Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Oct 2008
  Innlegg
  84
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hvilken Electrocompaniet spiller til CD plater

  Vurderer kjøp av en av disse for ren musikkavspilling. Kun aktuelt med kjøp av brukt.
  Har kikket gjennom forumet her men fant ikke konklusjon på det som jeg lurte på. Har noen linker til noe jeg kan ha oversett så sier jeg takk til det.
  I utgangspunktet synes jeg EMC-1 variantene er flotte spillere og lyden er sikkert plenty god nok for meg, men vil det være noen driftsmessige utfordringer med å kjøpe brukte av disse med en del år på baken.

  Hva med de nyere modellene ECC-1, EMP-1/S eller for så vidt multispillere i forhold til de eldste.
  Hva gir best CD lyd for kronene av disse, når en føler for nostalgiske tilbakeblikk (med en nesten utdødd medium?).

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2012
  Innlegg
  253
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ser du aldri har fått noe svar på denne, så jeg trekker den litt opp.
  Jeg synes at uansett hvilken av de spillerene du velger så blir det bra! De er alle gode spillere uten tvil, Det kommer også litt an på hvilke(n) forsterker(e) og høyttalere du har, hvis du har ett skikkelig dyrt anlegg så vil jeg såklart anbefale EMC, den er jo best. Ta helst en eldre modell, enten den første eller UP modellen. Den nyeste er ikke helt på samme nivå, men den er god den også såklart! Jeg har selv eid EMP-1/M (DVD versjonen) og den er definitivt fantastisk, storfornøyd med den, men husker jeg ikke feil tok den en del plass også, ECC-1 har jeg ikke hørt så mye på, men den har gjort det ganske bra i test vet jeg. Uansett hva du velger er alle gode spillere, ECC-1 er jo den rimeligste ''entry level'' spilleren de har i classic line. Nå brukte jeg hermetegn da den har en utsalgspris på cirka 23000,- kanskje ikke så veldig entry level. Har sett en EMP gå på nettet nå en stund for rundt 12000, fra oslohificenter (om jeg ikke tar helt feil) og den anbefales! Veldig god lyd, den hadde en utsalgspris på rundt 40000 når den var i salg.

 3. #3
  Hifi Freak The Gunner's Avatar
  Ble medlem
  May 2010
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,412
  Tagget i
  10 Innlegg
  Noen grunn til at EC ikke har klart å overgå en spiller fra begynnelsen av 2000-tallet, siden du mener at den fortsatt er best?

 4. #4
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2012
  Innlegg
  253
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra vinagunner Se Innlegg
  Noen grunn til at EC ikke har klart å overgå en spiller fra begynnelsen av 2000-tallet, siden du mener at den fortsatt er best?
  Mente ikke at originalen fra 2000 var best, jeg sa de eldre (alle laget før MKIII) Enkelte påstår at den aller første var best, det skal jeg ikke uttale meg om, men faktum er at MKIII (den som selges i dag) har ett drivverk som ikke når helt opp i forhold til cdpro som ble brukt i de tidligere modellene, som mange vet sluttet Phillips å produsere det for en del år siden.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed