Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast xtz 69's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2011
  Innlegg
  514
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Dream Screen audio kabler

  Hei er det noen som erfaring med disse rimelige kablene, kan de være noe bra, eller er det bare jalla, ja de er billige... 399,- + frakt
  For Those About to Rock (We Salute You)


 2. #2
  Overivrig entusiast xtz 69's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2011
  Innlegg
  514
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Dream Screen audio kabler

  Ok, er det ingen som har erfaring med disse... Har hatt de en stund nå, og har faktisk testet dem opp mot andre kabler en stund, Tro det eller ei jeg mener dette er meget gode kabler. Polkagris fra forumet her, sa til meg at kabler ikke ville ha noe særlig å si for lydbildet, og jeg er helt enig! jeg har prøvd dem opp mot et par audio quest kabler med aktiv skjerming, og et par tara labs.... Kan ikke si at jeg kunne merke nevneverdig forskjell. men når det er sagt, så slippper dem lyden gjennom uten farging osv. så hvis de andre nevnte kablene er gode, ja! så er jaggu disse også det!!! ellers så kan jeg si at jeg anskaffet meg høyttaler kabler fra Black Magic ( the giant ) og her merket jeg vesentlig forskjell fra mine tidligere kabler fra Samvirkelaget.. (de tykke) Rimelige kabler fra van den hul og eagle osv. her var det klasseforskjell. så jag vil tro at høyttalerkabler har mye mer å si enn signalkabler.
  Noen som har liknende erfaringer, eller tar jeg helt feil her?
  For Those About to Rock (We Salute You)


Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed