Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast 32bit's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2003
  Innlegg
  1,159
  Tagget i
  1 Innlegg

  Romjuls Hi-End tur hos X3, Vivid Audio Giya G2 på menyen!

  Etter at X3 hadde gitt meg nyss i at nye høyttalere var på vei, har jeg gledet meg til å få komme og høre. Og de nye høyttalerne var jo intet mindre en Vivid Audio Giya G2. Har en del lytteerfaring fra hans forrige høyttalere, Marten Bird. Så dette kan bli spennende.

  Oppsettet forøvrig består av Plinius SA reference, MBL dac og drev, Mark levinson pre-amp, Nordost Valhalla og Zensati kabling

  Litt usikker på hva jeg synes om utseendet på G2, men kun sett de på bilder, så når jeg ankommer stua så står det to nydelige skulpturer der. De er mye penere i virkeligheten enn på bilder. Lakkeringsjobben er meget godt utført. Og det er befriende herlig å se en høyttaler som ikke har en standard rektangulær kasseform.

  Så til lyden, Birdene var jo gode høyttalere så ikke bare bare og overgå de. Men etter en tre timer lytting har jeg gjort meg opp ei mening. Oppe i disse prisklassene er det ikke snakk om vanvittige forbedringer, men en god del punkter synes jeg G2 var en god del bedre enn Birdene,som hadde en tendes til enkelte ganger å bli en anelse skarp på noen innspilinger og kanskje over the top oppløst. Mens der igjen er G2 utrolig homogen og naturlig ikke en eneste gang i løpet av de tre timene jeg hørte musikk følte jeg at lyden ble "digital" og fikk "ringing/forvrngning" i diskant eller mellomtone i presensområdet. Det er vel noe jeg har til gode å oppleve på noen anlegg som spiller så oppløst og naturlig. Bassen liker jeg også noe bedre enn Bird, her er det mere slam og futt og fart.
  Så konklusjonen må bli at dette er høyttalere med utrolig liten egenlyd og forvrenging samt et vakkert skulpturtelt utseende.

  Er det noe jeg kunne tenkt meg annerledes? Dette blir jo smak og behag. Men følte kanskje på enkelte innspillinger at de ble holdt litt igjen på lyden. Dette er vel lydsignatur i MBL Dacen og dette opplevdes akkurat likt på Birdene. X3 selv sier at han liker det sånn.
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder   
  Auralic Aries- Hegel HD 32- Zensati 3- Plinius Kaitaki- Zensati 3- Plinius SA-Reference- Zensati 3- Magico S3- Zensati Authentica Strømkabling

 2. #2
  Hifi-entusiast X3's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2004
  Innlegg
  468
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takker for en trivelig kveld
  Gleder meg til jeg får spilt en 2-300 timer på dem,
  om det skjer enda mere lydmessig.
  Har også pratet med naboen ang dunkingen i taket når jeg spiller musikk, det var visst sønnen i huset.
  Så moren skulle ta en prat med han
  Så da er det vell bare å spille i vei
  Vivid audio G2, Devialet 1000pro (master), Soundstring høyttaler kabler, Synergistic Research CTS og Ps-audio statement nett kabler.

 3. #3
  Overivrig entusiast 32bit's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2003
  Innlegg
  1,159
  Tagget i
  1 Innlegg
  Bare hyggelig, en fryd å høre musikk hos deg nå, skulle gjerne hatt den lydgjengivelsen der i stua mi

  Satser på at Emotikon tar noen bedre bilder enn meg, han er blitt skikkelig flink til å ta bilder.
  Auralic Aries- Hegel HD 32- Zensati 3- Plinius Kaitaki- Zensati 3- Plinius SA-Reference- Zensati 3- Magico S3- Zensati Authentica Strømkabling

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed