg aldri vært borti, om jeg skal vær helt ærlig.

 5. #5
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jan 2010
  Innlegg
  2,270
  Tagget i
  0 Innlegg
  Vel nå er det nettstøy skaper problemet opplever jeg ettersom når de ikke jobber på verkstedet ved siden av så er ikke bassen noe problem. Problemet oppstod da jeg fikk ekstern usb strømforsyning til usb-spdif converteren, så skal heller se etter en strømforsyning som er mer motstanddyktig mot nettstøy.
  Sennheiser HD 600
  Teddy Pardo HPN
  Teddy Pardo TeddyDAC-VC
  PurePower+ 2000

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed