Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Assy74's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Sted
  Kristiansand
  Innlegg
  432
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Epicon 6 vs 804D3

  Var innom igår og hørte på den nye bw serien 804, som var koblet opp mot en nad m-12 og må innrømme jeg ble mektig imponert de stod ved siden av epicon 6 og fikk en sammenligning med samme sang samme forsterker og kabler. Og i mine øre vant bw ganske klart, den dynamikken i de høyttalerene er bare helt fantastisk. Epicon har vært noe jeg har grublet på, men 804 er litt bedre. Eneste jeg vil klage litt på er punchen i bassen, de gikk ikke veldig dybt...... Epicon var litt dypere, men tror kanskje med annen elektronikk ville det vært bedre på begge. Men synes nad m-12 ikke på noen måte dreit seg ut. Spesielt i toppen låt det veldig bra. Jeg har ikke hørt epicon 8 eller 803/802, men tipper det er noe mer slam i de men forskjellen fra d2 til d3 virker som et veldig stort steg i riktig retning uanz så må nok jeg vente til de kommer på brukten om et par år, for prisen er jo stiv..... Får drømme en stund til

 2. #2
  Hifi Freak Ketil's Avatar
  Ble medlem
  May 2004
  Innlegg
  1,973
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hadde selv litt den samme problemstillingen i forhold til 804D3. De låter utvilsomt bra, men blir også utvilsomt dyre. Endte selv opp med Monitor Audio Gold 300 som en mye rimeligere høyttaler som likevel har mange av kvalitetene til dyrere modeller som 804D3. Vil anbefale en lytt til disse, og Soundgarden gir jo også en del avslag innimellom.
  Bryston BDP-2, PS Audio DirectStream DAC, PS Audio BHK pre, PS Audio BHK 250 effekt, Monitor Audio Platinum 200 II, PS Audio P15 Power plant, Perfectwave AC12 strømkabler, Chord Sarum Tuned Aray IC, Chord Sarum Super Aray USB, Shunyata Anaconda HT kabler.

 3. #3
  Overivrig entusiast Strømling's Avatar
  Ble medlem
  May 2014
  Sted
  Nedre Romerike
  Innlegg
  1,192
  Tagget i
  0 Innlegg
  Var å hørte samme oppsettet i tillegg 803d3, på det forsterkersettet kom både Dali og 804d3 meget bra ut. Syntes det virket som 804d3 var enda litt mer i fase enn Dali epicon 6, mer kontant lyd. Begge høyttalerene er noe av det beste på markedet i noenlunde realistisk prisklasse. Følte ikke at steppet opp til 803d3 var stort nok til å forsvare prisdifferansen. Mulig det ville vært større på Classe forsterkere 803d3 er jo meget vanskelige å drive.
  Stue: Electrocompaniet ECI6, electrocompaniet ecd2, bluesound node 2i, Wilson Audio Sabrina .
  Lytterom: Hegel røst, Pioneer N70AE, Wilson Audio Yvette, Avid Sequel, Avid Pellere, Lyra Delos.

  Annetoxa Signatur mkii, Rega RP3, Abrahamsen V2up,Yamaha Soavo p1

 4. #4
  Hifi-entusiast janerlen's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2003
  Innlegg
  272
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg er meget interessert i denne matchupen, og skal teste 802 d3 mot Epicon 8 når 802 blir tilgjengelig. Er i så måte ivrig på å høre andres erfaringer. Dersom noen har testet en eller begge av disse mot Kef Reference i tillegg, vil jeg gjerne høre om det også. Er mest interessert i forskjeller i dyp-/mellombass og nivå/fremtoning på mellomtone.
  Sonos / APL Master system / DP A1S / Kef Reference

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed