Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-interessert horn_fantast's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2004
  Innlegg
  88
  Tagget i
  0 Innlegg

  Noen som kjenner til denne kabelen

  Det er en Mit mi350 cvt reference proline 2 meter xlr.
  Det er totalt 4 bokser på denne.
  Hvist det er noen som kjenner til denne hvordan låter den.

 2. #2
  Hifi Freak SAL's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2006
  Innlegg
  2,463
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  2

  Re: Noen som kjenner til denne kabelen

  Hadde en MIT Oracle(minnes det sto 350 på den, kun en boks pr.) den låt bra men ble byttet ut etter hvert. Fant noe som passet ennå bedre. Tar noen dager før den spiller bra, gi den tid!
  APL DTR-Master
  APL DSD-Master
  APL HAS-Master.
  APL Gravitas NB-Master
  APL cables.

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Dec 2006
  Sted
  STORD
  Innlegg
  386
  Tagget i
  0 Innlegg

  Noen som kjenner til denne kabelen

  Tror du vil like den kabelen, jeg hadde ca. makan til denne med RCA-plugger. Den gir deg litt varme i lyden, stor dybde, litt fet mellombass og har en tendens til å få foten til å svinge i takt med musikken, mye macro-dynamikk altså. Den tar også bort mye harskhet som de fleste forsterere gir, hvertfall transistorutstyr. Lyden føles likevel ikke filtrert. Kabelen filtrerer på ett par Megahertz, og da vil høyfrekvent støy som kom kommer inn i de fleste kabler bli filtrert bort. Disse frekvensene ville ellers stresset forsterkerutstyret og gitt dårligere lyd. Forsterkeren skal bare jobbe med lyd, ikke støy, det er en av filosofiene til MIT. Min erfaring er at det er svært vanskelig i få god lyd av ufiltrerte kabler. Det har en tendens til å låte hardt da. Nå har jeg gått over til MIT sin Oracle serie på høyttalerkablene. Jeg ble ikke skuffet over det. Disse kablene koster ca. 50.000 kroner. Det var en stor oppgradering i forhold til Shotgun-serien som jeg hadde. Fikk faktisk litt hakeslepp av det, var mer lydforbedring enn det jeg var innstilt på at det skulle bli.
  McIntosh MC1,25 kW effektblokker—Consen Design Pre—Von Schweikert UniField 3—Wadia 322 DAC—Audio Note CDT THREE Transport—Velodyne SPL-R serien sub—Isotek Sigmas—MIT Oracle V.2 (Biwiring) høyttalerkabel—Nordost Valhalla RCA, 3 stk.—Furutech 230V nettkabel FP-314Ag med FI-50 R og FI-E50 R plugger. Bruker dem på MC1,25

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed