Resultater 1 til 4 av 4

Tråd: Audioquest

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Milenko's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2003
  Sted
  Steinkjer
  Innlegg
  5,559
  Tagget i
  0 Innlegg

  Audioquest

  Bare lurte på om noen her på forumet har erfaringer med Audioquest sine kabler, tenkte da først og fremst på de litt rimeligere modellene som Slate høytaler kabler og King Cobra signal kabel, så at det var mange fornøyde eiere på hembio.com (el. no sånt).

 2. #2
  om.s
  Guest

  Re: Audioquest

  Bare lurte på om noen her på forumet har erfaringer med Audioquest sine kabler, tenkte da først og fremst på de litt rimeligere modellene som Slate høytaler kabler og King Cobra signal kabel, så at det var mange fornøyde eiere på hembio.com *(el. no sånt).
  Søk deres forrige serie, emerald, lapis, diamond v/III, der kan det muligens finnes forrige topper for bunn pris....om vi snakker signalkabel :-/

  mvh

 3. #3
  MPT
  Guest

  Re: Audioquest

  Har hatt Audioquest Crystal tror jeg de heter, hadde disse for mange år siden. Det var gode kabler den gang. Kanskje de ikke er til salgs i butikken nå, er usikker.

 4. #4
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Aug 2005
  Innlegg
  4,656
  Tagget i
  5 Innlegg

  Re: Audioquest

  Generelt sett så tror jeg man får minst like bra lyd for mye mindre penger hvis man kjøper kabler fra Belden og andre bredt anlagte kabelprodusenter så lenge man befinner seg i et rimelig prisleie - dvs kabler som koster opptil noen en tusenlapp eller to - eller fire - i hifi sjappa. De beste kablene fra Belden er robuste konstruksjoner, de er kanonbra på spec, de er lagd av hifi-korrekte materialene og de fungerer bra i mitt oppsett. De er kanskje ikke laget med den samme "hifi-kjærlighet" som noen vil ønske, men de fungerer bra. Jeg ser dog ikke bort fra at skikkelig dyre hifi-kabler er vesentlig bedre, men er man i et nøkternt prisleie så får man minst for kabel-pengene i hifi-butikken.
  Jeg står bak Juice Hifi og Audiolense

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed