Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak BigSwifty's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2004
  Innlegg
  3,002
  Tagget i
  2 Innlegg
  Torget
  2

  Rekkefølge for kabler - best først eller sist?

  Byttet inn mine Synergistic-kabler med nye fra apex-serien og hadde en interessant mail-veksling med dem (i usa) i den forbindelse.

  Kjøpte den beste interconnecten (apex balansert) mellom cd og pre, og var klar for å kjøre samme mellom pre og power. Men synergistic anbefalte å gå et hakk ned (til precision reference) fordi denne kombinasjonen låt best (også den de bruker i sitt eget demo oppsett). Forfriskende å støte på noen i denne bransjen som faktisk anbefaler deg å bruke mindre penger på produktene deres.

  Men så heter de jo synergistic, så det er vel ikke helt tilfeldig!

  I tillegg til dette har jeg eksperimentert litt med ht kabler og funnet at forskjellene her er mye mindre enn ved signalkabler.

  Flere som har erfaringer med dette? Er det slik at jo nærmere kilden du kommer, jo mer har kablene å si?
  Her skjer det ting!

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Mar 2005
  Innlegg
  2,805
  Tagget i
  0 Innlegg

  Rekkefølge for kabler - best først eller sist?

  Dette var utrolig flott gjort av SR.!
  Men de er ikke alene om å komme med gode og rimeligere løsninger, hobbyen våres består ikke bare av sleipe selgere som skal tjene mest mulig penger, som noen helt klart tror..

  Veldig fint at du deler erfaringene dine med oss, dette er absolutt matnyttig for oss som hører forskjell på kabler og smaker forskjeller på mat

  Et forsøk på å sette den dårligste signal kabelen mellom CD og pre ga et elendig resultat hos meg, det ble så tamt, platt å kjedelig at jeg heller kunne tørket støv eller gjort noe annet fornuftig :P
  Så beste kabel først i næringskjeden, alltid.!
  Noen ganger har dette noe med matching å gjøre også, derfor heller jeg til å kjøre samme fabrikat, eller aller helst samme serie signalkabler hele veien..

  Siden det har blitt en del påstander fra mange hold om at de ikke hører forskjell på kabler, så har jeg brukt litt tid og energi på å teste det jeg selv har, og en del som jeg har lånt av venner..
  Vil nesten si at jo bedre HT kabel du har, jo mindre rolle har signal kabelen..
  Har du en "dårlig" HT kabel så hører jeg større forskjeller på signal kabler i mitt oppsett..
  Akkurat dette overrasket meg en god del, jeg ville faktisk trodd at jo bedre HT kabel du bruker, jo mer har signal kabel å si, men det er faktisk ikke tilfelle her hos meg, noen andre som har denne erfaringen.?
  Muligheten er til stede for at de HT kablene jeg har prøvd, er en skikkelig mismatch og at det er grunnen, derfor håper jeg noen deler sine erfaringer med oss andre..
  www.rotekroken.com/roghb.html -Oslo &amp; Omegn Rør &amp; Hornlaug<br />www.rotekroken.com/rotekroken.htm -Mitt anlegg<br /><br />Share your knowlege - It is a way to achieve immortality.!

 3. #3
  Hifi Freak Holmium's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  3,115
  Tagget i
  0 Innlegg

  Rekkefølge for kabler - best først eller sist?

  Jeg har ikke prøvd alt mellom himmel og jord, men noe har jeg prøvd. Personlig synes jeg det er letter å skille mellom høyttalerkabler enn signalkabler. Litt motsatt av hva de fleste andre gjør.

 4. #4
  Hifi Freak el_mariachi's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  5,481
  Tagget i
  0 Innlegg

  Rekkefølge for kabler - best først eller sist?

  Jeg er ikke noen kabelmann men etter "drit inn > drit ut prinsippet" ville jeg ha kostet på kabler nærmest kilden.
  Former hellraiser & messageboard pyromaniac.............................

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed