Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Oct 2008
  Innlegg
  724
  Tagget i
  0 Innlegg

  RCA plugger i sølv.

  Er det RCA plugger i rent sølv som er det beste å bruke til signalkabler -digitalkabler eller finnes det bedre plugger. Ønsker anbefalinger på rca plugger med skrutilkoblinger . Erling.

 2. #2
  Overivrig entusiast LESSisdox@'s Avatar
  Ble medlem
  Oct 2006
  Sted
  Åkrehamn,karmøy
  Innlegg
  636
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hei her er det noen varianter ,,,cardas er ett godt merke ,når det gjelder sølv/copper er det vel lydsignaturen som er forskjellen ,,ka som leder best ?
  om den ene eller andre leder best så for meg er det totallyden ka pluggene gjør sølv/kopper.
  sølv noe renere /tynnere i lyden når det gjelder RCA /coax kabler . kopper er det noe mere liv i lyden på godt og vondt.det er vel sammspillet av det som er der fra før og det som tilføres om en liker det . men det er vel ikke den store forandringen når det kansje bare er rca pluggene som byttes.
  God jakt
  Mvh Roy
  Cardas Parts
  DOXA-012, 07MK2/NLE. 70Sig 2Stk,70B 1Stk,70B Mk2 2stk,Ht Doxa- Signature8-1,Dali Riaa,Kenwood-KD500-SME309,TEAC VRDS10SE-DPAdac,Pioneer Tuner F93, Isoda,Flatline,Statment.Head-fi,Nr1 AKG500+Ming da MC66-AE valveEARPHONEamp+HOLFI Xandra Batteri-CD,Nr2STAX SR30pro-SRD4+IntTubeamp Mingda mc-84-A2x12W +TubeBuffer+MicromegaStage3,Django+ Kenwood L-1000M,GTA 40 SE-oppgradert,jm-lab-927-SE+++

 3. #3
  Hifi Freak KrazyIvan#'s Avatar
  Ble medlem
  Dec 2013
  Sted
  porsgrunn
  Innlegg
  1,227
  Tagget i
  0 Innlegg
  det med å finne kabler plugger som gir hørbare forskjeller kan bli en evig reise hehe :P kjenner selv at jeg er litt på leit etter noe jeg føler og hører funker når det kommer til rca kabler, det må jo være noen kabler man merker noe forskjell på etter det jeg har lest meg frem til skal ihvertfall signalene komme bitte litt kjappere frem med sølv enn med kobber og ikke gå glipp av så mye informasjon men hvor mye er ikke godt å si prøvde noen sølv kabler med rhodium-carbon plugger til kr 1200 i mitt oppsett med en roksan caspian forsterker mot noen helt vanlige rca fra claus olhson til ca 70kr og hørte ikke forskjell på de to koblet til når jeg bare byttet utgang med fjernkontrollen , mulig den var feilkonstruert den sølvkabelen var ikke noe spessielt merke , men var brukt gode rå materialer så stusser litt på hva som er gjort galt :P for sølv skal jo låte litt klarere enn kobber sier de hehe
  ivan.

 4. #4
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Nov 2004
  Innlegg
  1,490
  Tagget i
  0 Innlegg
  Så vidt jeg vet finnes det ingen plugger med skrutilkoblinger av begge lederene i rent sølv.
  (Hvis du mener selve strammingen av pluggen mot chassiskontakten, er den eneste jeg kommer på WBT Nextgen som jeg bruker på Coanda. Alle andre er forsølvet kobber eller messing.)

  På digitalkabler merker du neppe forskjell på om RCA-pluggen er i rent sølv eller f.eks. forgyldt kobber. RCA-pluggen er uansett ikke godt egnet for digital bruk.
  Produsent av Whistler Audio kabler!

 5. #5
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  17,816
  Tagget i
  2 Innlegg
  Denne tråden er flyttet til kabelhjørnet.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed