Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2011
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  Trenger ny strømkabel: LMC Fat, Xindac, Bada eller andre??

  eg trenger også ny strømkabel til min Music Angel KT88. Har lest litt om LMC, men også om Xindac og Bada. Jeg ønsker et løft ift Supra Lorad 2.5, men ikke til mer enn rundt 1000-lappen.

  Har skrevet litt med han på Lydhuset.no. Han skrev at LMC Fat passet best til store strømkrevende forsterkere fra Krell, Mark Levinson etc. Den vanlige litt tynnere LMC passet bedre til andre forsterkere. Kontaktene her skulle ha Furutech i begge ender. Pris ca 1200 kr pluss frakt. http://www.mamut.net/lydhuset_no/subdet2.htm

  Så har jeg kikket på Xindac sine kabler. Både Xindac PC-02 (kr.700) og Xindac FP-1 (kr. 1100). 700 kroner er bra pris, men er FP-1 mye bedre, tro.http://www.audiofoni.no/index.php?op...om_virtuemart& amp;page=shop.browse&category_id=20&Itemid=9

  Og så kabler fra Bada. Var egentlig en tilfeldighet at disse dukket opp, og de er kinesiske. Selges av Hifi-butikken.http://www.hifi-butikken.no/produkter/tilbehor -annet/kabler/stromkabler/ De selger to typer. En til ca 700 kr og den dyreste til 1200 kr.

  Jeg har god bass i mine Dali Ikon 6mk2 og fantastisk oppløsning og dybde fra Cambridge Azur 651C. Jeg trenger ikke en strømkabel som gir slankere bass eller mer aggresivitet i toppen. Ønsker en best mulig strømkabel, og håper noen har gode forslag.

 2. #2
  Hifi Freak ou812rh's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,539
  Tagget i
  1 Innlegg

  Trenger ny strømkabel: LMC Fat, Xindac, Bada eller andre??

  Innenfor ditt budsjett (ikke negativt ment) så er det ikke sikkert du finner så mange ferdigkabler som er så mye bedre en Supra Lorad. De LMC kablene med Furutech støpslene er kanskje et godt alternativ. Gode støpsler er ikke å kimse av. Ville evt. tenkt litt på å skru sammen egne eller følge med på bruktbørsen.

  OU812
  Densen DenDac 50/B-330+, Musical Innovation MI 14SE, Michell GyroDec, SME 309, Lyra Kleos, Bluesound Vault 2, Piega Coax 511, Isotek EVO3 Sigmas, Whistler Coanda, Audience AU24 SE, Nordost, Oyaide, Audioquest, Vibrapods, HiFi Tuning...

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2011
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  Trenger ny strømkabel: LMC Fat, Xindac, Bada eller andre??

  Aktivt forum...93 leste og 1 svar

 4. #4
  Æresmedlem HCS's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2007
  Sted
  Nesten Gjøvik..
  Innlegg
  19,563
  Tagget i
  17 Innlegg

  Trenger ny strømkabel: LMC Fat, Xindac, Bada eller andre??

  Søker du litt på forumet finner du ut at strømkabler , typer osv, har vært diskutert et par ganger før...
  “Music expresses that which cannot be put into words and that which cannot remain silent”

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed