Resultater 1 til 6 av 6

Tråd: CD-tweakere

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast TomTom's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  215
  Tagget i
  0 Innlegg

  CD-tweakere

  Ser etterhvert at det kommer mange CD-spiller tweakere på markedet. Siste jeg leste om var APL 3910, LC audio, Great Northern Soundcompany, Swoboda mfl..

  Jeg har spurt om det samme for lenge siden. Men er det egentlig noen her på forumet som har noen spillere som er kraftig modifisert fra noen av disse 'spesialistene'. Leste bare kort i tråden om Fidelity hvor de sammenliknet APL 3910 med nye EmmLabs platespilleren. Hvorpå noen påstår at denne APL saken er bedre enn EmmLabs. Er det noen som har noe som helst erfaring med slike oppgraderinger(tenker da på mer enn bare XO Clock).

  Blir mer enn rimelig fristet til å sende spilleren min over dammen for modifisering..

  mvh TomTom

 2. #2
  Hifi Freak OMF's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  9,623
  Tagget i
  9 Innlegg

  Re: CD-tweakere

  Hei!

  Her hjemme på berget har vi jo drivverkene til Birger Lund Andersen. Det han gjør med drivverket er å dempe de ulike komponentene innbyrdes. I tillegg bygges det jo med en gedigen strømforsyning.

  På Dac siden har vi jo DP-Dac en som mange har modifisert.

  Dette er en ganske utbredt kombinasjon her hjemme i Norge og som ikke koster like mye som det som kanskje ville være naturlig å sammenligne med. Jeg har ikke selv sammenlignet min rigg med andre High-end rigger, men er totalt sett meget godt fornøyd med lyden.

  Mvh
  OMF

 3. #3
  Hifi Freak lydbjørn's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  3,159
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Re: CD-tweakere

  Mod. en Cayin 251 med LC CLock 02 og 03 + nytt zapp filter og sølvtråder innvendig hos Morten på Norsk Audi Teknikk og det var med vemod den blei solgt . kan anbefales på det sterkeste .
  Focal, Electra 1037 Be.<br />Chapter Audio Precise.<br />Meridian G08.<br />Philips TV og Panasonic UHD 900 Blue Ray og Sony radio.<br />Chapter signal og strømkabler.<br />Oblivion høytalerkabler.<br />Audioquest signalkabler.<br />Diverse Suprakabler i hjemmekinoen (Mundorf DIY).<br />T+A Power Bar, og fire par hodetelefoner ( Sony, Goji, Sennheiser, Koss ).

 4. #4
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2004
  Innlegg
  113
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: CD-tweakere

  Var jo en tråd om dette for en stund siden. Viking her på forumet har bestilt den nyeste modifiseringen til Alex. Basert på det nyste teac drivverket.

  Link til tråden: http://www.hifisentralen.no/cgi/yabb...32603013;start

  Mvh

 5. #5
  Hifi-entusiast TomTom's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2003
  Innlegg
  215
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: CD-tweakere

  Litt flaut og ikke ha fått med seg noe slikt.

  OK, da har vi noen få som har litt erfaring eller venter på å få det Noen andre som har noen ferdig modda spillere med erfaringer? Eller er det bare Viking som har tatt 'leap of faith'?

  Er ikke interessert i noen CD/DAC combo, da jeg deler synspunkt med Viking her. Færrest mulig bokser, takk.

 6. #6
  Hifi Freak OMF's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  9,623
  Tagget i
  9 Innlegg

  Re: CD-tweakere

  Hei...

  Hadde for en tid tilbake en Sonic Frontier SFCD-1. Denne oppgraderte jeg med XO clock, Telefunken Diamond NOS rør og nye utgangskondiser fra mundorf. Både før og etter sammenlignet jeg den med en Parasound CDP 2000 Ultra, og synes sistnevnte spilte best både før og etter. Skal ikke si helt sikkert at det ikke var forskjell, men dramatisk var det ikke.

  mvh
  OMF

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed