Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Jul 2016
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  "Brand" trofast - er det nødvenig?

  Hei !

  Jeg vurderer Dali Zensor 3 høytalere, men jeg finner bedre forsterker i et annet mekre, dvs Yamaha RX-V481 , enn hva Hifi klubben har. ( Smaksak sikkert ) Jeg finner også en sub fra Yamaha som jeg liker bedre enn de hos Hifi klubben ( Yamaha NSS-W200 )
  Spiller det noen rolle om man blander litt merker i denne prisklassen ?
  Hifi klubben anbefaler Dali sub til Dali høytalere osv , men spiller dette noen rolle?

 2. #2
  Hifi Freak AndersR's Avatar
  Ble medlem
  May 2011
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,892
  Tagget i
  2 Innlegg
  Torget
  1
  Det går helt fint. Det er kun i svært spesielle tilfeller at det blir trøblete i praksis.

 3. #3
  Æresmedlem baluba's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2009
  Sted
  Kopervik og Bergen
  Innlegg
  24,596
  Tagget i
  0 Innlegg
  Selvfølgelig anbefaler HFK en sub fra eget sortiment, men det skal spesiell tilpassing til for at det argumentet har full gyldighet. Det finnes mange merker som kun lager subwoofere, og de ville hatt store problemer med å overleve hvis det var slik at valg av sub er merkespesifikt. De beste sub-ene kommer ofte fra spesialmerker for akkurat det. Yamaha er ikke blant de som er mest kjent for sub, men lager helt sikkert gode sådanne de også.

  Ellers, ta en kikk på Torget her på HFS. Surroundforsterkere stuper i pris etter bare kort tid på markedet, så hvis du ikke er ute etter teknologi som ble lansert for få måneder siden så vil du finne mye fint på bruktmarkedet til en svært lav pris. Torget og Finn har garantert et røverkjøp til deg hvis du vil vurdere noe annet enn Denon og Yamaha.
  -The music business is a cruel and shallow money trench, a long plastic hallway where thieves and pimps run free, and good men die like dogs. There is also a negative side. ( Hunter S. Thompson) -Renouncing the right is like waking from a disturbing dream or throwing off an especially nasty hangover. (Dr. Aidan Rankin, ex UKIP)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed