Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Helt fersk
  Ble medlem
  Feb 2014
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hvordan kombinere stereo med Roon og surround?

  Hei,

  jeg har et kombinert stereo-surround oppsett som jeg ønsker å forbedre. Skissen nedenfor viser hvordan jeg tenker meg det. Hovedhøyttalerne og effekttrinnet skal altså deles mellom stereo- og surround-oppsettet. Det jeg er ute etter nå er Roon Endpoint med ethernet + pre-amp (volumkontroll) med én inngang som går utenom volumkontrollen (HT bypass, for signalet fra AV receiveren til hovedhøyttalerne). Jeg har ikke behov for andre analoge innganger.

  Det mest interessante jeg har funnet så langt er Lyngdorf TDAI-3400 (ca 50.000). Den kan i så fall erstatte effektforsterkeren i tillegg, og har romkorreksjon som bonus. Forforsterkeren NAD M12 med Bluesound oppgradering (38.000) oppfyller også kriteriene.

  Finnes det andre produkter som fikser dette, med eller uten effektforsterker? Jeg foretrekker én enhet, ala TDAI-3400 eller M12.

  Jan

  Navn:   combined_stereo_surround.jpg
Visninger: 86
Størrelse: 64.3 Kb
  Siste redigert av cathodic; 12.05.2019 kl. 15:29.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed