Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Sep 2015
  Innlegg
  17
  Tagget i
  0 Innlegg

  JBL Studio 190 eller PSB Image T6?

  Jeg har begge disse høyttaler-settene, bruker i dag JBL Studio 190 på stueanlegget mens jeg har PSB Image 6T i kjellerstua (hjemmekinoen).

  Er PSB Image 6T en bedre høyttaler enn JBL Studio 190?

  Veldig interessert i innspill rundt dette.

 2. #2
  Hifi Freak Imagine's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2014
  Sted
  osøyro
  Innlegg
  3,656
  Tagget i
  0 Innlegg
  PSB er kjent for og spille skikkelig musikk med stor m og det gjør dem for prisen , jeg ville ha brukt PSB image t 6 til og ta seg av musikken og jbl studio 190 til hjemmekinoen. Er en PSB fan selv og kommer nok til og gå for nyere serie selv innen PSB i framtiden , men jeg liker også klipsch og har blitt særlig forelsket i lyden av rp-f 260 jeg har nå , er noe Eget med klangen hos klipsch når man får di til og spille på sitt beste , så er optimal plassering og matshing viktig. Må si jeg savner PSB lyden og hva dem gidde når det kommer til musikk , men nå har jeg hjemmekino med hoved fokus på 2.0 stereo musikk og da passer klipsch bedre. Har også lekt med tanken på martin logan electro motion vi får se hva tiden bringer. Men min mening PSB til og spille musikk og jbl til film biten.

  Imagine

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed