Samme utrustning som før?

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • U

    utgatt60135

    Gjest
    Mine Beyerdynamic T70p, Etymotic hf5 og iPod har gått tapt og må erstattes. Jeg ble knall fornøyd med T70p, så spørsmålet er om det er noen som kan true dem i den prisklassen? Det viktigste for meg er engasjement, åpenthet og detaljrikdom. Ikke for mørke og dølle, men selvsagt behagelige å lytte med. Må være lukket og passe iPod som er min primærkilde til hodetelefoner. Kunne vært interessant å prøve de nye Focalene, men de er jo mye rimeligere.

    Har ikke ordentlig hodetelefonutgang fra anlegget enda og vet ikke helt om det er noe jeg skal prioritere noe særlig. Har nok mest bruk for utgang ved Mac´en. Har også vurdert Fiio E17, men vet ikke hvor mye den kan forbedre lyden fra iPod. Tenkte den også kunne brukes ut fra Mac´en.

    Bedre øreplugger må jeg også ha, men satser mest på hodetelefonene. Har også vært fornøyd med Etymotic til tross for noen tekniske problemer (ikke flink nok til å passe på filtrene). Er åpen for andre valg her. Klipsch? Ikke over 2k.
     

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    Et innledende forsøk

    Foreløbig har visst ingen av en eller annen grunn forbarmet seg over deg. Jeg gjør et innledende forsøk.

    [...]
    Jeg ble knall fornøyd med T70p, så spørsmålet er om det er noen som kan true dem i den prisklassen? Det viktigste for meg er engasjement, åpenthet og detaljrikdom. Ikke for mørke og dølle, men selvsagt behagelige å lytte med. Må være lukket og passe iPod som er min primærkilde til hodetelefoner.
    Hvis du er knallfornøyd med beyerdynamic T 70 p til din bruk og din musikk, er det vel egentlig ikke noen stor grunn til å velge noe annet, og kanskje endog risikere å bomme(?) beyerdynamic T 70 p har du vel levd med såpass lenge at du vet at den er bra for deg(?)

    AKG K 550 har fått mye ros. Dog er det en viss treghet i de bevegelige delene som kan gå utover forsegling mellom puter og hode, kanskje særlig hvis man er i bevegelse. Jeg vet ikke hvordan den fungerer med Apple iPod, og heller ikke hvordan den er i forhold til beyerdynamic T 70 p

    Jeg liker Bose QuietComfort 15 som jeg kjøpte for og særlig bruker sammen med Apple iPod classic på lange togreiser. Støykanselleringen senker støygulvet betraktelig, hvilket er meget fint for oss som lytter med høyst moderate lydstyrkenivåer. Se gjerne mine innlegg i trådene:
    InnerFidelity publiserte 22.06.2012 Tyll Hertsens' artikkel "A Comparative Review of High-End Noise Canceling Headphones".

    Kunne vært interessant å prøve de nye Focalene, men de er jo mye rimeligere.
    Det jo ikke være dyrt. ;)
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Takker for svar. Nei det må ikke være dyrt, men pris pleier å følge kvalitet. Jeg fikk testet et par fra AKG som ligner de k550 (futurisk design) uten at jeg husker modellen. Den kostet rundt 2500,-? Ser den ikke i Stereofil sitt sortiment på nettet. Uansett så hadde de ikke en sjans mot Beyerdynamic i mine ører. Ja, jeg hadde T70p lenge nok. Jeg måtte bare bruke litt tid på å finne ut om de var for energiske, men det gikk fint. Ja, siden jeg traff så godt med dem tar jeg ikke noen sjanse uten prøvelytting. Blir vel en ny tur til den flotte butikken i grensen.

    Jeg har snust på Bose med støyreduksjon men det må da i såfall bli i tillegg. Fungerer greit med in-ear på flyturer også synes jeg, men har ikke prøvd Bose.

    Tenkte litt på Klipsch in-ear, men ser ut som de nå har et stort gap fra rimelige S4 til (for) dyre x10. Hadde tidligere Shure SE210, men syntes Etymotic er endel bedre enn dem. Vet ikke om SE310 er bedre eller like god som Hf5 som jo er et sikkert kjøp.

    Jeg synes T70p var vel store for bruk på gata og offentlig transport, men når lyden var så god og med tilvenning så ga jeg blaffen i det :rolleyes:. Ikke moro å bruke ørepluggene i stedet, så de blir mer brukt til trening og reiser. Så heldekkende klokker prioriteres.

    Ingen som har erfaring med Fiio E17?
     

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    Dyrere kandidater

    Jeg har tenkt litt mere siden i går.

    Du skrev egentlig intet om prisnivå for hodetelefonen. Det finnes i hvert fall noen dyrere kandidater som kan fungere med en Apple iPod på farten:
    • Ultrasone Signature PRO
    • Ultrasone Edition 8
    • beyerdynamic T 5 p
    Tråder med informasjon og lenker ang. ovennevnte hodetelefoner:
    Det er delte meninger om beyerdynamic T 5 p, men en del mennesker liker den meget godt. Noen benytter dog en bassheving vha. EQ som beskrevet av 6moons:
    Transducers. I was very surprised to discover that I preferred aspects of the T5p over the T1. Because my Eximus DP1 headphone amp offers a 6dB@30Hz analog-domain bass-boost function with 80Hz knee, the T1's superior bass weight could be easily offset and superceded by switching this filter in for the T5p. I don't know whether the latter's significantly higher voltage sensitivity—9:00 on the dial vs. 12:00 for the T1—caused the livelier more energetic upper bands. Regardless I fancied their effects on vitality and soundstaging to be amazed that the sealed nature of these cans did not really compress the subjective headstage inward or make it feel sealed off and narrow.
    Flere bevingede Audio-Technica kan visstnok drives rimelig bra av en Apple iPod, men etter de flestes mening inkl. min, er de kun egnet for stillesittende bruk.

    Ørepropper har jeg liten erfaring med, så der må andre trå til. Fiio vet jeg knapt noe om.
     

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    Komplette hodetelefonsystemer for forskjellige formål

    Krysspost som jeg tror kan være nyttig for deg siden du ønsker en (mer eller mindre) fullstørrelseshodetelefon til (fortrinnsvis) portabel bruk.

    Positive Feedback ISSUE 53 january/february 2011 "The Headphone/Headphone Amp Roundup: A Humorous Pavin (*)" av Andy Schaub er en ganske interessant artikkel.

    Schaub har satt sammen en del komplette hodetelefonsystemer for forskjellige formål inkl. kilde, hodetelefonforsterker, hodetelefon og kabler.
    All of these comments about randomly assembling components leads to a point, specifically that what I'm reviewing here are headphone listening systems, not just individual components, often with a suggested source player as well; and I plan to organize things with a title like a menu in a restaurant, sort of like Frank's Sandwich Shop—now long gone—in my hometown that had the best submarine sandwich I've ever had, called "The Cold Cut Special" or the vegetarian version called "The Cold Cut Special Without Meat Plus Extra Cheese", literally. So, in no particular order:
    Han presenterer og beskriver så følgende hodetelefonsystemer med sammenligninger. Ultrasone Edition 8 inngår i to av systemene og beyerdynamic T 5 p, som er en naturlig konkurrent for en del bruksområder, i tre.

    [HR][/HR]
    The Classic
    • Ray Samuels HR-2 Headphone Amp
    • Sennheiser HD650's
    • Moon Audio Blue Dragon Cable
    The Executive/Executive Audiophile Deluxe
    • 11" Apple MacBook Air
    • ITunes using AAC or Apple Lossless files governed by Amarra Junior 2.1
    • Moon Audio Silver Dragon Ultrasone Edition 8's going straight into the MacBook Air with the rhodium-plated right-angle mini-plug
    or
    • ALO (Audio Line Out) custom built mini-B USB cable
    • Ray Samuels Predator (in "clear" or aluminum)
    • Beyerdynamic Tesla T5p's with stock cable
    The Transatlantic
    Version 1 (for accuracy):
    • 64GB iPod Touch
    • Whiplash Audio Right Angle TWag Micro LOD
    • Ray Samuels Protector balanced portable headphone amp
    • JH Audio JH 13 Pro's connected to the Protector by the Whiplash Audio 48" TWag Protector Replacement Cable for the JH 13/16 Pro's
    Version 2 (for lushness), nicknamed The Transpacific:
    • 64GB iPod Touch
    • Moon Audio Silver Dragon IEM LOD
    • Ray Samuels Protector balanced portable headphone amp
    • JH Audio JH 16 Pro's connected to the Protector by the 4-foot (also 48") Moon Audio Silver Dragon IEM Protector Cable for the JH 13/16 Pro's
    The Night Stalker
    • Black 160GB iPod Classic
    • ALO (Audio Line Out) LOD
    • Black Ray Samuels SR-71A
    • Beyerdynamic Tesla T5p's with stock cable
    The Reference
    My office stereo system feeding …
    • Blossom Blo-0299 Balanced Headphone Amp with Welborne Labs Upgraded Power Supply and Moon Audio Silver Dragon interconnect cable
    • Sennheiser HD800's with Moon Audio Silver Dragon balanced headphone cable using Neutrik XLR's
    or
    • Same arrangement as above with Whiplash Audio TWag V2 balanced HD800 cable
    The Ultimate
    My main stereo system with an all-silver loom power cable system feeding …
    • Slightly tweaked Triode Audio Corporation TRV-84HD 6BQ5 single ended stereo headphone integrated amplifier
    • Heavily modified AKG K701's using Audio Note AN-SPx speaker cable and a Furutech FP-704(G) stereo phone plug
    The Seasoned Traveler
    • Silver (not that it really matters) 160GB Apple iPod Classic with mostly Apple Lossless files
    • ALO Triple Pipe LOD
    • ALO Rx Portable Headphone Amplifier with digital volume control
    • Moon Audio Silver Dragon modified Ultrasone Edition 8's with gold-plated mini plug
    The Honorable Mention
    • Apple 120GB iPod Classic
    • Moon Audio Silver Dragon LOD (terminated in RCA connectors)
    • Ray Samuels XP-7 Headphone Amp
    • Moon Audio Silver Dragon modified Grado RS-1's with gold-plated mini-plug (for direct attachment to computer) plus Grado mini plug to ¼" adapter
    The Camera Kit
    • Apple iPad (any version, but I use the 64GB Wi-Fi + 3G version)
    • Apple Camera Kit for the iPad
    • Locus Design Polestar mini-B USB cable
    • iBasso D4 Mamba DAC/headphone amp
    • Beyerdynamic Tesla T5p's with stock cable
    The Portable Listening Room
    • Apple 64GB iPod Touch
    • Whiplash Elite Micro Line out Dock (LOD) - Right Exit
    • Whiplash Elite TWag Protector Balanced Replacement Cable
    • Sennheiser HD650's
     

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    Audioquest DragonFly

    Har ikke ordentlig hodetelefonutgang fra anlegget enda og vet ikke helt om det er noe jeg skal prioritere noe særlig. Har nok mest bruk for utgang ved Mac´en. Har også vurdert Fiio E17, men vet ikke hvor mye den kan forbedre lyden fra iPod. Tenkte den også kunne brukes ut fra Mac´en.
    Kanskje Audioquest DragonFly kan være noe for bruk med datamaskinen?

    Audioquest DragonFly asynkron USB-DAK og hodetelefonforsterker ser riktig interessant ut. Den er designet av Wavelenthg Audios Gordon Rankin.

    Audioquest DragonFly_1300x867.jpg
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Takk for forslag!

    Noen av dere som kjenner VSonic GR07?

    GD07-07.jpg
     

    CDWMcInSpots

    Hi-Fi freak
    Ble medlem
    30.09.2010
    Innlegg
    7.551
    Antall liker
    564
    Sted
    Bergensregionen
    beyerdynamic T 5 p

    Side 66 i "Head-Fi Summer 2012 Buying Guide" inneholder en tilsynelatende god oppsummering ang. beyerdynamic T 5 p.

    Det er dessverre ikke mulig å kopiere teksten til et sitat i dette innlegget.
    Av en eller annen grunn er Edit -> Copy utgrået når jeg åpner (og merker tekst) fra "Head-Fi Summer 2012 Buying Guide" i min Adobe Reader X v. 10.1.3.

    Derimot fikk jeg nettopp mye av teksten på PM fra en god hjelper, og har håndavskrevet den siste biten.

    Komplett utdrag om beyerdynamic T 5 p fra side 66 i "Head-Fi Summer 2012 Buying Guide":

    [HR][/HR]

    BEYERDYNAMIC T 5 P
    Closed, full-size, around-the-ear headphone (around $1,300)
    www.beyerdynamic.com

    I occasionally get asked a question that goes something like this: If you could pick only one headphone to take with you to a deserted island, which one would you choose? Let’s break down my current answer. It’d have to be closed, and with good isolation, as I’d prefer maintaining the option of having the sounds of island nature separated from my music. It’d have to be an over-ear headphone, and, specifically an around-the-ear type for maximum comfort. It’d have to be durably built. It would have to be relatively easy to drive, as I’m assuming this hypothetical deserted island might not necessarily come with a dream rig to go with the headphone. And, in the event that I was also able to take a good rig with me--or at least have the hope that someone might send me a good rig in a care package some day--it’d have to be a model with higher-end sound quality. In other words, my current deserted island headphone choice would be the beyerdynamic T 5 p.

    In the Head-Fi community, the T 5 p can be a bit polarizing; but those who love it tend to love it. Well, I’m one of the ones who loves it. Looking at the rather vast collection of headphones around me, I see no other full-size, closed, around-the-ear headphone that isolates well, and that can be driven by an iPhone, and yet scale to higher levels of performance in higher-end rigs. If you find yourself always choosing headphones with a warmer tonal balance, the T 5 p might not be your cup of tea. Is it bright? It can be; but, for me, it’s never harsh (unless the recording is).

    Every other headphone in this Summit-Fi section can reach higher heights than the T 5 p. But none of them can be all of the things that the T 5 p can.

    Now for the next question: Ginger or Mary Ann?

    "They are extremely detailed and transparent. They provide great sound stage with good posturing - especially for a closed headphone."
    Head-Fi member/reviewer Szadzik

    "This is still my favorite headphone, when something else impresses me beyond this, then I'll upgrade."
    Head-Fi member/reviewer kiteki
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Ni tusen spenn er for mye til portabelt bruk synes jeg. De forrige ble jo stjælt på jobben.

    Prøvde de nye Focalene i dag og de låt bra. Behagelige, homogene og bra åpen lyd. Ikke like komfortable å ha på seg som T70p og ikke like stilige. Ikke samme spruten og detaljeringen som på B, men det kan man jo ikke vente seg. Prøvde så vidt de nye T90 også, men de ble for tungdrevne for iPod. Kommer visst en portable utgave, men T90 er bare halvåpne. Jeg vil ha de helt lukket.

    Så jeg kjøpte T70p på nytt :). Og ny iPod.

    Fortsatt usikker på valg av ørepropper. Stereofil mente jeg måtte opp til Shure Se410 for å bli fornøyd, men vet ikke om jetg vil bruke over 2000,-. Kanskje ....
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Har lyst på andre øreplugger og har nå sett meg ut disse tre:

    SHURE_SE425_LARGE.jpg


    Shure SE425

    gallery-ue-triplefi10-1-lg.png


    Ultima Ears TripleFi10

    $(KGrHqNHJBUE63VVILHMBO2C9(,3Ig~~60_35.JPG


    Klipsch Image X10


    Skal brukes med denne;

    nanoorange.png



    Noen som har formening om hvilke som er "best"?
     

    bambadoo

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    11.10.2002
    Innlegg
    22.151
    Antall liker
    10.658
    Sted
    Lørenskog
    Torget vurderinger
    16
    Har 2 sett klipsch image x10i.. De er veldig gode og behagelige. Veldig små slik at jeg får de inn i mc hjelmen uten problem og den kan være på i timesvis uten at det blir ømt i ørene. Hindrer mye støy utenfra. Lettdrevne er de også. "microfoni" kan føles kommer fra ledning/volumkontroll. De andre klipsch in-ear jeg testet falt gjennom.
    Har ingen erfaringer med de andre desverre.
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Takk. Jeg har lenge hatt lyst til å prøve Klipsch´ene. Virker som at flere skryter av komfort´en. Så en som foretrakk X10 fremfor UA´ene (de må strekkes over øret) fordi de var så mye behageligere å ha på seg over tid. Jeg slet litt med kløe fra Etymotic, men kanskje var det bare proppene som gjorde det. De skal jo langt inn i øret. Forsto det slik at sistnevnte muligens hadde litt bedre lyd, men at de også trengte litt mer krefter enn iPod for å komme fullt til rette.
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Kjøpte meg Klipsch Image X10i i dag, men det ble bom dessverre! Svulstig entonebass kombinert med nokså mørk lite åpen lyd (relativt sett) er absolutt ikke mine preferanser. Etymotic hf5 er mye, mye bedre, imo. Foretrekker Shure SE210 også fremfor disse som minner om et annet bomkjøp, Beyerdynamic fra den første siden i tråden.

    Man har vel bytterett hos Elkjøp selv om pakken må rives opp og stappet i ørene (bare en gang)?
     

    bambadoo

    Æresmedlem
    Moderator
    Ble medlem
    11.10.2002
    Innlegg
    22.151
    Antall liker
    10.658
    Sted
    Lørenskog
    Torget vurderinger
    16
    Husk å stapp de virkelig godt ned i ørene og desverre som endel annet med små bevegelige membraner - innspilling har mye å si på disse.. (Det ene paret mitt (det eldste) spiller veldig mye bedre enn det andre...) PS: Håper det har med innspilling å gjøre og ikke at Klipsch har gjort noen snarveier i produksjonen etter at tester er blitt gjort etc? ..

    Var det noe i-greier du brukte som avspiller? IPOD Gen5 som jeg hadde tidligere er den suverent dårligste bærbare musikkformidler jeg har prøvd noensinne.

    EDIT: Uansett kjedelig når ting ikke innfrir forventninger...
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Det står i et innlegg rett over her med bilde. Lyden i iPod´en er helt grei den synes jeg. Holder fint til Beyerdynamic T70p også. Nei, jeg leverer disse tilbake uten å prøve en gang til. Går det i orden så prøver jeg nok Shure SE425. De er nok et tryggere valg i og med at jeg kjenner innstegsmodellen.
     

    InExile

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    23.05.2012
    Innlegg
    60
    Antall liker
    2
    Det står i et innlegg rett over her med bilde. Lyden i iPod´en er helt grei den synes jeg. Holder fint til Beyerdynamic T70p også. Nei, jeg leverer disse tilbake uten å prøve en gang til. Går det i orden så prøver jeg nok Shure SE425. De er nok et tryggere valg i og med at jeg kjenner innstegsmodellen.
    Jeg har Ultimate Ears TripleFi 10 og jeg tykker absolutt du skal prøve disse også. Elkjøp selger de så det bør være relativt enkelt å få prøve. De har et lydbilde som er veldig bra og jeg skulle klassifisere de som nøytrale med bra kontroll på bass. Men de er VELDIG store og får ikke plass under en hjelm for eksempel.[h=1][/h]
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Det står i et innlegg rett over her med bilde. Lyden i iPod´en er helt grei den synes jeg. Holder fint til Beyerdynamic T70p også. Nei, jeg leverer disse tilbake uten å prøve en gang til. Går det i orden så prøver jeg nok Shure SE425. De er nok et tryggere valg i og med at jeg kjenner innstegsmodellen.
    Jeg har Ultimate Ears TripleFi 10 og jeg tykker absolutt du skal prøve disse også. Elkjøp selger de så det bør være relativt enkelt å få prøve. De har et lydbilde som er veldig bra og jeg skulle klassifisere de som nøytrale med bra kontroll på bass. Men de er VELDIG store og får ikke plass under en hjelm for eksempel.
    Hvordan synes du de er å sette på plass og ha på seg over tid?
     

    InExile

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    23.05.2012
    Innlegg
    60
    Antall liker
    2
    Hvordan synes du de er å sette på plass og ha på seg over tid?
    Det er det som er problemet med de, de er store og faller lett ur. Jeg bruker "skumplast" pluggene som følger med. Det fungerer fint så lenge du ikke gjør noen heftige rørelser. Jeg bruker de mest når jeg reiser og ikke kan ha hodetelefoner.

    BTW på visse innspillinger (via Spotify direkte via en iPhone) kan diskanten bli for skarp som på HD800 for eksempel, men jeg lytter mest på akkustisk musikk og det er kanskje derfor jeg oppfatter de som nøytrale. De er følsamme på innspilling og fungerer ikke på alt, derfor rekommenderer jeg deg til å ta en tur og lytte selv.
     
    Sist redigert:
    U

    utgatt60135

    Gjest

    InExile

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    23.05.2012
    Innlegg
    60
    Antall liker
    2
    Men jeg forsto det slik at de sitter godt når "bøylen" er satt godt over øret?
    Om du med "bøylen" mener snodden som følger med så bruker jeg den ikke, de sitter bra på meg uten. Les denne om du ikke har gjort det: Ultimate Ears Triple.fi 10 Pro Earphones Gun Metal Blue with Roadie Case Reviews

    Ellers er den siste delen av kabeln formbar og kan bøyes rundt øret og sammen med skumplast pluggene fungerer det riktig bra. Der er nok det du mener med "bøylen". Snodden tror jeg skal brukes til å henge de rundt halsen når de ikke er i bruk.
     
    Sist redigert:
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Det er jo det kjekke med å handle på elkjøp. Ingen problemer med å bytte :).

    Byttet til Ultimate Ears TripleFi 10 og den var noe helt annet enn Klipsch ;D! Ikke like komfortable store som de er, men lydkvaliteten var i en annen liga rett og slett. Mye åpnere, klarere og detaljert. Det stemmer nok at de har litt hengekøye respons, men så lenge de er behagelig å lytte med og bassen er såpass artikulert (under pari med Klipsch) så går det helt fint. I allefall med litt tilvenning tror jeg. Mektig bass og veldig utrakt diskant. Engasjerende og relativt behagelig på samme tid. Ikke laidback som Klipschene. Trenger ikke å spille så høyt med disse. Disse overgår klart Etymotic Hf5 og er de beste jeg har hørt til nå.

    Men mer trøbbel ble det alikevel. Lyden i venstre plugg falt delvis ut når man "jobbet" med den. Dro tilbake og fikk byttet den andre de hadde inne. Samme problemet :mad:! Så da må jeg ta turen til en annen butikk senere.
     

    InExile

    Hi-Fi interessert
    Ble medlem
    23.05.2012
    Innlegg
    60
    Antall liker
    2
    Men mer trøbbel ble det alikevel. Lyden i venstre plugg falt delvis ut når man "jobbet" med den. Dro tilbake og fikk byttet den andre de hadde inne. Samme problemet ! Så da må jeg ta turen til en annen butikk senere.
    Så bra at de falt i smak, kjedelig med så dårlig kvalitet til den prisen:(. Jeg har hatt mine et par månader uten problem. Men jeg bruker mine kun til og fra jobb og rør de ikke når de vel er på plass.

    Jeg tror ikke disse kommer å passe alle, så ikke løp&kjøp uten å lytte selv. BigBang - Epic Srap Metal for eksempel, her sliter de med diskanten på flere spor. Kings of Leon - Pyro, er et annet eksempel der bass kan høres "muddy" eller "bloated". Nå lytter jeg normalt ikke på rock/pop med disse og er kanskje litt bortskjemt men jeg kan tenke meg at man blir besviken med den type musikk.
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Nå lytter jeg normalt ikke på rock/pop med disse og er kanskje litt bortskjemt men jeg kan tenke meg at man blir besviken med den type musikk.

    Lyttet kun til rock på den korte tiden, men de platene spilte veldig bra. Let England Shake er ikke akkurat en smooth innspilling. De proppene som satt på satt greit på førsteforsøk og med kabelen hengende ned, så tror de skal gå greit. Skal ikke mye inn i ørene disse virket det ut som.

    Jeg tviler litt å at Shure når helt opp til disse, men de er kanskje mer nøytrale?
     
    U

    utgatt60135

    Gjest
    Jeg tviler litt å at Shure når helt opp til disse, men de er kanskje mer nøytrale?
    Shure har jeg dessverre ikke hørt, der får noen annen fylle på. Kos deg med nye plugger :)
    Takk! Nest butikk må da ha noen som er skrudd sammen korrekt. Henter dem i morgen tenker jeg så får jeg heller prøve ut dyrere Shure når jeg har rotet bort UA´ene :p :cool:....
     
  • Laster inn…

Diskusjonstråd Se tråd i gallerivisning

  • Laster inn…
Topp Bunn