Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast liern's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2003
  Innlegg
  252
  Tagget i
  0 Innlegg

  AKG K 551 vs. Beyerdynamic DT770 pro

  Noen synspunkter på AKG K 551 vs. Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm? Prismessig er de ganske like. Klangmessige likheter og forskjeller? Hvilken er "best"? Skal brukes mot en Nuforce Icon iDo på kontoret, så det er viktig at de er godt lukket.
  Sonos med Cullen Circuits oppgradering<br />Ingen platespiller for øyeblikket<br />Burmester 099<br />Burmester 956 MKII<br />Burmester B 50<br />Nordost kabler

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Mar 2007
  Innlegg
  499
  Tagget i
  0 Innlegg
  Begge er "best". Kommer an på lydsignatur du liker og om de passer ditt hode. DT770Pro synes jeg er en av markedets mest komfortable lukkede hodetelefoner. K551 fikk jeg ikke til å passe i det hele tatt, med uggen bass som resultat; har mao. for "smal" skalle til K551
  DT770Pro har mer bass (spesielt 80 ohm versjonen) og en mer "pågående" diskant enn K551. Jeg mener DT770Pro isolerer bedre enn K551 (både ut og inn av klokken).
  Chord Mojo. Grace Design/MD m9XX. JDS EL DAC/Atom.
  Etymotic ER4XR. UE TripleFi 10. Campfire Andromeda.
  AKG K501. BD DT 770/880. Denon AH-D2k. Fostex T50RP-2/TH-X00. MD-Focal Elex. Sennheiser HD 650.

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  Dec 2013
  Innlegg
  19
  Tagget i
  0 Innlegg
  Noe jeg har satt pris på med mine DT770 er at de tåler ganske mange fall i gulvet. Mine har holdt i rundt 8 år nå og viser fortsatt ingen tegn til å gi seg. Velurputene har riktignok blitt litt slappe. Aldri fått klager eller hørt lekkasjer for andre med DT770, så med mindre du spiller veldig høyt er dempingen god nok for landskap.

 4. #4
  Tittentei
  Guest
  Har DT770 32 ohm, og de har nok ikke like mye bass som 80-omsversjonen, til gjengjeld har de veldig klar og fin lyd, men kan bli litt pågående i øvre mellomtone. Tror dette er typisk for Beyerdynamic, det var i alle fall slik med flaggskipet deres, Beyerdynamic T1 også.

  Har klaget litt over DT770 32 ohm før, og det fordi jeg forventet en basshead-hodetelefon, men fikk noe ganske annet. Om man EQ'er bunnen bittelitt i dem, så blir det dog noe helt annet. Bassen i dem er der, og den går både dypt og er ganske detaljert, men ikke hevet - i alle fall ikke i 32-omsversjonen som sagt.

  Har hatt parret i 2-3 år, og det har sett bedre dager, for dette er "jeg driter i dere hodetelefonene" mine, og har derfor brukt dem under harde forhold, sånn som når jeg ligger og endt opp med å sovne med dem på, hehe. Det fine er at de lett lar seg demontere, rengjøres og deler kan byttes, slik som velourputene, foamen foran driveren, hodebåndpaddingen osv. De er også ganske komfortable å ha på, men en anelse grunne, så hvis ørene dine bygger litt ut fra knollen, så kan du forvente at deler av øret ditt vil være innat skumgummimaterialet som beskytter driveren.

 5. #5
  Tittentei
  Guest
  Dette med manglende bass i 32-omsversjonen kan ha følgende grunn:

  Øret er generelt mindre sensitivt for lave frekvenser enn de som ligger cirkus i området 2-7kHz (siden det er der menneskestemmer holder til, og vissnok er hørselen vår fra et evolusjonistisk perspektiv tweaket mot dette området). Hvis man er sensitiv for sibilans, som ofte ligger rundt 2-7kHz [ikke siter meg på dette intervallet, men det er i området], så bør man være klar over at DT770 32-ohm har en heving her.

  Personlig er jeg sensitiv mot sibilans i dette området, så det er ubehagelig å lytte til dem høyt nok til at bassen kommer til rette. Men fremfor å heve bassen, så kan man også dempe diskanten i dette området, men det beste er en bassheving, siden man da kan spille lavt, og fortsatt få greit med bass.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed